💖 ùj unboxing kèpekkel

A sötétebb lilákat én is hiányolom, bár végül is az Alienben, Jawbreakerben, Blue bloodban bőven van olyan, amivel kombinálható, márkán belül is. Ez meg úgysem az a kategória, amit kistáskában hordanék magammal. :grinning:

2 Likes

Akkor több palettád is van tőle. Van miből válogatni:)

PC -től már több, különböző erősségű retinolos kencét használtam el (most már években mérhetően) és elsősorban télen, nyáron leállok vele. A hosszútávú használat hatásos, de ez sem csodaszer, bár nekem van egy tőlem több, mint 18 évvel idősebb ismerősöm, aki már kb. mindent bevetett (pár botox is volt, de abbahagyta). Ö használ tretinoinos krémet, ráadásul erőset és nagyon sok évre visszamenőleg. A szemkörnyéke és az arccsontja is gyönyörű, használ korrektort, de mindig megkérdezem tőle, hogy minek? Én nem tudok jó régóta semmilyen korrektort a szemem alá használni.
Amúgy tiniként én is kencéztem egy gyengébb, orvos által felírt tretinoinos kencét, aknés problémára, gyógyszer mellett, meg kezelések mellett, nagyon szépen rendbe is jött. Sokat gondolkodtam már rajta, hogy inkább ezt kellene használni, de még nem szántam rá magam, meg van egy kis tartalékom retinolból, amiket el akarok használni, nem akarok tovább halmozni belőle. Peter Thomas Roth-tól van 3 retinolos szérumom, amikor kerestem, akkor az egyik ismerősöm is beszerezte nekem, de addigra én is hozzájutottam már, a harmadik meg kifejezetten szemkörnyékre van. :laughing:

3 Likes

Megérkezett az akciós ColourPop rendelésem mindenféle vámos hercehurca nélkül.
A blush és highlighter stickekre kíváncsi voltam, a pirosító a totes árnyalat, a highlighter pecig a flying high.
A mono szemhéjpúder a the leo árnyalat.
A préselt pirosító construct és nekem inkább bronzosítónak lesz jó, de majd próbálgatom.
A szájfény a well nested, az UBL pedig a scenic route.
1584698107297-2108485065

16 Likes

Úgy érzem jó darabig ez lesz az utolsó zsibis szerzeményem, meg egyáltalán bármilyen. Okom nincs a vásárlásra és a vírus miatt nem is szeretnék postára vagy bárhová menni. Glamour napok nagyon helyesen nem lesz most.
Ez a kis mini Advanced night repair szérum annyira aranyos. A 7 ml ahogy magam ismerem viszonylag sok használatra elég lesz nekem.
1584784272765-1425913320

10 Likes

Én este szoktam használni, összesen 3 cseppet egy-egy alkalommal, és kb. egy szűk hónapig elég egy ekkora.

2 Likes

Nekem is egyelőre ez az utolsó zsibis vásárlásom. Sminkcucc egyáltalán nem kell, mindenből van több is mint kellene.
Arcápolási termékeim vannak fogyóban, C-vitamin szérum kellene leginkább meg fényvédő. Bár itthon a karantén alatt csak akkor kenem be magam ha kimegyünk az erkélyre. Ha nagyon muszáj lesz majd rendelek skinsmartról vagy tinamuról.
Kép

7 Likes

Szerintem nekem tovább is :smiley: Kíváncsi leszek rá. Az egy hónap is jól hangzik.

2 Likes

A héten megérkezett az ABH Norvina, amit 2 héttel ezelőtt a Cult Beauty-ról rendeltem 40 %-os leárazásban. Ez a második ABH palettám, és amennyire tartottam tőle, mostanra annyira vagyok elégedett a márkával.
Ebben az évben, 1-2 napot kivéve, csak a Carli-t használtam, abból is a narancs, az arany és a bordó színeket. A Norvina is teli van aranyló és matt barnákkal, bézsekkel, tetszik a bázisszín is (BASE, nagyon örülök neki), a DREAMER highlighter színnek lesz jó, nyáron pedig jó hasznát fogom venni a lilás-rózsaszínes árnyalatoknak. Egyedül a bordót hiányolom, de az meg ott van a Carli-ban. Első benyomásként úgy érzékelem, hogy a Norvinában szerencsére kevesebb a csillám is, mint a Carli-ban.

114

13 Likes

Nagyon-nagyon jóárasítva, még a korábbiakban vásárolt zsibis szerzemény:

115

116

14 Likes

A csomagolása tetszik.

1 Likes

Igen. Olyan letisztult. Kicsit talán még ódivatú is…

Csukva olyan mint egy pénztárca :slight_smile:

1 Likes

Vagy cigarettatartó. Régen voltak ilyenek…

1 Likes

Menő😊

1 Likes

Ó, milyen szép! Eddig nem is láttam, de ezen a képen kifejezetten hidegek a színek.

1 Likes

20200321_170235
Colourpop rendelés, a kis papírtokban a Charmer (nagyon sötétbordó) szemceruza lapul.
Olyan szépek ezek a pasztellszín blenderek, nem tudtam nekik ellenállni.

16 Likes

Óóóó, csemege :yum: Széééép :heart_eyes:

1 Likes

Nagyon csinosak! :heart_eyes: A doboz olyan színű, mint a szivacsok, vagy a szivacs-színek vetülnek a dobozra?

1 Likes

Olyan színű, mint a szivacsok. Színátmenetes.:slight_smile:

1 Likes