Talán ebbe a topicba illik a legjobban…ma jártam körbe a város dm-jeit Balea Med Ultra Sensitive Waschgel után kutatva, nagynehezen találtam, vettem is hármat, viszont azt mondták az üzletben, hogy kifuttatják/kilistázzák…akinek (szintén) nagy kedvence javaslom a betárazást, ha még talál.
Remélem, hogy csak csomagolást cserélnek vagy valami apróság, szerintem kb.5 éve használom ezt a lemosót:(
Mai szeretetcsomagom.
A két palettát zsibiről szereztem be, a szemceruza meglepi ajándék volt a CP paletta mellé.
Az essence ecsetekre @Alsace beszélt rá, sőt, kényszerített, hogy vegyem meg. Na jó, annyira nem kellett erőszakoskodnia. Közben láttam, hogy készleten van egy Catrice ecset is, szóval ő is jött a társasághoz. Na meg a körömlakkok, és blenderek. @Alsace, ez mind miattad van.
A CP paletta max.1-2 alkalommal használt, a Wet N wildban láthatóan a sötétbarna volt használva, de abszolút nem vészes. A többi szín gyakorlatilag érintetlen.
Köszi, hogy szóltál, venni fogok belőle tartalékot!
Folytatnám az ámokfutásom ám
Azzal a CP palettával amúgy én is szemeztem, de lebeszéltem róla magam, örülök, hogy nálad kötött ki
A blender halálcuki
Ma az új ecsetekkel sminkeltem olyan jóóók, remélem bejönnek majd neked is
Ááááá, most ezt miéééért kellett… Köszönöm amúgy a linket, még meggondolom. Bár ha megint “erőszakoskodsz”, inkább megadom magam…
Nagyon gyönyörű színei vannak, ráadásul ezeket minden nap tudom használni. Ez olyan " én vagyok" paletta.
Holnap kipróbálom én is az ecseteket, olyan kis pihe-puhák. Kíváncsi vagyok, nálam hogyan szuperálnak majd. Örülök, hogy neked beváltak.
Hát, kellett itt megidézned engem
Majd mesélj mi lett a paletta sorsa Mindkettő olyan gyönyörű amúgy, az az arany meg csodaszép highlighternek is, vagy ahová csak akarja kenni az ember
Valóban, minden az én hibám. Na de várj csak, majd kiderítem én is a te gyengepontod, és napi szinten foglak vele bombázni.
Jó-jó, majd beszámolok róla. Igeeen, ez az én bajom is…hogy túl szépek…én pedig gyenge vagyok.
Már reggel hódoltam az egyik gyengepontomnak hétfőn veszem át a zsibis zsákmányom Holo, duokróm peverz vagyok A legnagyobb vágyam egy (legalább egy) multikróm pigment. Már haditervem is van ennek a beszerzésére
Amúgy veled vagyok mindennek ellenállok, kivéve a kísértésnek
Douglas:
A sampont próbáltam már utazó méretben korábban. Szettben most nagyon jó ára volt.
Pink Panda:
A pirosítót szerettem volna kipróbálni, az ecsetek ingyen voltak. Azért a postáért amit elkérnek, nem gondoltam, hogy borítékban küldik. Szerencsére nem törte össze a GLS.
Helyes, nagggyon helyes! Na, ezt észben tartom.
Ilyenekre gondolsz?
Micsoda szöveg…
Oooooh igeen
Sajnos nem az én képeim , de Ali tele van ilyen pigmentekkel… (" Gonoszságból " rendelek is magamnak…áá már megint miattad van )
Ezaz teszteld le hol megbízható a rendelés
De gonooosz…
Három dmben voltam ma, és egyikben sem volt
Mikulás van ma, megjött a várva várt UD csomagom is.
Olvastam róla, megosztó lett a paletta. A színek a panekben csodásak, swatcholni még nem volt szívem
Micsoda zsákmány, minden nagyon jól néz ki
A swatchokra nagyon kivancsi vagyok! A megosztottsaga miatt is kivancsan varom hogy mutatnak a karodon (ne nyulj bele addig, amig el nem jon az ideje), de orommel neznek sminket is vele. Szerintem ezek a szinek jol mutatnak majd rajtad.
Féltem is, hogy atya úr isten, mit vettem. De a legtöbben azt kifogásolták, hogy nem elég merészek a színek, úgyhogy remélem tényleg csak ennyi lesz. Meg a formula változott, az mondjuk még érdekes lehet, de bizakodó vagyok, hátha azért nem olyan katasztrófa.
Azért elég gyanús, hogy nem bírom ki, és még ma belemászom, némelyik szín naaaagyon mozgatja a fantáziámat