💖 ùj unboxing kèpekkel

Ritka büdös, de a legjobb krém, amit eddig használtam.

3 Likes

A gumikesztyűben mosogatás nem opció? Nekem sokat segített a szárazság elleni küzdelemben.

4 Likes

@creammaniac Köszi :slightly_smiling_face:
@Amadea Már próbáltam és ez most elég fura magyarázat lesz, de baba dolgokat mosogatok és mellszívókat, és kesztyűben nem érzem, hogy totál leöblítettem-e a mosogatószert, emiatt nem érzem teljesen tisztának.

1 Likes

A babás cuccokra tippeltem. Gondolom, ha tiszta vízbe beáztatod a holmikat, az se lenne tuti.

Van a Mixának egy másik kréme, amit akkor használok, amikor érzem, hogy fel akar repedni a bőr, mindjárt megkeresem.

Ez az:

https://www.notino.hu/mixa/cica-repair-10-in-1-regeneralo-kenocs-a-nagyon-szaraz-borre/p-16263850/

2 Likes

Kipróbálom, köszi, annak is örülni fogok, ha nem csíp :slightly_smiling_face:

1 Likes

Engem nem csípett, viszont brutális, szilikonos állaga van, ezért csak éjszakára használtam.

1 Likes

Még egy kis szállítmány: egy enyhén színezett fényvédő, ami elég fényes, de a púder segít és szépen egységesít. És a múltkori toner párja megjött lotion formában.

(Bocsesz, esti fényben készült fotó)

15 Likes

Szerintetek Kayali parfümöket hamisítanak? Nézem az árakat Notinon és a vinteden… egyiken bazi drága, a másikon túl olcsó. Egyik sem jó, micsoda kukacos egy ember vagyok. :joy:

1 Likes

Bezony, hogy hamisítanak. Nem olyan formás a kupak, és kicsit olyan téglalaposabb az üveg, nincs olyan szép válla, nem olyan gyémántos a forma. Én is sokat néztem vinteden, egyelőre onnan nem mertem venni, bár az is igaz, hogy amikkel szemeztem, üveg forma alapján eredetinek gondolnám. Csak hát valóban fura, hogy negyed annyiba kerül.

3 Likes

És megint az én vackaim.
3 színes neszi van alul, 4 db mini kence és egy kicsit Iris Apfeles olvasószeműveg feketében :grin:

iris apfel

15 Likes

A szemüveg nálam mindent visz! :grinning:

1 Likes

Rögtön kellett, ahogy megláttam :sweat_smile:

2 Likes

Notino, itteni ajánlásra :slightly_smiling_face:

15 Likes

Majd megírod, hogy milyennek találod? :slight_smile:

Persze🙂

Django… azaz Eternity elszabadult. :smiley:

Tegnap megérkeztek a szerelmeim. Legalábbis néhány közülük.
A felső sort szerintem nem kell bemutatni.
YSL Parisienne - 90 ml-es EDP,
Chopard új illata, a Jasmin Malika hosszas vágyódás után jóárasítva - 100 ml-es EDP,
és egy régi klasszikus, ami állítólag egyáltalán nem olyan már, mint az első kiadása volt. De miután ahhoz nem volt szerencsém, ezért ennek is örülök:
Rochas Byzance - 40 ml-es EDP
Az alsó Linn Young 100 ml-es EDP pedig egy szerény kakukktojás, de nincs oka szégyenkezni.
Hiába vagyok megszállott parfümös 15 éve, lesütött szemmel bevallom, hogy erről a márkáról és illatról még az életben nem hallottam.
Beóvakodtam a Rossmannba, volt teszter, csak kíváncsi voltam. 2500,- Ft-ért hazajött velem engedelmesen, mert bizisten ennél sokkal jellegtelenebb parfümöket vettem már nagyságrendekkel több pénzért. Teszteljétek, ha éppen szembe jön (DM-ben is lehet kapni, de ott drágább 4500,- Ft).

14 Likes

Az utóbbi egy hét termése.
Dm-ből arcmaszkok, intim mosakodó sokadszorra újravevősek, a fürdősó és a tusi a páromé.
A Profimedes csomag + Vichy deo ajándék volt, mindegyiket sokadszorra veszem újra.
A harmadik csomag az Notino rendelés , a Frudia maszkokat ajándékba vettem a szépítészeimnek karácsonyra, a fürdősó teljesen meglepő módon a páromé, a hajpakolás az enyém.

15 Likes

Szia! Úúú ezzel a Lee Stafford samponnal és a Grow strong verzióval már én is szemeztem. :relaxed: Csak nem tudom mennyire bántaná a póthajat (mikrogyűrűs felrakás).

1 Likes

Szép fogás mindegyik, a Byzance-ra emlékszem még régebbről, olvastam , hogy megváltoztatták,de nem vert akkora port a vásárlók között mint a hasonló korú és karakterű Biagiotti Venezia illat. :slight_smile:
Én még nem rendeltem meg a névnapi illatom, szokás szerint töprengek.
Először a Halloweent akartam, de égen -földön nem volt belőle 50 ml, így elvetettem, mert 30 ml túl kevés 100 meg túl sok.
Aztán képbe került az Alien, és párom nyár óta akárhányszor DM-be megyünk mindig mutogatja nekem Ungaro Cosmic illatát, aminek a blattere két hétig illatozott még nyáron, a kezemre rakott 1 puff pedig túlélt 7 kézmosást és két zuhanyt is.
Meg ott van még az Angel Stellar is.
És amikor Gloria vagy te megemlíted a Chopardot, akkor mindig megnézem azokat is, hogy esetleg van-e ami megfog belőlük.
Szóval töprengek… :slight_smile:

3 Likes

Póthajas kollegina jelen!
Nekem mikrocsomózással van feltéve, nyugodt szívvel ajánlom, nem bántja sem a saját sem a póthajam, sok-sok éve használom ezeket még barna koromból kezdtem a Brunette samponnal, aztán jött a hajnövesztős régi verzió, szőkéknek van 2 féle is lila meg a kék azokat is toltam és mindegyik jó volt.
Balzsamok, pakolások, 1 alkalmas kezelések, hajkrém, hajolaj, hajfény, hővédő mindet próbáltam és vannak is odahaza , hatalmas fan vagyok :slight_smile:
A mikrogyűrűt szerintem nem tudja megenni, ha ettől tartasz.

2 Likes