Érdekes a színösszeállítás! Fele meleg, fele hideg.
Igen, ráadásul sötét(ebb) matt szín sincs. Az viszont tetszik, hogy lehet teljesen barackos sminket is alkotni, meg valami merészebbet a lilákkal.
Köszönöm!
Nem semmi kitartásod van, hogy még nem nyúltál bele a palettába. Én már réges rég belemásztam volna.
Jaj de szépséges! Én is kíváncsi vagyok a véleményedre majd meg swatchok sminkek minden
Nagyon szép zsákmány, majd mesélj róla. Nekem a Heat van meg, nagyon szeretem.
Mindenki pánikszerűen vásárolja fel.
Hát az úgy volt, hogy még hét elején lecsaptam a TF arcpalira zsibin, régen szemeztem már vele, kívansaglistas volt. A NYX színezett cuccost meg annyian dícsérték KM-n, hogy ma beugrottam érte… Es ha már ott voltam… A bronzer… Hát ő nagyon sunyi volt, csak úgy rám kacsintott, nem tudtam ott hagyni árválkodni szegényt.
Viszont most mar tényként jelentem ki, hogy az Allee NYX-ben kritikán aluli a kiszolgálás. Még kb. én éreztem magam kellemetlenül, hogy bementem vasarolni, majdnem elnézést is kértem, hogy egy valag pénzt elköltök… Botrány…
Ma egy csodás napot töltöttünk el a párommal, rengeteg romantikával fűszerezve :). A két Bambi zsibiről érkezett, a cipőt páromtól kaptam illetve vettem egy trimmelőt is. Ti használtatok már ilyesmit? Ugye nem haszontalan? .
Máááázlista! Ez a Too Faced pal. nálam is kívánságlistás.
Én egyszer voltam ott, ha jól emlékszem. Egy srác volt az eladó, és egészen jót beszélgettem vele.
A srac szimpi volt nekem is, most csak egy lány volt, no comment inkább… Máskor is egy lánnyal voltak negatív tapasztalataim. Megertem. Fáradtak ők is, de azért nah…
Bizony Szombaton lesz a szülinapom, magamtól magamnak ajándék volt most ez.
Nagyon szeretem ezt a palettát, élmény használni. Remélem, te is szeretni fogod.
Akkor ennél jobb időzítés nem is lehetett volna.
Szülinap után pedig jöhet minden más, utószülinapra hivatkozva.
Igen, sajnos a szülinap nálam csak egy mentőöv a lelkifurdi ellen. Gyötrelmes beautymániásnak lenni.
Mától ketten vannak Mac Glow Play Blush Cheer up és Grand árnyalat.
Bunkó volt? Kérdeztél valamilyen termékről vagy a pénztáros volt ilyen kedves? Nem is merek ilyen helyekre bemenni .
Igen, kértem segítséget a színválasztáshoz. Ez láthatóan nem tetszett neki, de ugye Covid miatt nincs teszter kirakva. Aztán kértem tesztert bronzerekből is, no az vegkepp nem tetszett neki.
Miért nem mersz bemenni ilyen üzletbe?
@koalace, nagyon eltudok szomorodni amiatt, ha valahol nem látnak szivesen, az yvesrocherben is láttam már erre példát. Elvileg a kedvesség alap kellene hogy legyen az eladóknál, akármilyen kedve van, legalábbis én így gondolom :).
Megérkezett zsibiről a vichy csomagom, nagy volt a meglepetés mert azt hittem csak 1 micellás víz meg egy termálvizes spray lesz benne, de kettő volt . Kiváncsi leszek rájuk, első vichy termékeim :). Termálvizes sprayt már nagyon régóta szerettem volna
Ezek a 100 ml-s micellásak nekem fél évre elegendők, úgyhogy most jól betáraztam.