💖 ùj unboxing kèpekkel

Érdekes a színösszeállítás! Fele meleg, fele hideg.

1 Likes

Igen, ráadásul sötét(ebb) matt szín sincs. Az viszont tetszik, hogy lehet teljesen barackos sminket is alkotni, meg valami merészebbet a lilákkal.

1 Likes

Köszönöm! :wink:
Nem semmi kitartásod van, hogy még nem nyúltál bele a palettába. :slight_smile: Én már réges rég belemásztam volna. :crazy_face: :innocent:

Jaj de szépséges! Én is kíváncsi vagyok a véleményedre majd meg swatchok sminkek minden :sweat_smile: :heart:

1 Likes

Nagyon szép zsákmány, majd mesélj róla.:slight_smile: Nekem a Heat van meg, nagyon szeretem.

1 Likes

Mindenki pánikszerűen vásárolja fel.:frowning:

IMG_20200722_212428
Hát az úgy volt, hogy még hét elején lecsaptam a TF arcpalira zsibin, régen szemeztem már vele, kívansaglistas volt. A NYX színezett cuccost meg annyian dícsérték KM-n, hogy ma beugrottam érte… Es ha már ott voltam… A bronzer… Hát ő nagyon sunyi volt, csak úgy rám kacsintott, nem tudtam ott hagyni árválkodni szegényt. :rofl:
Viszont most mar tényként jelentem ki, hogy az Allee NYX-ben kritikán aluli a kiszolgálás. Még kb. én éreztem magam kellemetlenül, hogy bementem vasarolni, majdnem elnézést is kértem, hogy egy valag pénzt elköltök… Botrány…

15 Likes

Ma egy csodás napot töltöttünk el a párommal, rengeteg romantikával fűszerezve :). A két Bambi zsibiről érkezett, a cipőt páromtól kaptam illetve vettem egy trimmelőt is. Ti használtatok már ilyesmit? Ugye nem haszontalan? :sweat_smile:.

IMG_20200722_163734

IMG_20200722_212843

9 Likes

Máááázlista! :slight_smile::slight_smile: Ez a Too Faced pal. nálam is kívánságlistás. :hugs:

1 Likes

Én egyszer voltam ott, ha jól emlékszem. Egy srác volt az eladó, és egészen jót beszélgettem vele.

1 Likes

A srac szimpi volt nekem is, most csak egy lány volt, no comment inkább… Máskor is egy lánnyal voltak negatív tapasztalataim. Megertem. Fáradtak ők is, de azért nah…

2 Likes

Bizony :blush: Szombaton lesz a szülinapom, magamtól magamnak ajándék volt most ez. :grin:

3 Likes

Nagyon szeretem ezt a palettát, élmény használni.:slight_smile: Remélem, te is szeretni fogod.

1 Likes

:blush: Akkor ennél jobb időzítés nem is lehetett volna. :wink: Szülinap után pedig jöhet minden más, utószülinapra hivatkozva. :hugs::innocent:

1 Likes

Igen, sajnos a szülinap nálam csak egy mentőöv a lelkifurdi ellen. Gyötrelmes beautymániásnak lenni. :rofl:

5 Likes

Mától ketten vannak :grinning: Mac Glow Play Blush Cheer up és Grand árnyalat.
Kép

16 Likes

Bunkó volt? Kérdeztél valamilyen termékről vagy a pénztáros volt ilyen kedves? Nem is merek ilyen helyekre bemenni :sweat_smile:.

1 Likes

Igen, kértem segítséget a színválasztáshoz. Ez láthatóan nem tetszett neki, de ugye Covid miatt nincs teszter kirakva. Aztán kértem tesztert bronzerekből is, no az vegkepp nem tetszett neki. :rofl:
Miért nem mersz bemenni ilyen üzletbe?

2 Likes

@koalace, nagyon eltudok szomorodni amiatt, ha valahol nem látnak szivesen, az yvesrocherben is láttam már erre példát. Elvileg a kedvesség alap kellene hogy legyen az eladóknál, akármilyen kedve van, legalábbis én így gondolom :).

4 Likes

Megérkezett zsibiről a vichy csomagom, nagy volt a meglepetés mert azt hittem csak 1 micellás víz meg egy termálvizes spray lesz benne, de kettő volt :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Kiváncsi leszek rájuk, első vichy termékeim :). Termálvizes sprayt már nagyon régóta szerettem volna :slight_smile: Ezek a 100 ml-s micellásak nekem fél évre elegendők, úgyhogy most jól betáraztam.
IMG_20200723_203731

10 Likes