💖 ùj unboxing kèpekkel

Sajnos mostanában a vámhatár alattiakat is rendre megállítják, legalábbis az utolsó 20 USD-s Melt rendelésnél is így jártunk, többen is.

1 Likes

De fizetni azert nem kellett, ugye?

Ó, jaj, ez a paletta leírás nagyon ínycsiklandóan hangzik…

1 Likes

Nem, és a postai vámeljárás - hogy valami jót is mondjunk rá - nagyon gyors, ha a papírok rendben vannak.

1 Likes

Élőben sokkal szebb, mint a promóképeken. Kb. de ez sem adja vissza 100%-ban.
pyknj7duwllepdtc75yk

6 Likes

Mmmm, sírok.:rofl:

1 Likes

Nekem is megállították a Glambot csomagomat, ráadásul nem is volt egyszerű menet, mert csak a rendelés után derült ki, hogy valami már kifogyott, azt visszatérítették, de a papírokon ugye rajta volt, úgyhogy vagy 10 emailt váltottunk a vámos nőcivel, hogy mit, hogyan, miért, kábé csak anyukám születési anyakönyvi kivonatát nem kellett elküldenem. Mindezt egy huszonpár dolláros csomagért, amire utána nyilván nem is kellett semmit fizetnem. :smiley:

1 Likes

@BlackXentric Nekem a Biobaza Feel Good egy új beszerzes, csodálatos termék!!

2 Likes

Annyira szeretném, ha nekem is bejönne a Biobaza deoja. Jelenleg a Garnier golyósai a kedvenceim, de gondolkodás nélkül cserélném egy natúr dologra ami működik. Elhasználom amim van, aztán jöhet a váltás.

1 Likes

Garnier mineral nekem is nagy kedvenc, de ez a Biobaza nagyon jo!

Nagy elnézést kérek, hogy ilyen sokára értem ide.
@dunaimano -val hatalmas élmény volt számomra is a találkozás! :smiling_face_with_three_hearts: Egy nagyon csinos, kedves, búgó hangú fiatal hölgyet ismertem meg a személyében. :blush: Jó lenne még több ilyen élményhez jutni, így jó lenne, ha sikerülne majd megszervezni a fórumtalálkozót! Sajnos tudom, hogy az elkövetkező időszak továbbra se kedvező hozzá. :pensive:
A csereberénknek köszönhetően enyém lehetett ez a csodás paletta. Ez a harmadik ABH palettám, és már egy éve kacérkodtam vele és egyelőre úgy érzem, szeretni fogom. Eddig minden nap elővettem és elég sok színt használtam is belőle már. Csodálatosak a színek, a textúra pedig kifogástalan! Úgy érzem, hogy a Norvina és a Carli Bybel közül a Riviera-é a legjobb.
(A Norvinával is tettem egy újabb próbát, de sajnos ismét kudarcba fulladt a próbálkozásom. De annyira tetszenek a színei, hogy nem szeretnék tőle megszabadulni.)

abh_riviera

18 Likes

Én is megvettem néhány hónappal ezelőtt, Natalie véleményére alapozva. :blush:

1 Likes

Juj de jó, hogy végül “bevállaltad” a Riviérát, remélem tetszeni fog nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre! :blush:

2 Likes

Ismét felruccantunk Budapestre, mert Férj gitárt akart venni (végre sikerült is neki) én meg addig kiélhettem magam a drogériákban az Allee-ban. A Douglasban nem vettem semmit, viszont jól körülnéztem a MAC-es részlegen. Azonban az emeleten van egy hatalmas DM, sok mindent lehet ott kapni, amiket itt vidéken nem, így ott elég jól bevásároltam. A legérdekesebb beszerzés a régóta áhított L’oreal pirosító és a bronzer. Mindkettő nagyon ígéretes. A pirosítónak nagyon szép a színe, a bronzer meg végre nem sárga tónusú, hanem hideg barna.
Az ecset mülleres Alicia de Silva, a Guerlain gyöngyeimhez vettem.

158

17 Likes

Egyre jobbban sajnálom, hogy kihagytam @dunaimano val való talit :confused:

3 Likes

Leírhatatatlanul mesés paletta :smiling_face_with_three_hearts:, milyen különleges színek :).

1 Likes

Lesz még rá lehetőségünk biztosan :slight_smile:

1 Likes

Remélem is! :wink:

1 Likes

A hétvégén Gyulán voltunk, és bementem a helyi Rossmannba. Amikor megláttam, hogy ott van még ez a csoda, ráadásul 179 forintos áron, nem fogtam vissza magam, jött velem az összes. :grinning:

IMG_20200720_125201

17 Likes

Bingo :smile:

1 Likes