💖 ùj unboxing kèpekkel

:relaxed: Az a rizikó a grow strong kapcsán, hogy a szulfát tartalma esetleg oldja a kristálykeratint, amivel a kis tincsek össze vannak “ragasztva”.
De szerintem a scalp love-al teszek egy próbát. :relaxed:

Nekem ugyan nincs póthajam, így arról nem tudok nyilatkozni, de @Luiselotte ajánlása óta én is őket használom. Lassan két éve a Scalp love a samponom, imádom, szeretem. :slight_smile:

2 Likes

Ááá értem már, így akkor azt inkább ne.
Nem tudom ,hogy a Coco Loco szóba jöhet-e , szerintem az a legtáplálóbb, extra szőkített hajam nyáron úgy szívja mint a szivacs, talán még sok is volt.

1 Likes

Ilyenkor azért örül az én szívem, ezért is szeretek itt lenni, olyan jó érzés, hogy ajánlásokkal tudjuk segíteni egymást.
Az én kedvenceim a sok közül, amiket itteni ajánlásra vettem meg az a Holika BB zöld flakonos, és az Essence Chilly Vanilly karikátlanító.

3 Likes

Én csak ajánlani tudom a Chopardot, de mint Gloriának is írtam, rettentő elfogult vagyok a márkával.
Érdekes, hogy az “ékszeres” cégek illataihoz mennyire vonzódom.
Bytheway: a Te pakkod sem kutyafüle, használjátok egészséggel! :heart_eyes:

2 Likes

Byzance-od volt már? A régit ismered? Ha igen, ahhoz képest milyen?
Valamikor a 90-es évek végén szagoltam egy Byzance-ot, a régit. Akkor még nem volt pénzem ilyen parfümre, utána pedig megszűnt, de az illat az orromban maradt. Viszont még nem mertem rászánni magam az újra, mert a véleményeket olvasva, ez már nem ugyanaz a parfüm. Szerinted?

Én is vonzódom az ékszerész cégek illataihoz.
Boucheronból volt ilyenem és a krémszínű lila kupakos is, nagyon szerettem őket. Különlegesek voltak.
image
Illetve egy nagyon régi Must de Cartierem van még, nem tudom mikor fog elfogyni, minden nap nem tudom fújni
image
Így most akkor benne is van a bogár a fülemben, hogy meg kellene nézni a Chopard és a Boucheron illatokat is, egyébként ezeket szenzációs áron lehet venni, soha nem bántam meg egyiket sem, hogy megszereztem.

2 Likes

Tesztelésre nyertem. :see_no_evil::star_struck:
Jókor jött így a tél kezdetén, ma el is kezdem használni. Az illata szuper!

Pont most fogyott el a Vaseline deom, amivel 100%-ig elégedett voltam. A tégelyes ajakápolójukat is nagyon kedvelem.

12 Likes

@Eternity62 ajánlotta, végül a Notino-ról most megrendeltem és nem bántam meg, enyhén fűszeres vanília, nem füstös, nem gourmand, pont ez hiányzott még, nagyon tetszik. Abszolút hordható.
A biszbaszok ajándék volt.

11 Likes

WOW! :heart_eyes: Jaj, de szép!
Örülök, hogy tetszik!! Használd örömmel!

1 Likes

Óóóó, Must De Cartier és a Gold változata! :heart_eyes: Kincsek!
Nehogy elkótyavetyéld! Ezek a régebben kiadott parfümök nagyon sokáig őrzik a minőségüket, már írtam néhány példát (14 éves Fendi és társai). Fújogasd csak nyugodtan, nem kell nagyon aggódni, hogy megromlik.
És a La Panthere? Egy valóságos műalkotás! Összeszorul a gyomrom, ha belegondolok, hogy 1x majd azt is kivonják. (Erősen ciprusos, szóval ez nem mindenkinek lesz szíve csücske.)

1 Likes

Nem, sajnos nem volt meg a régi Byzance, így nem tudok referálni a különbségről, csak véleményeket olvastam itt és a Fragin. Sokan írták, hogy “kivégezték” a régi variánst. De én csodabogár vagyok, nagyon sokszor előfordult már, hogy ami abszolút 5-csillagos, túlhypolt termék/illat/kozmetikum, az engem totálisan hidegen hagy és fordítva. Kaptam belőle kis mintát a nagy üveg mellé, így már kipróbáltam, és szerintem nagyon szép illat ez a 2019-es változat is. A makeup.hu-n 6000,- Ft körül volt a 40 ml-es, a Notinon majd 10ezer. Igaz, van most akció.

1 Likes

Ez is milyen szép és izgalmas: ahány bőr, ahány illat, annyiféle leszáradás - kis túlzással. Láttam a DM-ben már hónapok óta a két új Ungaro illatot, de még csak késztetést sem éreztem, hogy teszteljem. Régebbi tapasztalataim alapján nem én vagyok a célcsoportja az Ungaro parfümöknek, de birizgálta a kíváncsiságomat az ajánlásod.
Ééééssss… sajnos, most sem volt ez másképp. :cry:
A Cosmic kb. 2 perc alatt eltűnt a kézfejemről, mire kibattyogtam a DM-ből már semmit nem éreztem belőle, pedig rendesen beterítettem vele a bőrömet. A Moon egy kicsit jobban teljesített.

1 Likes

Köszönöm! Talán egyszer én is rászánom magam. :slight_smile:

A mai szeretetcsomag :smiling_face_with_three_hearts: Hivatalosan is megkezdem a hangolódást az ünnepekre. :relaxed::gift::christmas_tree:

A Yamuna Hópihe széria nagyon finom vaníliáscukor illatú, de szerencsére nem túl intenzív.
A Moncler pour femme pedig púderes-vaníliás-picit fűszeres, tökeletes időzítés így az ünnepekre. :smiling_face_with_three_hearts:
A Ziaja mézeskalácsos kézkrém pedig kellett, mert hát mézeskalácsos. :grinning_face_with_smiling_eyes: Meglepően élethű, frissen sült mézeskalács illata van, semmi mű mellékzönge.
Manucurist Tweed körömlakk is a -remélhetőleg- havas télre hangol, szürkés-bézs csillogós. :relaxed:
Nailberry körömlakk - Mystique red, ez is kellett, mert nagyon ünnepi. :relaxed:

16 Likes

Egy kis Vinted beszerzés, megint. Nekem eddig szerencsém volt 2 esetet kivéve (egyszer nem szállított az eladó- visszakaptam a pénzem, máskor pedig csak simán nem lett rám jó a cucc. Egyik sem volt átverős, szerencsére.)

A nemrég kivont E.Lauder Lip Repair Potion. Nagyon jó cucc, eddig miniket fogyasztottam. Jó sokáig kitart egy picike is, ezt majd győzzem, elhasználni :grinning_face_with_smiling_eyes:
Kis kiszerelésű EL Makeup Mist. Fixáló, frissítő lötyi, 30 ml.

14 Likes

Nahát! Csak én vásárolok és mutogatom vagy titkoljátok, hogy ti is? :grin:

Ajándék volt a mini cicás lógantyú és a Max&More highlighter. A Nyx-et (cashew butta), sötétíteni vettem a meglévőt (vanilla butta), a szemfestéket kipróbáltan vettem. Nekem újdonság, hogy ez a kollekció megújult és már nem lehet kapni ezt a variációt.
A fedőlakk Dm-ből, mert kellett.

Huh, a fény nem túl jó :roll_eyes:

18 Likes

Jaj az a cicás bigyó :heart_eyes_cat: Én koreai kencéket vettem mostanában.

2 Likes

A cicás bigyóóóóóó!

Na jó, nem vagy egyedül, nálam is gyarapodott a készlet. Felesleges, de legalább olcsó ajakmaszkok az essence-től, az egyszarvúszínűt próbáltam, jól ápol, nem szárít, el fog fogyni (pár év múlva). A lila is kellett, azt egyelőre csak megszagoltam, de még nem használtam (a habosítottat, amit előtte vettem, vissza kellett vinnem, mert avas volt). Annyiból idegesítő, hogy nem tengelyszimmetrikus az üveg és a kupak…trehány munka.
A MM Russian Tea régi vágyam volt, és hiányzott a “tökéletes teás illatok”-gyűjteményemből majd írok róla véleményt, ha már merem hordani, mert olyan illat, amit nemcsak szokni kell, hanem tanulni is.
A L’Occitane limitált téli megjelenés, ajándékba kaptam, nagyon kedves illat.
A sampon igazi klasszikus műzöldalma nosztalgiaillatú, nincs vele baj, jól tisztít, szerintem veszek még belőle.

8 Likes

Nagyon szeretem a teás illatokat, úgy hogy engem a teljes “tökéletes teás illatok” gyűjteményed véleményezése érdekel. Az első komolyabb parfümöm tiniként (egy Puma :rofl:) is teás volt, nagyon szerettem. Kiváncsi vagyok mit érdemes megismerni, ha túl mennék az Elizabeth Arden Green tea sorozaton.