De szép kis szeretet csomag Igazán kedves barátnődtől, hogy ennyi szuper dolgot küldött neked. A Naked 3 pedig kifejezetten jó paletta, én szeretem.
Hű, de jó kis csomag!
Drukkolok!
Utánpótlás
Azta, Christmas in July! Használd őket örömmel!
De király barinőd van!
Szuper dolgokat kaptál! Igazán kedves a barátnőd.
@Brunettee @Kokapu @umpalumpa @Anheszenamon Köszönöm szépen Ő az egyetlen Londonban megismert barátnőm, cseh lány, csupaszív barátnő, azóta is tartjuk a kapcsolatot, és ha hazamegy, mindig útbaejti Budapestet is 2-3 napra
A vizsga muris volt, az egyik tanár elfelejtett szólni, hogy nem jön, mert meghúzta a derekát, egyébként jól sikerült El is mentünk megünnepelni
Köszönöm
Juhúúú! Gratulálok!
Köszönöm
Megérkezett az első Skinsmart rendelésem A tejsavas hámlasztót @umpalumpa ajánlása után vettem meg, az aPAD-ot a Skinsmart tág pórusok és mitesszerek tanácsadós bejegyzésében találtam Nagyon kíváncsi vagyok, hogy válnak majd be Olyan cuki ez a nyuszis köszönőkártya, a rendeléskor is ott volt
Tényleg milyen ari!
Régen posztoltam ide, mármint beszerzést. Most érkezett, KM zsibiről: mini rms beauty luninizing powder, grande dame árnyalatban. Olyan kis édibédi (persze nem ilyen rózsás, hanem pezsgős inkább)
Tegnap megérkezett, persze ma ki kellett próbálnom. Az alapján a pár szín alapján, amit használtam, Jeffree felülmúlta önmagát minőség tekintetében.
@kamcs, a tied merre jár?
Lehet kérni swatchot?
Egyre jobban tetszik. Baromi jól ki van találva a koncepció, akármilyen morbidnak is tűnik. Ez csak smink, játék.
Nemár, akkor lehet lesz JS termékem, ha megjelenik a Douglas webshopban.
Nagyon szép , szürke ötven árnyalata .
Ollllyan finom puha, hogy majdnem sírtam a gyönyörűségtől, amikor belenyúltam.