Tegnapi napom a low-buy jegyében…
Először is megérkezett a Pat Mcgrath paletta. Ami a legjobban meglepett, hogy vámkezelni nem akarták, és KIHOZTA a csomagos postás! Teszek fel majd még képeket a swatchos topikba.
Azután elmentünk postára, hogy átvegyem a bő 3 hónapja útnak indult iherb csomagom. Igaz, ennek már egyszer visszaküldték az árát, de most ennek hatására úgy döntöttem, máskor is rendelni fogok tőlük.
Két doboz Pyunkang Yul lapocska (szerintem 2021 végéig elég lesz), egy It’s skin szérum, és egy 1 dolláros minta krém.
Aztán elmentünk a DM-be, mert legutóbb elfogyott a hajbalzsamom. Bejött ez a TreSemmé márka, gondoltam veszek balzsamot is. Mostanában rákaptam a kádban fürdésre és a fürdősókra. És igen, megvett a csomagolás. Egyébként a folyékony szappannál is, de az illata is jó, abból kettőt is vettem.
Végül pedig ma kénytelen voltam megállapítani, hogy az itthoni papucsom tropára ment, elmentünk hát a Deichmannba. Mondjuk arra nem számítottam, hogy 4 dobozzal jövünk ki. Az egyik a kisebbik gyerkőcé, már kimondottan váltó szandálnak vettem a suliba. Magamnak a csili-vili benti kényelmes papucsot, de a másik is annyira kényelmes (picit emeltebb a talpa), hogy azt sem tudtam otthagyni, ráadásul ez a fényes, füst színű felsőrész nagyon megtetszett. A fehér szandál pedig szó szerint kiabált, hogy vegyem meg.
De összesen 13ezer forintot fizettem, szóval jó üzlet volt.