💖 ùj unboxing kèpekkel

Az volt :wink:

1 Likes

Ú, de szépek! A rosegoldos csillogású pirosító melyik márka?

1 Likes

Nekem két éve van göndörítőm, azóta egyszer használtam :smiley:

4 Likes

Végre megjött az egyik csomagom kintről, vártam már, mint a messiást. :sweat_smile: Kövezzetek meg, de ezt a blusht én bronzerként használom :sweat_smile:, mert sehol sem találtam normális árnyalatot, amíg erre rá nem akadtam. Ez már a 2. a termékem tőlük. :blush:
Az egyik képen belóg a mega bronzer, bocsi :sweat_smile: (Azt a csillogást nem én varázsoltam oda a képre. :flushed::sweat_smile: ) A megát a Notinoról rendeltem, külön felrakom majd a többi szerzeménnyel együtt.
A paletta csomagolásával megvettek kilóra. :heart_eyes::heart_eyes: A színei élőben sokkal szebbek. Na meg utólag vettem észre… A bal alsó sarokban… a tappancs! :flushed: Hát mennyire cuki már! :grin::grin::heart_eyes::heart_eyes:

IMG_20200717_151252 IMG_20200717_151107 IMG_20200717_151405 IMG_20200717_150428

17 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:
Kiko Sicilian notes kollekciójából a coral sunset árnyalat :slight_smile:

2 Likes

A nagy low buy-t megtörtem és vettem pár dolgot dm-ben. Kellett a lelkemnek.
A body fit tusfürdő akciós és már régóta nézegettem. A C vitaminos szérum impulzus vásárlás és ha jó cucc, akkor jól járok vele, 2000 Ft volt.
A Biobaza deok régóta mozgatják a fantáziám, ennek pedig nagyon tetszik az illata, remélem működni fog és találtam egy jó natur deot.
A lábspray pedig nálam alap és keresem az igazit.
1595059159295-787669940

15 Likes

@BlackXentric, majd megírod, mennyire jött be a C-vitamin szérum? :slight_smile:

1 Likes

IMG_20200718_091724

Múlt héten megjött a perfect nails rendelésem, eddig a Pink színt és a fehéret próbáltam, utólag vettem észre hogy a két fehér ugyanaz csak az egyiken franciául van a név :smiley:.
Egyedül a pink színnek van szélesebb ecsete, amit jobban szeretek így nem is baj hogy nem vettem több színt.

IMG_20200718_091437
Glamour napokon összvissz ennyi sminket vettem, bár a Catrice higlighterre és ecsetre nem volt kupon de amit venni akartam Snapscarat annak csak hűlt helyét találtam a Rossmannban és pont aznap láttam egy jó véleményt a higlighterről, Snapscarat végül a Müllerben vettem.

15 Likes

Nagyon szép színekre esett a választásod. :blush: Kár volt meglátnom… :drooling_face::laughing: Megmutatod majd a körmödön is? :blush::blush:

Ennek a topicnak (is) megvan ez a “veszélye” hogy csak bővül a kívánság lista :smiley: Igen majd a körömlakkos topicban lesz kép

4 Likes

Én szeretem ezt a palettát, olyan jó színek vannak benne!

2 Likes

hat, mar ranezesre is nekem valo mely szinek, es ez a szinskala​:star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

2 Likes

Nekem most èrkezett meg mindjàrt ki is bontom :blush::smiling_face_with_three_hearts:.

3 Likes

Ó ezek a színek :star_struck: :star_struck: :star_struck:

Ezt nem hiszem el! Már el is felejtem, hogy megrendeltem… Köszi, hogy kitetted!
Remélem, hamarosan megérkezik, mindjárt utána is nézek. :rofl:

3 Likes

:joy::rofl: es meglepoen kb. fel kilo a sulya​:joy:

1 Likes

Nem is akadt fenn a vámon?
Az enyémet csak 17-én adták át nemzetközi szállításra, ezek szerint még várhatok.

Heti beszerzés. A kis Berlin palettát azóta nézegettem, hogy olvastam Natalie véleményét.
https://kremmania.hu/kremek/essence-hallo-berlin-eyeshadow-palette
IMG_20200718_131333

13 Likes

Nem erte el a vamhatart. Futar hozta.

Mindenképp, este ki is próbálom :slight_smile:

1 Likes