💖 ùj unboxing kèpekkel

@Alsace, nagyon egyetértek :smiling_face_with_three_hearts::heart:.

1 Likes

Megjött ma a Pink Pandás rendelésem. Nem hagyhattam ki az ecsetkészletet 1790 ft-ért, ráadásul ingyen szállítás is volt. A púdert csak azért rendeltem, hogy elérjem a minimális összeghatàrt, mert 3000 ft alatt nem szállítanak. Nikolettavy egyébként nagyon dicsérte több videójában is, így egy próbát nekem is megér.
A Marc Jacobs paletta ezer éve kívánságlistás volt nálam. Épp akciós volt Edit blogján, azonnal le is csaptam rá. Nagyon vártam, hogy megérkezzen, aztán mikor ma hozta a futár, egyszerűen nem tudtam felidézni, mit is rendeltem Edittől. :joy:
Csodaszép, még anyukámnak is nagyon tetszett, pedig ő abszolút nem sminkel.
Kép

14 Likes

Müller:
Ez az illat most nagyon akciós ott. A tabit már szedem, majdnem elfogyott az első dobozzal.
IMG_20200716_181800
TK:
A maszkból nem ez az első amit veszek (csak ez nagyobb), most jó áron volt és nem kellett rendelnem.
A kondicionálókat most próbálom ki majd. Samponom volt már korábban, az nem vált be a szőkített hajamra, még megvan valahol.
IMG_20200716_182002

9 Likes

Megèrkezett a Pat Mcgrath minikèm . Gyorsak voltak. Viszont a Melt palettàròl semmi hìr: követès: jùnius 30- àn àtadtàk az usps- nek ennyi. Valakinek valami Info? Nem tudom, ki vett mèg @Amadea ?

Pat Mcgrath minit vettem, de még úton van.

1 Likes

Én még régebben vettem, amikor 30 dollárért vesztegették, kb. 3 hét alatt ért ide. Asszem, @kamcs vette még meg a Melt Impulsive palettát.

1 Likes

Update Melt: Megnèztem a követèst, ma megèrkezett Frankfurtba :blush:. Jövő hèten megèrkezik, remèlem

2 Likes

Szuper.:slight_smile:

Ma összefutottunk @anon27689852 - val egy gyors cserére. Elárulhatom, élőben is olyan gyönyörű, mint a képeken! :slight_smile: A Becca under eye korrektor nálam nagy kedvenc, és mellé kedvesen meglepett még két púderrel. A Maybelline-t már korábban is használtam, csak más árnyalatban, és meg voltam vele elégedve, szerettem. A Physicians formula pedig fényvédős púder, amit nagyon kerestem a boltokban, de szerintem kivonták a forgalomból - hálás köszönetem, hogy ennek ellenére a birtokomban lehet. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet. :heart:
Ez most csak ilyen esti lámpafényes kép, bocsi.
IMG_20200716_211043

13 Likes

A H&M pirosító miatt nagyon mérges vagyok. Ripityára törve érkezett. Igaz féláras akcióban vettem és még abból is lejött 750 ft kedvezmény (így a 3000 ft helyett 750 volt) de akkor is. Csodás szaténfényű pirosító, az árnyalata is mesès.
A highlighterpalettát és a folyékony rúzst Dm pontokon hoztam el szinte ingyen.
A CP paletta glittere pedig egy az egyben kijött a panből, szóval ő is rehabra szorul.
Kép

Kép

14 Likes

Nekem egyszer volt H&M pirositóm, picit odaütöttem valaminek, és az is ripityára tört…

1 Likes

Én is most vettem fél áron H&M pirosítót. Nagyon vigyázok a cuccaimra, nagyon ritkán ejtem le őket, de ezt most sikerült, már készültem a legrosszabbra, de semmi nem történt, szóval nekem kivételesen ez most kellemes meglepetés volt :smiley:

4 Likes

Pár hónapja rendeltem egy másikat is, az épségben érkezett. Ezt most megjavítottam alkohollal de elég csúnyácska lett szegényem :confused:

1 Likes

@Isabelle, nekem Budaörsre hét elején megérkezett ez a meseszép és piszok nehéz paletta. Köszönöm a tippet! Ezek az én színeim, de belenyúlni még várom az alkalmat😎

1 Likes

Végül nem vettem meg, másodjára is lebeszéltem magam róla. :sweat_smile:

1 Likes

Tegnap sütiztünk és csacsogtunk egy jó nagyot @umpalumpa -val :smiling_face_with_three_hearts:
Az essence rendelésem is átvettem, kaptam Umpalumpától egy korrektort is :heart_eyes:
A pirosítók zsibis szerzemények :heart:

20200717_073658

17 Likes

@Alsace, szuper lehetett a délután :hugs::slight_smile:.

3 Likes

Nem volt kedvem mostanában fotózni, de megjött a Remington hajsütővasam :). Nem volt alkalmam még kipróbálni, remélem működik, és megtudom tanulni vele megcsinálni a hajamat :).IMG_20200717_094543

5 Likes

De jó nektek!

1 Likes

Még múlt héten érkezett,mini Douglas rendelés.IMG_20200708_123839 IMG_20200708_124041

11 Likes