💖 ùj unboxing kèpekkel

Már megjött a múlt héten. :slight_smile:

Semmi örömóda?:smiley: Milyennek találod?

1 Likes

Igazából azért nincs örömóda, mert utálom, hogy rejtegetnem “kell” a blogon, Instán, mindenhol a hülye balhé miatt. Jó, nyilván nem kell, de rohadtul nem lenne kedvem emberekkel vitázni miatta.
Egyébként párszor már sminkeltem belőle, ezek után biztos, hogy semmilyen barna színt nem fogok venni, annyiféle van benne. :smiley: Minőségre hozza a szokásosat, amit vártam tőle, csak most épp abban a dilemmában vagyok, hogy hova pakoljam el a sminkes szekrényben, mert nincs nagyon helyem az ekkora palettáknak. :smiley:

4 Likes

Ez kész röhej! Természetesen sosem tudjuk meg, mi az igaz, de nekem az legalább olyan gyanús, hogy hirtelen mindenki Jeffreet gyűlöli… talán mert most ő a legsikeresebb? Ha a fele igaz annak, amit mondanak róla, akkor ő a patás ördög… ennyit őszintén nem nézek ki belőle :smile: :smile: :smile:
Ma láttam pont egy vicces videót a témában:

Légyszi mesélj a palettáról!

2 Likes

Nesze neked véleménynyilvánítás szabadsága.:confused: Annyira fonák jelenség, hogy a nagy fogadjunk el mindenkit túlkompenzálásban attól kell tartani, hogy szétterrorizálnak egy szemfesték miatt…
Itt nyugodtan kitehetsz bármit.:slight_smile:

4 Likes

Most épp kvázi meggyanúsítottak, hogy nem tüntetem fel a reklámokat az Instagramomon (pontosabban rákérdeztek, hogy miért nem teszem), holott nincs mit feltüntetni, mivel nem vállalok együttműködéseket… Kicsit elegem van a közösségi médiából momentán. :roll_eyes:

3 Likes

Jaj nekem nagyon bejön most is!

1 Likes

Elhiszem.:confused: Mintha nem kellene elég intoleráns/tolakodó/idegesítő embert/kérdést elviselni IRL, minek a neten is feszültséget generálni? Mintha bárki, aki megnyilatkozik (kitesz egy képet, ír pár sort), pusztán ezért olyan felelősséggel bírna, mint egy állami vezető.:rofl:

Hát, nem hiszem, hogy olyan képminőséget tudnék felmutatni, de szólj rám jövő hét közepe táján.:slight_smile:

Meg fogod venni, ha utadba kerül egy példány?

Igen, ebben biztos vagyok :blush:

1 Likes

szülinapomra kaptam őket egy barátnőmtől, kíváncsi vagyok, sose használtam még tusolózselét
a tojásos nagyon funky, kicsit sajnálnom megkezdeni, de arra van, hogy használjam :slight_smile:

IMG_20200713_111054 IMG_20200713_111103

18 Likes

Már harmadszorra nézem meg, olyan mintha puding lenne. Étvágygerjesztő :smile:

2 Likes

Megjött végre a Jessup ecsetszettem :slight_smile:
20200713_150416
Fogásra és tapintásra nagyon Zoeva érzés :smiley:

16 Likes

Ő is Aliról jött? :slight_smile: Nagyon kis helyesek :heart_eyes:

Igen, Aliról bizony :slight_smile: Nem is vészes, kicsit kevesebb mint 1 hónap alatt itt volt. :slight_smile:

3 Likes

@macooka Nem bírnék egy hónapot várni rá :rofl::rofl:

1 Likes

Áhh, én inkább várok, minthogy mondjuk kiadjam érte a PinkPandás 3x-os árat… Mondjuk most pont nem lehet ott kapni, de a Docolor ecsetekkel is ugyanígy vagyok :slight_smile:

4 Likes

igen :smiley: mindkettő illata is nagyon guszta amúgy, a conga kicsit vattacukros eperre emlékeztet, a sunnyside up pedig ananászos :slight_smile:

Én is várnék inkább :smiley: :smiley: :smiley: A csomag mindig jó ha jön a házhoz :blush:

3 Likes