💖 ùj unboxing kèpekkel

Tegnapi napom a low-buy jegyében… :see_no_evil::sweat_smile:

Először is megérkezett a Pat Mcgrath paletta. Ami a legjobban meglepett, hogy vámkezelni nem akarták, és KIHOZTA a csomagos postás! Teszek fel majd még képeket a swatchos topikba.

IMG_20200723_133139

Azután elmentünk postára, hogy átvegyem a bő 3 hónapja útnak indult iherb csomagom. Igaz, ennek már egyszer visszaküldték az árát, de most ennek hatására úgy döntöttem, máskor is rendelni fogok tőlük.
Két doboz Pyunkang Yul lapocska (szerintem 2021 végéig elég lesz), egy It’s skin szérum, és egy 1 dolláros minta krém.

IMG_20200724_003233

Aztán elmentünk a DM-be, mert legutóbb elfogyott a hajbalzsamom. Bejött ez a TreSemmé márka, gondoltam veszek balzsamot is. Mostanában rákaptam a kádban fürdésre és a fürdősókra. És igen, megvett a csomagolás. Egyébként a folyékony szappannál is, de az illata is jó, abból kettőt is vettem.

IMG_20200724_003310

Végül pedig ma kénytelen voltam megállapítani, hogy az itthoni papucsom tropára ment, elmentünk hát a Deichmannba. Mondjuk arra nem számítottam, hogy 4 dobozzal jövünk ki. Az egyik a kisebbik gyerkőcé, már kimondottan váltó szandálnak vettem a suliba. Magamnak a csili-vili benti kényelmes papucsot, de a másik is annyira kényelmes (picit emeltebb a talpa), hogy azt sem tudtam otthagyni, ráadásul ez a fényes, füst színű felsőrész nagyon megtetszett. A fehér szandál pedig szó szerint kiabált, hogy vegyem meg. :grinning:
De összesen 13ezer forintot fizettem, szóval jó üzlet volt. :blush:

IMG_20200724_001221

17 Likes

Szép szerzemények! :heart_eyes:
Aztaaa, le a kalappal a srácok előtt, hogy bírják a tempódat :laughing: Szeretnek vásárolni?

2 Likes

Inkább úgy mondanám, hogy hozzászoktak.
Illetve félidőben bementünk a mekibe. Nagyon ritkán megyünk, úgyhogy ez komoly jutalom volt! :blush:

3 Likes

Jól csinálod, nekik is jár valami +öröm :+1:

1 Likes

Pat Mcgrath ajakbalzsamok: Flesh3 és Succexy

IMG_20200724_103359

20 Likes

Jaaaaj, a szívem, de szépek ezek! :heart_eyes: Bármelyiket elfogadnám! Majd mesélj, hogy szuperálnak!

2 Likes

Az első benyomásom nagyon jó. Meglepő módon tényleg jól hidratál, mint egy igazi ajakír. De nem ragad, vagy hagy furcsa filmszerű réteget az ajkaimon.

2 Likes

Nekem a Flesh3 sötét, de a másik 2 picit szoktam használni. A nagy (más színben) még úton van hozzám, éppen Németországban van.
Színre nekem a Nars Afterglow lip balm nagyon bejött, de a Pat szerintem jobban hidratál.

2 Likes

A Sublime-t nem tudtam én sem nem megrendelni… Ha a Posta is úgy akarja, hétfőn meg is érkezik. :truck:

2 Likes

Douglas night, gyorsak, szerda este rendeltem, ma reggel átvettem. 5 minta és csoki volt a dobozban. Őszintén mondom, megdöbbentem a Guerlain bronzer méretén, remélem extra minőséget kapok cserébe. :wink:
IMG_20200724_142828

16 Likes

A mac melyik szín?

Cheeky Devil

2 Likes

Újabb zsibis szerzeményeim. :hugs::blush:

IMG_20200724_170935

Termeszetesen egyből belemásztam mindegyikbe, jól össze is maszatoltam szegény CP-t. :sweat_smile:
IMG_20200724_171049

20 Likes

Végre megérkezett a Yesstyle csomagom! Nagyon hiányoztak már a koreai fényvédők :star_struck:
20200724_150338

16 Likes

Na látom nem csak én csábultam el Anheszenamon bazárjában :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts: Nagyon szép ez a pirosítós paletta is :star_struck:

2 Likes

:sweat_smile: :two_hearts: Pedig nem is beszéltünk össze… :crazy_face: Köszönöm,én is oda meg vissza vagyok érte. :blush:

1 Likes

Óóó, szép zsákmány! :heart_eyes: Ezért érdemes volt akcióra várni.

1 Likes

Látod, te is milyen erőszakos vagy, pedig már épp kigyógyultam a paletta mániámból :smiley: :heart: Úgy kb tegnap estig :smiley:

1 Likes

Neeem isss igaz, ez aljas rágalom. :grin::smiling_imp: Vigasztal a tudat, hogy visszaestél. :smiling_imp: :face_with_hand_over_mouth: :two_hearts:

1 Likes

van amiből sose lehet kigyógyulni :sweat_smile: Csak rövidebb-hosszabb szünetek vannak a kapcsolatunkban :smiley:

1 Likes