💖 ùj unboxing kèpekkel

Pesten a Deák téri Müllerben volt, hájlájtereset nem láttam, de lehet azt már lerabolták. Bár én minden ecsettel kenek mindent mindenhova :sweat_smile:

Tudom, a mi kiváltképp most az én személyes hibám :smiley: Csak kompenzálok a mostani hárommal, mert nem vettem meg az Essence Wanna Bee arcecsetjét :sob:

1 Likes

A méhecskéset? Nem vesztettél sokat. A Catrice face&body sokkal jobb.

2 Likes

Van egy szemre való is :grinning:

1 Likes

Hát igen. :grin::grin: Óó :pleading_face: vigasztaljon a tudat, hogy az nekem sincs meg. :grin: Szóval akkor most közösen kell valamit megvennünk? :roll_eyes::grin:

1 Likes

Akkor jó! A szemre megvettem az nekem bejött, kis puha, bár csak a szélek összeasatírozására használom. Neked az hogy szuperál? Szereted?

1 Likes

@Puszedli83 kommentje után, illenek szemre való ecsetet is legalább egyet vennünk :smiley:

2 Likes

Á, elő se vettem még :grin: nem kevés ecsetet vettem az elmúlt fél évben. Ahhoz képest, hogy volt eddig kettő kb.

2 Likes

Én sok szemre valót kaptam barátnőmtől, azt amiatt nem vettem bevallom… Én 4 ecsetről indultam 100 éve vettem egy csomagban… hát, most szépen szaporodnak, meg kell hagyni :laughing:

4 Likes

https://kremmania.hu/kremek/essence-eye-blender-brush1
Ez van meg, csak már fehér- rosegold színben, mint az arcra valók. Ezt is szeretem, igaz először úgy éreztem nagy,de mostanra már jól bánok vele. :grinning:

3 Likes

Mekkora :pig2: -od van! :money_mouth_face:

1 Likes

Ez már járt nekem. :grinning:

2 Likes

én is imádom a müller teákat, szombaton vettem egy earl grey-t és egy nagyi gyümölcsöskertjé-t. meg a yogi teákból egy női erőt és egy női egyensúlyt.

3 Likes

Nekem is megvan a bronzer ecset, nagyon finom puha :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Még hétfőn megjött a PP rendelésem. 16 darab ecsetem lett így most, plusz a meglévők. Hát igen :sweat_smile: Mondjuk kell az utánpótlás, használom én is, meg ha már suliba járok, akkor csak legyen készletem is. A Revolution pirosító paletta is ilyen okokból jött, a Hot Spice színei nem annyira az enyémek. A mini szivacsokat a Dermacol brutál alapozójához rendeltem. :slight_smile:
20200720_193545

13 Likes

Te a dermacol alapozót hogyan használod? Pici tubussal van nekem is, de nagyon brutális.

1 Likes

Nedves blenderrel. Nagyon picit nyomok belőle általában valamire (az Alverde arcpaletta műanyag borítású, arról le lehet törölni). Picit belenyúlok, és óvatosan először ütögetem, aztán eldolgozom. Nem egyszerű vele, ez tény.

2 Likes

Üdv. az ecsetgyűjtők táborában. :grin::slightly_smiling_face: Én is megrendeltem az eseteket, csak én kintről. :slightly_smiling_face: A Revolution pirositó és bronzositó palettájával régóta szemezek, szerintem hamarosan megrendelem. :roll_eyes::grin:

2 Likes

Az életben nem hittem volna, hogy nekem ennyi ecset kell, de kell :smiley: Még több is :crazy_face:
Szeretem a Revolution pirosító palettáit. A Golden Sugar 2 is megvan, és naponta nyúlok érte. Ma még a szemsminkemet is azzal csináltam, ami egész jó, de alap nélkül néhány óra után csúnyán kopik.

2 Likes

Látod, látod… :face_with_hand_over_mouth: Naná, hogy kell ennyi ecset, sőőőt! :grin::grin: Köszönöm az infót :slightly_smiling_face: Lassan, de biztosan rábeszélsz, hogy megvegyem. :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: