💖 ùj unboxing kèpekkel

Fuh, az tényleg bosszantó, hogy van egy csinos ajakápoló és csámpás a cuki csomagolása :angry:

Jók ezek a saját márkás samponok. Nálam és a fiamnál is egy Baleás sampon a nyerő pár éve. A korpásodás elleni nanamenta illatú (ne kérdezd mi az a nanamenta :laughing:). Olcsó, finom, megfelel a fejünknek, hát örülök, hogy nem kell több ezerét sampont vennem.

(szerk: elvileg Mentha Spicata a nanamenta, másképp fodormenta? https://hu.wikipedia.org/wiki/Fodormenta)

Oké, majd összeszedem őket egy csoportos fotózásra és pár szóval (sokkal többet érdemelnének :sparkling_heart:), felteszem őket a parfümös topikba.

5 Likes

Hát, én mostanában inkább eladok, nem vásárolok. Egyrészről az ízlésem is változik: a néhány éve lelkesen használt ofra highlighteremtől fájó szívvel, de megváltam, miközben a régóta a fiók alján porosodó Kiko előkerült és nagy örömmel használom. Másrészről hamarosan költözünk, mert eggyel többen leszünk, és jó lenne ha néhány dologgal kevesebbet kéne elcsomagolni… Meg a pénz is jól jön, ez tény, dehát kinek nem? Úgyhogy én maximum a dm-es pisztáciás tusfürdővel tudnék dicsekedni, aminek egyébként szerintem isteni az illata! (A rossmannos dióstól a férjem rosszul van, úgyhogy hiába tetszett nekem, inkább továbbadtam :joy:)

9 Likes

Ó, még egy csöppség? Kitartást, sok erőt és boldog perceket kívánok a növekvő családodhoz! :smiling_face_with_three_hearts: :two_hearts: :muscle: :tiger: :dove:

2 Likes

Köszi! A nagyobb épp beért a dackorszakba, úgyhogy kihívás van bőven :see_no_evil:

2 Likes

Nekem is Puma volt a legelső parfümöm :slightly_smiling_face: Mégpedig ez:

3 Likes

Színtén kívánok jó egészséget és sok örömet családhoz, új otthonhoz! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Oh az Ofra highlighter milyen ikonikus volt, emlékszem minden beauty YouTube-er kollekciójában benne volt.

Az Isana diós tusfürdőjét nagyon utáltam én is. Emlékszem egy utolsó darabot hoztam el a Rossmannból, gondoltam biztos jó, ha így elkapkodták. :sweat_smile: kínkeservesen használtam el habfürdőnek, úgy nem éreztem a savanyú szagát.

Gratulálok az új családtaghoz!

1 Likes

Én is gratulálok és minden jót kívánok nektek🙂

2 Likes

Az új pörkölt diós tusiról van szó?
Olyat én is vettem, és kb. 3-4 tusolásig kerestem a választ, hogy vajon mi zavar benne és mire hasonlít az illata. Hát kérem szépen, arra jutottam, hogy az én orromnak ez egy háromnaposállottzokni szagú tusfürdő. Elnézést kérek ezért a hasonlatért azoktól, akik szeretik. :face_with_hand_over_mouth:

Arra gondoltam, igen. Még hogy diós, meg édes.

Én erre gondoltam:
a32cd0b76d5506eb624226797af52232_6549863
Engem szaloncukorra emlékeztet az illata, tetszett volna, ha a férjem is el tudja viselni.

Érdekes egy tusfürdő ez, mert a diós illata nagyon tetszik. Ugyanakkor tényleg van valami savanykás szaga is, ami tökéletesen elkülönül a dióstól.
Szerencsére annyira nem zavar, úgyhogy a diós illat miatt elhasználom, de többet nem veszek.