Ritka büdös, de a legjobb krém, amit eddig használtam.
A gumikesztyűben mosogatás nem opció? Nekem sokat segített a szárazság elleni küzdelemben.
@creammaniac Köszi 
@Amadea Már próbáltam és ez most elég fura magyarázat lesz, de baba dolgokat mosogatok és mellszívókat, és kesztyűben nem érzem, hogy totál leöblítettem-e a mosogatószert, emiatt nem érzem teljesen tisztának.
A babás cuccokra tippeltem. Gondolom, ha tiszta vízbe beáztatod a holmikat, az se lenne tuti.
Van a Mixának egy másik kréme, amit akkor használok, amikor érzem, hogy fel akar repedni a bőr, mindjárt megkeresem.
Ez az:
https://www.notino.hu/mixa/cica-repair-10-in-1-regeneralo-kenocs-a-nagyon-szaraz-borre/p-16263850/
Kipróbálom, köszi, annak is örülni fogok, ha nem csíp 
Engem nem csípett, viszont brutális, szilikonos állaga van, ezért csak éjszakára használtam.
Még egy kis szállítmány: egy enyhén színezett fényvédő, ami elég fényes, de a púder segít és szépen egységesít. És a múltkori toner párja megjött lotion formában.
(Bocsesz, esti fényben készült fotó)
Szerintetek Kayali parfümöket hamisítanak? Nézem az árakat Notinon és a vinteden… egyiken bazi drága, a másikon túl olcsó. Egyik sem jó, micsoda kukacos egy ember vagyok. 
Bezony, hogy hamisítanak. Nem olyan formás a kupak, és kicsit olyan téglalaposabb az üveg, nincs olyan szép válla, nem olyan gyémántos a forma. Én is sokat néztem vinteden, egyelőre onnan nem mertem venni, bár az is igaz, hogy amikkel szemeztem, üveg forma alapján eredetinek gondolnám. Csak hát valóban fura, hogy negyed annyiba kerül.
És megint az én vackaim.
3 színes neszi van alul, 4 db mini kence és egy kicsit Iris Apfeles olvasószeműveg feketében 

A szemüveg nálam mindent visz! 
Rögtön kellett, ahogy megláttam 
Majd megírod, hogy milyennek találod? 
Persze🙂
Django… azaz Eternity elszabadult. 
Tegnap megérkeztek a szerelmeim. Legalábbis néhány közülük.
A felső sort szerintem nem kell bemutatni.
YSL Parisienne - 90 ml-es EDP,
Chopard új illata, a Jasmin Malika hosszas vágyódás után jóárasítva - 100 ml-es EDP,
és egy régi klasszikus, ami állítólag egyáltalán nem olyan már, mint az első kiadása volt. De miután ahhoz nem volt szerencsém, ezért ennek is örülök:
Rochas Byzance - 40 ml-es EDP
Az alsó Linn Young 100 ml-es EDP pedig egy szerény kakukktojás, de nincs oka szégyenkezni.
Hiába vagyok megszállott parfümös 15 éve, lesütött szemmel bevallom, hogy erről a márkáról és illatról még az életben nem hallottam.
Beóvakodtam a Rossmannba, volt teszter, csak kíváncsi voltam. 2500,- Ft-ért hazajött velem engedelmesen, mert bizisten ennél sokkal jellegtelenebb parfümöket vettem már nagyságrendekkel több pénzért. Teszteljétek, ha éppen szembe jön (DM-ben is lehet kapni, de ott drágább 4500,- Ft).
Az utóbbi egy hét termése.
Dm-ből arcmaszkok, intim mosakodó sokadszorra újravevősek, a fürdősó és a tusi a páromé.
A Profimedes csomag + Vichy deo ajándék volt, mindegyiket sokadszorra veszem újra.
A harmadik csomag az Notino rendelés , a Frudia maszkokat ajándékba vettem a szépítészeimnek karácsonyra, a fürdősó teljesen meglepő módon a páromé, a hajpakolás az enyém.
Szia! Úúú ezzel a Lee Stafford samponnal és a Grow strong verzióval már én is szemeztem.
Csak nem tudom mennyire bántaná a póthajat (mikrogyűrűs felrakás).
Szép fogás mindegyik, a Byzance-ra emlékszem még régebbről, olvastam , hogy megváltoztatták,de nem vert akkora port a vásárlók között mint a hasonló korú és karakterű Biagiotti Venezia illat. 
Én még nem rendeltem meg a névnapi illatom, szokás szerint töprengek.
Először a Halloweent akartam, de égen -földön nem volt belőle 50 ml, így elvetettem, mert 30 ml túl kevés 100 meg túl sok.
Aztán képbe került az Alien, és párom nyár óta akárhányszor DM-be megyünk mindig mutogatja nekem Ungaro Cosmic illatát, aminek a blattere két hétig illatozott még nyáron, a kezemre rakott 1 puff pedig túlélt 7 kézmosást és két zuhanyt is.
Meg ott van még az Angel Stellar is.
És amikor Gloria vagy te megemlíted a Chopardot, akkor mindig megnézem azokat is, hogy esetleg van-e ami megfog belőlük.
Szóval töprengek… 
Póthajas kollegina jelen!
Nekem mikrocsomózással van feltéve, nyugodt szívvel ajánlom, nem bántja sem a saját sem a póthajam, sok-sok éve használom ezeket még barna koromból kezdtem a Brunette samponnal, aztán jött a hajnövesztős régi verzió, szőkéknek van 2 féle is lila meg a kék azokat is toltam és mindegyik jó volt.
Balzsamok, pakolások, 1 alkalmas kezelések, hajkrém, hajolaj, hajfény, hővédő mindet próbáltam és vannak is odahaza , hatalmas fan vagyok 
A mikrogyűrűt szerintem nem tudja megenni, ha ettől tartasz.