Sajnos mostanában a vámhatár alattiakat is rendre megállítják, legalábbis az utolsó 20 USD-s Melt rendelésnél is így jártunk, többen is.
De fizetni azert nem kellett, ugye?
Ó, jaj, ez a paletta leírás nagyon ínycsiklandóan hangzik…
Nem, és a postai vámeljárás - hogy valami jót is mondjunk rá - nagyon gyors, ha a papírok rendben vannak.
Élőben sokkal szebb, mint a promóképeken. Kb. de ez sem adja vissza 100%-ban.
Mmmm, sírok.
Nekem is megállították a Glambot csomagomat, ráadásul nem is volt egyszerű menet, mert csak a rendelés után derült ki, hogy valami már kifogyott, azt visszatérítették, de a papírokon ugye rajta volt, úgyhogy vagy 10 emailt váltottunk a vámos nőcivel, hogy mit, hogyan, miért, kábé csak anyukám születési anyakönyvi kivonatát nem kellett elküldenem. Mindezt egy huszonpár dolláros csomagért, amire utána nyilván nem is kellett semmit fizetnem.
Annyira szeretném, ha nekem is bejönne a Biobaza deoja. Jelenleg a Garnier golyósai a kedvenceim, de gondolkodás nélkül cserélném egy natúr dologra ami működik. Elhasználom amim van, aztán jöhet a váltás.
Garnier mineral nekem is nagy kedvenc, de ez a Biobaza nagyon jo!
Nagy elnézést kérek, hogy ilyen sokára értem ide.
@dunaimano -val hatalmas élmény volt számomra is a találkozás! Egy nagyon csinos, kedves, búgó hangú fiatal hölgyet ismertem meg a személyében. Jó lenne még több ilyen élményhez jutni, így jó lenne, ha sikerülne majd megszervezni a fórumtalálkozót! Sajnos tudom, hogy az elkövetkező időszak továbbra se kedvező hozzá.
A csereberénknek köszönhetően enyém lehetett ez a csodás paletta. Ez a harmadik ABH palettám, és már egy éve kacérkodtam vele és egyelőre úgy érzem, szeretni fogom. Eddig minden nap elővettem és elég sok színt használtam is belőle már. Csodálatosak a színek, a textúra pedig kifogástalan! Úgy érzem, hogy a Norvina és a Carli Bybel közül a Riviera-é a legjobb.
(A Norvinával is tettem egy újabb próbát, de sajnos ismét kudarcba fulladt a próbálkozásom. De annyira tetszenek a színei, hogy nem szeretnék tőle megszabadulni.)
Én is megvettem néhány hónappal ezelőtt, Natalie véleményére alapozva.
Juj de jó, hogy végül “bevállaltad” a Riviérát, remélem tetszeni fog nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!
Ismét felruccantunk Budapestre, mert Férj gitárt akart venni (végre sikerült is neki) én meg addig kiélhettem magam a drogériákban az Allee-ban. A Douglasban nem vettem semmit, viszont jól körülnéztem a MAC-es részlegen. Azonban az emeleten van egy hatalmas DM, sok mindent lehet ott kapni, amiket itt vidéken nem, így ott elég jól bevásároltam. A legérdekesebb beszerzés a régóta áhított L’oreal pirosító és a bronzer. Mindkettő nagyon ígéretes. A pirosítónak nagyon szép a színe, a bronzer meg végre nem sárga tónusú, hanem hideg barna.
Az ecset mülleres Alicia de Silva, a Guerlain gyöngyeimhez vettem.
Leírhatatatlanul mesés paletta , milyen különleges színek :).
Lesz még rá lehetőségünk biztosan
Remélem is!
A hétvégén Gyulán voltunk, és bementem a helyi Rossmannba. Amikor megláttam, hogy ott van még ez a csoda, ráadásul 179 forintos áron, nem fogtam vissza magam, jött velem az összes.
Bingo