Az a baj, hogy nekem épp a két orcámon tágabbak kicsit a pórusok, így vigyáznom kell a highlighterezéssel, pedig amúgy nagyon tetszik.
Azért jól is jön az időnként, ha valakinek nagy a szája!
@Kokapu Mondjuk szerencsére elsétálható távolságban van a suli, így ha nincs 100 fok tuti elsétálok, vagy max újratervezés lesz, reggel úgyis elválik milyen idő lesz délutánra… Nincs bérletem április óta
A múzemba pedig alap a tuti smink, én már lassan mindennap itthon is kipingálom a szemeimet Ki vagyunk mi lányok éhezve na
@anon27689852 Akkor egészen elviselhető a dolog így, örülök, hogy nem kell egész nap maszkban lenned, az nagyon rossz lenne és kényelmetlen is… 10-en vagyunk, nem tudom még hány osztálynak lesz vizsgája aznap, a vizsgaterembe szerintem úgyis egyesével megyünk, max az előtér és ott a dumcsiparti ami “veszélyzóna” .
Én meg a MAC bronzerről szerettem volna kikérni a véleményedet.
Egyébként pénteken voltunk vonattal Egerben, senkin nem volt maszk, vagy állra húzva (kalauzon sem).
Mondjuk vonaton sokan esznek-isznak, amiatt úgyis leveszik, akkor meg már utána minek?
Hát igen… jogos a felvetésed…
Meglepően jó, puha, pigmentált, emiatt kicsit óvatosan kell felvinni.
Ma hozta a futár, nagyon örülök neki! Remélem nem fogom megbánni, hogy egy újabb palettába beruháztam. Próbálom most már csökkenteni a paletták számát és csak az igazán jó minőségűeket megtartani.
Sok sikert! .
Köszi. És jól gondolom, hogy a színe hideg tónusú?
Fényes a finish-e, vagy teljesen matt?
De jó a Melt Lucretia árnyalata is, színre is szinte ugyanaz.
De szépek! Az az ecsettartó különösen!
Sigma utánzat, nem drága, annyi ecsetet vettem az elmúlt fél évben, hogy kellett. Élőben sokkal szebb színe van.
A pirosító
Hát, én inkább melegnek mondanám.
Teljesen matt.
Igazi nyári dinnye szín, Lola árnyalat.
Nagyon tetszik a Bronzing kollekciójuk és van egy 20%-os kuponom arctermékekre, arra gondoltam, megveszem a világosabb árnyalatot, ha valamelyik boltban még lenne. Ugyanis jövő pénteken előfordul, hogy megyünk ismét Bp-re.
Ma vettem pár dolgot a DM-ben (nem csak ezeket) a parfüm pedig tegnap érkezett a Notinoról. Az egyik legkedvencebb (micsoda szó) illatom és soha nem volt még normál kiszerelésben, mindig csak mini fújósok. Egyszerűen imádom. Kolléganőmnek is nagy kedvence a Sì, és reggel mikor beléptem az irodába azonnal felismerte rajtam és közölte: megjött a parfümöd Elég tartós is rajtam. 6:15-kor fújtam magamra és 13 órakor még mindig simán éreztem.
Abszolút meglepetés csomag
Londoni barátnőm küldte, még amikor utoljára tudtunk találkozni a vírusizé előtt mondta, hogy szívesen küldene pár ecsetet, meg palettát, mert túl sok van neki. Ehhez képest küldött egy HATALMAS csomagot, tele mindenféle szuper dologgal, termékmintáktól kezdve, csomó új dolgot is (szájceruza, szivacs, sőt még ecsetmosót és tartót is beletett ) Nagyon meglepetés volt, be is könnyeztem tőle bevallom lányosan, tünemény ez a lány, mindig is az volt
A Born to run paletta igazi valóra vált álom, nagyon vágytam rá, de mindig lebeszéltem magam róla, hasonlóképp voltam a Sleek highlighterrel. A nude színek pedig igazi hiánypótlók a papagájszín mániám mellé, nincs egy igazi nude palettám se pedig olykor nagyon jól jönne
Nemsokára indulok vizsgára, csak gyorsan kipakoltam, szerettem volna megosztani az örömöm, mert ennél jobb időzítéssel se érkezhetett volna