💖 ùj unboxing kèpekkel

1 hónap és 5 nap várakozás után megjött a 4-es Docolor ecset szettem + 2 shader brush amit Aliról rendeltem. Követés nem volt és mégis ilyen hamar ideért, úgyhogy nagyon örülök. 867 Ft volt a szett, a shader brush-nak 354 Ft volt darabja. Úgy érzem Pink Pandán kicsit pofátlanság érte a full ár (5390 Ft :angry:). Ebből az árból 4x megveszem a szettet és még veszek hozzá 6 shadert. Hát na. :smiley:
20200720_131349

19 Likes

Ma hozzám is megérkezett Los Angelesből a pakk! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ilyenkor gúnyosan felnevet a pénztárcám :smiley: Ugyanezt a szettet rendeltem a Pandáról 1.800-ért, nagyon akciósan.

3 Likes

Nem mondom, hogy nem éri meg, mert nagyon jó kis szett, csak nem szívesen támogatom a PinkPandát, mert nagyon drágán adnak mindent :smiley:

2 Likes

Egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy ecsetet mégis rendeljek kintről. Pláne ennyiért. Mert amúgy nekem nagyon bejön a márka.

2 Likes

Nagyon megéri, ráadásul Alin a Docolor shop tényleg szuper, gyorsan feladnak mindent, és viszonylag hamar meg is jön.

2 Likes

Csak ajánlani tudom a külföldi rendelést. Wz AliExpress-t meg amúgy is. Nagyon olcsón tudsz apróságokat venni. Mobiltokot és fóliát csak onnét veszek, meg fülbevalót. Próbáld ki bátran. Talán százból egy csomag volt eddig problémás nálam és annak is visszakaptam az árát.

4 Likes

Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is szinte mindent külföldről szerzek be. Amíg ott megveszed fillérekért, addig itthon szépen nyerészkednek rajta. Abszolút vásárlópárti az Ali, ritkán volt velük problémám, de akkor gyorsan vége is lett, pénzvisszatérítéssel. Plusz pirospont jár még azért is nekik, mert a csomagokra mindig kevesebb összeget tüntetnek fel, mint ami a valós érték. :smile: :smile: :shushing_face::shushing_face:

5 Likes

Amit külön imádok az Aliban, hogy minden termékhez lehet véleményt írni és rengetegen képeket is töltenek fel a megvásárolt termékekről. Plusz biztosíték arra, hogy jót veszel jó áron.

4 Likes

Igen, igen, az is plusz pont! :slightly_smiling_face: Vásárlás előtt mindig lecsekkolom a képeket, véleményeket. :sweat_smile:

2 Likes

Csajos ebéd ami a Müllerbe torkollt :sweat_smile:

Amadea kolleginának igaza van, ezek az ecsetek nagyon szapora népségek! A Catrice szérumra kíváncsi vagyok a hajszérumot barinőm rendelte akciósan. A Sleek duokróm pigmentje pedig nagyon ígéretesnek tűnt, kíváncsi vagyok, hogy teljesít majd :slight_smile:

Megillatoltam Givenchy Organzáját is, juj de nagy szerelem lett az a virágcsokor :bouquet:

20200720_170109

15 Likes

Azok a teák is igen csábítóak.

1 Likes

Ki tud ellenállni azoknak az ecseteknek? :star_struck: Nagyon szépek. :heart_eyes:

@BlackXentric nagyon tudom ajánlani a mülleres teákat olyan finom mind, ezek újdonságok (számomra) Tavaly óta nem voltam Müllerben :open_mouth:

@Melodee Ugyeee :star_struck: Olyan kis puhák is! Arc ecset hiány lépett fel a készletemben, be kellett fogadni néhányat a gyűjteménybe :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Hát ezt kár volt meglátnom… :grin: Úton van jó pár ecsetem, de ezek is olyaaaaan szépek :heart_eyes:…kellllllenek :star_struck: Ajh, most belevittél a rosszba… :pleading_face::pleading_face::smiley::smiley:

2 Likes

Nekem a bronzer ecset van meg, de nagyon szeretem. :slight_smile: Gondoltam már rá, hogy a többi arc ecsetet is be kellene szerezni. :star_struck:

2 Likes

Én a szemrevalóakról le tudtam beszélni magam (még) de az arc ecset lehetetlen volt már :smiley:

1 Likes

Ajaj veszélyes ez a topic úgy érzem :face_with_hand_over_mouth:

https://www.mueller-drogerie.at/search/?q=Essence+brush&ms=true

Ezek vagy valami limitált cucc? Ha hiánycikk vehetek nektek.

4 Likes

Nagggyon az! :see_no_evil: Először a paletták, majd a rúzsok, most meg az ecsetek… :roll_eyes: :grin: Na de nem tudok mit csinálni, olyan erőszakosak vagytok, pedig ellenálltam… :lying_face::lying_face: :grin::grin::grin:

1 Likes