Görögországból?
Ciprusról. 
Az október eleje ott még nagyon meleg, szerencsére (sóhaj
), talán túlságosan is 
25-27 fok volt, ami tökéletes. 

A nyári hőséget nem szeretem.
Nem beauty kategória de odavagyok ezekért az írószeres cuccokért 
A citrusos füzetet receptes füzetnek szánom, a macis dobozba pedig a varrókészletem fog beköltözni.
A te ajánlásod nyomán figyeltem fel rájuk, azóta már a fiókban vár a jövő évi határidőnapló
Annyira gyönyörű, hogy néha csak úgy előveszem nézegetni 
Szerintem is gyönyörűek 
Melyiket választottad? Novemberben fogok visszamenni akkor rendelem meg a határidőnaplót és elhozok egy falinaptárat is, nekünk nagyon bevált, a konyhában lóg, beleirkáljuk mikor merre járunk.
Az én kedvenc grafikáim a Ballonok, az Arizóniai álmok , de nagyon tetszik az új, misztikus vonal is.
De szívesen nézegetnék egész évben egy virágokkal dúsan rakott füzetkét is 
Nekem a rózsaminta a gyengém, úgyhogy az lett végül, de hónapokig nézegettem és vaciláltam, melyik legyen. Nagyon tetszett a pillangós, a citromos és az új misztikus is.
Természetesen nem tudtam csak egy dolgot venni, úgyhogy jött egy szintén rózsás felírótábla és egy misztikus mintás könyvjelző is. A falinaptárat is néztem, de mostanra sikerült rászoktatnom a férjemet, hogy használja a közös Google naptárat, nem akarok újdonságot bevezetni 
Csudi- csudiszép 

Pár hete egy másik topicban már volt szó az essence újdonságokról, amik közül kifejezetten a tégelyes szemfesték krémek és a primer érdekeltek. Online itt-ott már kapható volt a kollekció, de a közelben van egy olyan ritkaságszámba menő rossmann, ahol nagy essence állvány van, és számítottam rá, hogy kapható lesz. Hetek óta jártam oda, és vártam rá. Na, ki találta frissen ropogósan még érintetlen állapotban a tesztereket?
Az új ajaktintáért is vissza fogok még menni, nagyon szépen befogta a kézfejemet, szappanos kézmosás után is látom még.
A tégelyes szemfesték melyik kolleksön? 
Állandó szortiment része ősztől (már amennyire a fast makeup fashionben valami állandó… szóval nem limitált :)) Itt egy notino link hozzá, a rossmannban 1500/db áron mennek
https://www.notino.hu/essence/cream-eyeshadow-kremes-szemhejfestekek/p-16335513/
De kis szépek! 
Köszi! Tényleg csinosak!
Kérlek, ne ítéljetek el, hogy mostanában folyton veszek valami sz@rt
pedig én indítottam a spórolós topikot. Nesze neked 
Már megfejtettem, hogy biztonságérzetet és persze nagy örömet okoznak az arcápolási termékek és sminkcuccok. Bizonytalan időket élek (személyes okból, nem csak a mindennapok instabilitására gondolok). Másba most nem nagyon tudok kapaszkodni. Ez van… meg is magyaráztam 
A Nyx hidratálós-fényvédős-színezett krémet nem tudom már hol láttam, lehet, hogy itt? rögtön akartam ilyet. Alig van fedése, mégis szépít.
A nyaklánc olyan fura, hogy kellett (Parfois).
A szemkörnyékápolót meg Vinteden lőttem jóárasítva. Hátha felemelkedik tőle az öregedő szemhéjam (haha
).
És érkeznek még cuccok innen-onnan

Szép cuccok! Fel a fejjel, bármin is mész keresztül, remélem hamarosan minden könnyebb lesz neked. 

Nem kell megmagyaráznod, szép apróságokat vettél, csini ez a nyakék is 
A NYX INCI-jét befotóznád? Köszönöm szépen.
Ezen akkorát nevettem 
Van ilyen, szerintem nem szükséges szabadkoznod.
Kitartást kívánok, az instabil helyzetek engem is meg tudnak ingatni, nem csak vásárlás szempontjából