💖 ùj unboxing kèpekkel

Gyönyörű az a lánc, nagyon különleges.

Gondolj arra, hogy én a bizonytalan időkben eszek. Akkor már inkább smink és csecsebecse. :see_no_evil:

4 Likes

Én a nem bizonytalan időkben is minden nap megeszek egy fél lovat , kád rizzsel. :laughing:

12 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

1 Likes

És a savanyúság hol marad kérem :smiley: :smiley: :smiley:

7 Likes

Lányok, hálás vagyok, hogy megértitek a nyomoromat :smiling_face_with_three_hearts: :heavy_heart_exclamation:

7 Likes

@Gloria , gondolom nem nyűgözött le az INCI :grinning_face_with_smiling_eyes:

Szilikonos és illatos is, nameg octocrylene az első helyen :-1: Az amcsiknál biztos még jól fut ez a szer, meg aztán el kell adni a megmaradt octocrylene készleteket :crazy_face:

2 Likes

Ami nekem hiányzik, hogy a gyártók ritkán írják le milyen kavics van a bizsuban. Ezen csak annyi van, hogy gyanta és kő. Nem mintha sokat számítana, de kíváncsi vagyok.

Nem licitálok, csak ha már szóba került: nálam tarolnak az édességek, ha bajom van. Lejobban a gumicukor. Anyám le is szokott gyerekezni, hogy olyat csak a gyerekek esznek. Oké, a gyereke vagyok :stuck_out_tongue:

7 Likes

Általában achát szokott lenni, az olcsó és szép :blush:

És a jó hír, hogy Chocapicet is ehetsz akár VACSORÁRA :rofl: :smiling_imp:

5 Likes

Igazad van!
Kis vödör cékla és a cukrászdából a felső sor süti. :blush:

10 Likes

Na ez a Luise, akit én ismerek :blush: :heart:

2 Likes

Kíváncsi voltam, hogy kémiai vagy ásványi, de láttam, hogy nincs ráirva, hogy mineral, szóval gondoltam.
Az összetevőket olvasva könnybe lábadt a szemem, már a gondolattól is.
Irigylem, aki nincs baja a kémiaival, nekem meg marad az ásványi, ami vagy zsíros vagy fehér, vagy színezett, de nem passzol a szín. :joy:

1 Likes

Jó, hát az eszek alatt mindent (is) értettem. :laughing:
Sajnos borzalmasan édesszájú vagyok.
Jó példa erre a múlt szombat, amikor természetre, erdőbe, Dunára vágytam, úgyhogy elmentem kirándulni Zebegénybe.
És ha már ott voltam, a folyóparton befigyelt egy sajtos-tejfölös lángos, a Monarchia rétesház pedig kihagyhatatlan. Igaz, a lángos miatt csak egyetlen rétest ettem. Ez nagyon szépen hangzik, de még hármat becsomagoltattam (és a fiaim nem szeretik, úgyhogy en ettem meg egyedül). :grinning:

17 Likes

Itt a kövi adag :sweat_smile:
A régóta vágyott toner, mert nincs elég a kamrában, egy ajakápoló, nehogy anélkül maradjak és egy art journalnak nevezett füzet alattuk, hogy kényszerítsem magam valami alkotásra.
Egyébként nekem a tonerek adják a leglátványosabb instant változást a bőröm állapotában. Egy jóféle szépen feltölti a bőr felső rétegét és simábbank tűnik. Most aztán locsolhatom magamra mindet :grin:

19 Likes

Megkérdezhetem az art journal honnan van? Nagyon szép :heart_eyes:

1 Likes

Vinted. Neki van ilyenje és nem olyan vészes az ára. Azt még nem tudom hogy viselkedik a papír, de nekem megfelel akármilyen is :slight_smile:

5 Likes

köszönöm :slight_smile:

1 Likes

Sajnos rendelés mellé kaptam 1db Francesca Dell’Oro mintát és nagyon tetszik. :grinning:

Megrendeltem az All Day Vanille discovery szettet, itt a koncepció egy egész napos vanília utazás, 4 illat, napszaknak megfelelően.

17 Likes

Végre megérkezett Shein-ről a kis csoda sminkes utazótáskám, régóta vágytam ilyesmire és most nagyon kellett a lelkemnek egy kis pozitív dolog. :slight_smile: Alig várom, hogy felavassam! :blush:

19 Likes

Tesztelésre nyertem.

Mostanában sajnos rengeteget kell mosogatnom és állandóan száraz, sebes a kezem. Kipróbáltam rá ezt a krémet, de valahogy ezek az ureás cuccok mindig rettentően csípik. Valahogy kibírom, aztán reggelre azért segít ez a krém is.

17 Likes

Gratulálok, remélem azért be fog válni! :blush:
Én most urea-s tusfürdőt vettem, hátha kevésbé lesz száraz a bőröm.

1 Likes