💖 ùj unboxing kèpekkel

De szép kis szeretet csomag :relaxed: Igazán kedves barátnődtől, hogy ennyi szuper dolgot küldött neked. A Naked 3 pedig kifejezetten jó paletta, én szeretem. :slight_smile:

2 Likes

Hű, de jó kis csomag!

Drukkolok!

2 Likes

Utánpótlás :wink:
IMG_20200709_163840

15 Likes

Azta, Christmas in July! Használd őket örömmel!

1 Likes

De király barinőd van! :smiling_face_with_three_hearts: :crown:

1 Likes

Szuper dolgokat kaptál! Igazán kedves a barátnőd.

1 Likes

@Brunettee @Kokapu @umpalumpa @Anheszenamon Köszönöm szépen :smiling_face_with_three_hearts: Ő az egyetlen Londonban megismert barátnőm, cseh lány, csupaszív barátnő, azóta is tartjuk a kapcsolatot, és ha hazamegy, mindig útbaejti Budapestet is 2-3 napra :heart:

A vizsga muris volt, az egyik tanár elfelejtett szólni, hogy nem jön, mert meghúzta a derekát, egyébként jól sikerült :smiling_face_with_three_hearts: El is mentünk megünnepelni :blush:

8 Likes

@Alsace, nagyon gratulálok! :heart::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart: :heart:

Juhúúú! :partying_face: :congratulations: Gratulálok! :dancer: :man_dancing:

1 Likes

Köszönöm :relaxed: :kissing_closed_eyes: :heart:

1 Likes

Megérkezett az első Skinsmart rendelésem :blush: A tejsavas hámlasztót @umpalumpa ajánlása után vettem meg, az aPAD-ot a Skinsmart tág pórusok és mitesszerek tanácsadós bejegyzésében találtam :slight_smile: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy válnak majd be :slight_smile: Olyan cuki ez a nyuszis köszönőkártya, a rendeléskor is ott volt :blush:

20200710_125528

unnamed

17 Likes

Tényleg milyen ari! :heart:

1 Likes

Régen posztoltam ide, mármint beszerzést. Most érkezett, KM zsibiről: mini rms beauty luninizing powder, grande dame árnyalatban. Olyan kis édibédi :relaxed: (persze nem ilyen rózsás, hanem pezsgős inkább)
20200710_172259

13 Likes

20200709_191008
Tegnap megérkezett, persze ma ki kellett próbálnom. Az alapján a pár szín alapján, amit használtam, Jeffree felülmúlta önmagát minőség tekintetében.
@kamcs, a tied merre jár?

22 Likes

Lehet kérni swatchot? :blush:

Egyre jobban tetszik. Baromi jól ki van találva a koncepció, akármilyen morbidnak is tűnik. Ez csak smink, játék.

3 Likes

Nemár, akkor lehet lesz JS termékem, ha megjelenik a Douglas webshopban.

1 Likes

Nagyon szép :heart_eyes:, szürke ötven árnyalata :wink:.

Ollllyan finom puha, hogy majdnem sírtam a gyönyörűségtől, amikor belenyúltam.:star_struck:

2 Likes