Az volt
Ú, de szépek! A rosegoldos csillogású pirosító melyik márka?
Nekem két éve van göndörítőm, azóta egyszer használtam
Végre megjött az egyik csomagom kintről, vártam már, mint a messiást. Kövezzetek meg, de ezt a blusht én bronzerként használom , mert sehol sem találtam normális árnyalatot, amíg erre rá nem akadtam. Ez már a 2. a termékem tőlük.
Az egyik képen belóg a mega bronzer, bocsi (Azt a csillogást nem én varázsoltam oda a képre. ) A megát a Notinoról rendeltem, külön felrakom majd a többi szerzeménnyel együtt.
A paletta csomagolásával megvettek kilóra. A színei élőben sokkal szebbek. Na meg utólag vettem észre… A bal alsó sarokban… a tappancs! Hát mennyire cuki már!
Köszönöm
Kiko Sicilian notes kollekciójából a coral sunset árnyalat
A nagy low buy-t megtörtem és vettem pár dolgot dm-ben. Kellett a lelkemnek.
A body fit tusfürdő akciós és már régóta nézegettem. A C vitaminos szérum impulzus vásárlás és ha jó cucc, akkor jól járok vele, 2000 Ft volt.
A Biobaza deok régóta mozgatják a fantáziám, ennek pedig nagyon tetszik az illata, remélem működni fog és találtam egy jó natur deot.
A lábspray pedig nálam alap és keresem az igazit.
Múlt héten megjött a perfect nails rendelésem, eddig a Pink színt és a fehéret próbáltam, utólag vettem észre hogy a két fehér ugyanaz csak az egyiken franciául van a név .
Egyedül a pink színnek van szélesebb ecsete, amit jobban szeretek így nem is baj hogy nem vettem több színt.
Glamour napokon összvissz ennyi sminket vettem, bár a Catrice higlighterre és ecsetre nem volt kupon de amit venni akartam Snapscarat annak csak hűlt helyét találtam a Rossmannban és pont aznap láttam egy jó véleményt a higlighterről, Snapscarat végül a Müllerben vettem.
Nagyon szép színekre esett a választásod. Kár volt meglátnom… Megmutatod majd a körmödön is?
Ennek a topicnak (is) megvan ez a “veszélye” hogy csak bővül a kívánság lista Igen majd a körömlakkos topicban lesz kép
Én szeretem ezt a palettát, olyan jó színek vannak benne!
hat, mar ranezesre is nekem valo mely szinek, es ez a szinskala:star_struck:
Nekem most èrkezett meg mindjàrt ki is bontom .
Ó ezek a színek
Ezt nem hiszem el! Már el is felejtem, hogy megrendeltem… Köszi, hogy kitetted!
Remélem, hamarosan megérkezik, mindjárt utána is nézek.
es meglepoen kb. fel kilo a sulya:joy:
Nem is akadt fenn a vámon?
Az enyémet csak 17-én adták át nemzetközi szállításra, ezek szerint még várhatok.
Heti beszerzés. A kis Berlin palettát azóta nézegettem, hogy olvastam Natalie véleményét.
https://kremmania.hu/kremek/essence-hallo-berlin-eyeshadow-palette
Nem erte el a vamhatart. Futar hozta.
Mindenképp, este ki is próbálom