Gyönyörű az a lánc, nagyon különleges.
Gondolj arra, hogy én a bizonytalan időkben eszek. Akkor már inkább smink és csecsebecse. 
Gyönyörű az a lánc, nagyon különleges.
Gondolj arra, hogy én a bizonytalan időkben eszek. Akkor már inkább smink és csecsebecse. 
Én a nem bizonytalan időkben is minden nap megeszek egy fél lovat , kád rizzsel. 

És a savanyúság hol marad kérem

Lányok, hálás vagyok, hogy megértitek a nyomoromat

@Gloria , gondolom nem nyűgözött le az INCI 
Szilikonos és illatos is, nameg octocrylene az első helyen
Az amcsiknál biztos még jól fut ez a szer, meg aztán el kell adni a megmaradt octocrylene készleteket 
Ami nekem hiányzik, hogy a gyártók ritkán írják le milyen kavics van a bizsuban. Ezen csak annyi van, hogy gyanta és kő. Nem mintha sokat számítana, de kíváncsi vagyok.
Nem licitálok, csak ha már szóba került: nálam tarolnak az édességek, ha bajom van. Lejobban a gumicukor. Anyám le is szokott gyerekezni, hogy olyat csak a gyerekek esznek. Oké, a gyereke vagyok 
Általában achát szokott lenni, az olcsó és szép 
És a jó hír, hogy Chocapicet is ehetsz akár VACSORÁRA

Igazad van!
Kis vödör cékla és a cukrászdából a felső sor süti. 
Na ez a Luise, akit én ismerek

Kíváncsi voltam, hogy kémiai vagy ásványi, de láttam, hogy nincs ráirva, hogy mineral, szóval gondoltam.
Az összetevőket olvasva könnybe lábadt a szemem, már a gondolattól is.
Irigylem, aki nincs baja a kémiaival, nekem meg marad az ásványi, ami vagy zsíros vagy fehér, vagy színezett, de nem passzol a szín. 
Jó, hát az eszek alatt mindent (is) értettem. 
Sajnos borzalmasan édesszájú vagyok.
Jó példa erre a múlt szombat, amikor természetre, erdőbe, Dunára vágytam, úgyhogy elmentem kirándulni Zebegénybe.
És ha már ott voltam, a folyóparton befigyelt egy sajtos-tejfölös lángos, a Monarchia rétesház pedig kihagyhatatlan. Igaz, a lángos miatt csak egyetlen rétest ettem. Ez nagyon szépen hangzik, de még hármat becsomagoltattam (és a fiaim nem szeretik, úgyhogy en ettem meg egyedül). 
Itt a kövi adag 
A régóta vágyott toner, mert nincs elég a kamrában, egy ajakápoló, nehogy anélkül maradjak és egy art journalnak nevezett füzet alattuk, hogy kényszerítsem magam valami alkotásra.
Egyébként nekem a tonerek adják a leglátványosabb instant változást a bőröm állapotában. Egy jóféle szépen feltölti a bőr felső rétegét és simábbank tűnik. Most aztán locsolhatom magamra mindet 
Megkérdezhetem az art journal honnan van? Nagyon szép 
Vinted. Neki van ilyenje és nem olyan vészes az ára. Azt még nem tudom hogy viselkedik a papír, de nekem megfelel akármilyen is 
köszönöm 
Sajnos rendelés mellé kaptam 1db Francesca Dell’Oro mintát és nagyon tetszik. 
Megrendeltem az All Day Vanille discovery szettet, itt a koncepció egy egész napos vanília utazás, 4 illat, napszaknak megfelelően.
Végre megérkezett Shein-ről a kis csoda sminkes utazótáskám, régóta vágytam ilyesmire és most nagyon kellett a lelkemnek egy kis pozitív dolog.
Alig várom, hogy felavassam! 
Tesztelésre nyertem.
Mostanában sajnos rengeteget kell mosogatnom és állandóan száraz, sebes a kezem. Kipróbáltam rá ezt a krémet, de valahogy ezek az ureás cuccok mindig rettentően csípik. Valahogy kibírom, aztán reggelre azért segít ez a krém is.
Gratulálok, remélem azért be fog válni! 
Én most urea-s tusfürdőt vettem, hátha kevésbé lesz száraz a bőröm.