💖 ùj unboxing kèpekkel

Talán ebbe a topicba illik a legjobban…ma jártam körbe a város dm-jeit Balea Med Ultra Sensitive Waschgel után kutatva, nagynehezen találtam, vettem is hármat, viszont azt mondták az üzletben, hogy kifuttatják/kilistázzák…akinek (szintén) nagy kedvence javaslom a betárazást, ha még talál.
Remélem, hogy csak csomagolást cserélnek vagy valami apróság, szerintem kb.5 éve használom ezt a lemosót:(

8 Likes

Mai szeretetcsomagom. :sweat_smile::grin:
A két palettát zsibiről szereztem be, a szemceruza meglepi ajándék volt a CP paletta mellé. :blush:

IMG_20200722_155531

Az essence ecsetekre @Alsace beszélt rá, sőt, kényszerített, hogy vegyem meg. :grin::grin: Na jó, annyira nem kellett erőszakoskodnia. :grin: Közben láttam, hogy készleten van egy Catrice ecset is, szóval ő is jött a társasághoz. :see_no_evil: Na meg a körömlakkok, és blenderek. :sweat_smile::sweat_smile: @Alsace, ez mind miattad van. :pleading_face::pleading_face: :grin::grin::grin:

IMG_20200722_155649

A CP paletta max.1-2 alkalommal használt, a Wet N wildban láthatóan a sötétbarna volt használva, de abszolút nem vészes. A többi szín gyakorlatilag érintetlen. :slightly_smiling_face:

14 Likes

Hogy @Alsace milyen egy erőszakos! :laughing: :wink:

5 Likes

Köszi, hogy szóltál, venni fogok belőle tartalékot!

1 Likes

Folytatnám az ámokfutásom ám :smiley:

Azzal a CP palettával amúgy én is szemeztem, de lebeszéltem róla magam, örülök, hogy nálad kötött ki :heart:
A blender halálcuki :heart_eyes:

Ma az új ecsetekkel sminkeltem olyan jóóók, remélem bejönnek majd neked is :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

:grin: Ááááá, most ezt miéééért kellett…:pleading_face::pleading_face: :grin::grin: Köszönöm amúgy a linket, még meggondolom. :see_no_evil: Bár ha megint “erőszakoskodsz”, inkább megadom magam… :pleading_face::grin:
:blush: :heart: Nagyon gyönyörű színei vannak, ráadásul ezeket minden nap tudom használni. Ez olyan " én vagyok" paletta. :blush:

Holnap kipróbálom én is az ecseteket, olyan kis pihe-puhák. :blush: Kíváncsi vagyok, nálam hogyan szuperálnak majd. Örülök, hogy neked beváltak. :blush:

2 Likes

Hát, kellett itt megidézned engem :smiley: :smiley: :smiley:

Majd mesélj mi lett a paletta sorsa :sweat_smile: Mindkettő olyan gyönyörű amúgy, az az arany meg csodaszép highlighternek is, vagy ahová csak akarja kenni az ember :smiley:

2 Likes

:joy: Valóban, minden az én hibám. :roll_eyes::grin: Na de várj csak, majd kiderítem én is a te gyengepontod, és napi szinten foglak vele bombázni. :crazy_face: :grin:
Jó-jó, majd beszámolok róla. :face_with_hand_over_mouth: Igeeen, ez az én bajom is…hogy túl szépek…én pedig gyenge vagyok. :joy: :joy:

2 Likes

Már reggel hódoltam az egyik gyengepontomnak hétfőn veszem át a zsibis zsákmányom :smiley: Holo, duokróm peverz vagyok :sweat_smile: A legnagyobb vágyam egy (legalább egy) multikróm pigment. Már haditervem is van ennek a beszerzésére :smiley:

Amúgy veled vagyok mindennek ellenállok, kivéve a kísértésnek :smiley:

3 Likes

Douglas:
IMG_20200722_175817
A sampont próbáltam már utazó méretben korábban. Szettben most nagyon jó ára volt.

Pink Panda:
IMG_20200722_175744
A pirosítót szerettem volna kipróbálni, az ecsetek ingyen voltak. Azért a postáért amit elkérnek, nem gondoltam, hogy borítékban küldik. Szerencsére nem törte össze a GLS.

11 Likes

Helyes, nagggyon helyes! :grin: Na, ezt észben tartom. :wink: :smiling_imp::smiling_imp:

Ilyenekre gondolsz? :crazy_face:
IMG_20200722_180633

Micsoda szöveg… :face_with_hand_over_mouth::grin::heart::grin:

10 Likes

Oooooh igeen :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face:

1 Likes

Sajnos nem az én képeim :pleading_face:, de Ali tele van ilyen pigmentekkel… :wink::wink: (" Gonoszságból " rendelek is magamnak…áá már megint miattad van :grin::face_with_hand_over_mouth:)

1 Likes

Ezaz teszteld le hol megbízható a rendelés :smiley: :smiley: :smiley: :smiling_imp: :rofl: :rofl:

3 Likes

:joy::joy::joy::joy: De gonooosz… :joy::joy:

1 Likes

Három dmben voltam ma, és egyikben sem volt :disappointed:

1 Likes

Mikulás van ma, megjött a várva várt UD csomagom is.
Olvastam róla, megosztó lett a paletta. A színek a panekben csodásak, swatcholni még nem volt szívem :slight_smile:
20200722_194448
20200722_194505

19 Likes

Micsoda zsákmány, minden nagyon jól néz ki :slight_smile:

1 Likes

A swatchokra nagyon kivancsi vagyok! A megosztottsaga miatt is kivancsan varom hogy mutatnak a karodon (ne nyulj bele addig, amig el nem jon az ideje), de orommel neznek sminket is vele. Szerintem ezek a szinek jol mutatnak majd rajtad. :nerd_face:

2 Likes

Féltem is, hogy atya úr isten, mit vettem. De a legtöbben azt kifogásolták, hogy nem elég merészek a színek, úgyhogy remélem tényleg csak ennyi lesz. Meg a formula változott, az mondjuk még érdekes lehet, de bizakodó vagyok, hátha azért nem olyan katasztrófa.
Azért elég gyanús, hogy nem bírom ki, és még ma belemászom, némelyik szín naaaagyon mozgatja a fantáziámat :see_no_evil::blush:

2 Likes