💖 ùj unboxing kèpekkel

Juhúúú, gratulálok! :relaxed: Kíváncsi vagyok, hogy tetszenek a termékek, írj majd meg! :slightly_smiling_face:

1 Likes

A Clarins ajakápoló nekem is megvan, a 01-es árnyalatban, nagyon halvány színe van. A gyümölcsös illata miatt kedvelem, ezt hoztam most a nyaralásra. :parasol_on_ground:

6 Likes

:+1:
Ó, tengerpart? :star_struck:

1 Likes

Bipa és Douglas. A Crystal Noir a 2. üvegem, az elsőt több évig használtam, most őszre újra beszereztem, egy régi klasszikus. A Burberry fóliás volt, de már használom munkanapokon. Volt belőle mintám ami sokáig tartott rajtam, majd rendeltem belőle egy hamis tollparfümöt a Notino oldaláról, aminek nem volt azonos illata és 5 percig tartott. A Douglas eredetit árul.

Douglas. Tavaly használtam mintát ebből a retinolos szérumból, ennek a legkelllemesebb a használata és a hatása számomra. A ceruza ajándék volt a vásárlás mellé.

Flaconi. Egy hónapig keringett a csomagom a DPD-nek hála és a 3. üzletben tudtam végre átvenni. A feladó cég nem tett semmit azért, hogy megkapjam, amit előre kifizettem. Ügyfélszolgálat nagy 0. A miniparfüm a rendelés mellé járt. A Tiffany őszre ért ide, már nincs itt az ideje, nyáron szívesen fújtam volna.

Douglas. Nekem bevált. Sok van benne. 2 év szavatossága van, ez jóval szimpatikusabb, mint a 6-12 hónap.

11 Likes

Igen! :star_struck: Habár imádom az őszt, a kellemes hűs időt, most volt lehetőségem nyaralni egy picit. :sunny:

2 Likes

Érezd jól magad, jó töltődést! (irigy :wink: ) :tropical_fish: :palm_tree: :watermelon: :cocktail: :shrimp: :sunrise: :parasol_on_ground:

2 Likes

Te is csalódtál a notinóban…? Én egy L. L. Lolitalandet rendeltem és nulla a tartóssága, tuti hogy nem eredeti :grimacing:

Most harmadszor. YSL rúzs, This is her deo és ez. Visszaküldtem, az ügyfélszolgálat küldött online utalványt, de a drága postát én fizettem. Most rendeltem helyette szappant és mintákat, azt nem hamisítják.

1 Likes

DM vásárlás beauty része, ezen kívül higi dolgokat vettem és mosáshoz valót.
Nagyon szeretem ezeket a kis maszkokat eddig az Apivitát vettem a Notinorol, de azoknak felment az ára 850-1250 Ft közé, a Balea pedig 300 Ft volt / db. Megnézem mit tudnak ennyiért :slight_smile:

9 Likes

Kihasználtam a KAP akciót és megrendeltem végre a mini utazó ecsetszettet! :heart: Még egy pirosítót is rendeltem Csilli’s Chit Chat árnyalatban, minden más ajándék volt. :slight_smile:
Nagyon szeretem a KAP ecseteket, így sokkal egyszerűbb lesz kis helyen vinni ecseteket utazáskor, annyira kis cukik. Házassági évfordulóra kaptam ajándékba a férjemtől ezt a kis csomagot.

19 Likes

Tehát gyakorlatilag elismerik hogy hamis. Váll megvonva ez most nem jött be de a pénz már ott van a vevő legfeljebb mást választ helyette :angry:

Még az a szerencse, hogy nem nagyon akartam vásárolni Glamour napokon.
A tusfürdők DM és Rossmann, a parfümök DM és Vivantis.hu, a Farmstay cuccokat egy ismerősömtől vettem át. A Revolution paletta szintén Rossmann, és várok még másik két hasonló palettát a lovebrands.hu-tól.
Az egész csomagból - számomra is hihetetlen - a Diesel parfüm a legértékesebb állítólag, mert már sehol nem lehet kapni. :slight_smile:

17 Likes

Pont ma hoztam haza a Diesel parfümből az utolsó példányt a helyi dm-ből potom 5000 forintért :grin:

2 Likes

Úgy-úgy! :grinning_face_with_smiling_eyes: A Maxiparfüm az egyetlen árukeresős webáruház, amelyik még árulja, potom cca. 20ezerért.

Nem mindenki vacakol a visszaküldéssel szerintem, nekem is kb. 6 Euro volt a posta és a visszaküldési etikettet is nekem kellett kinyomtatni+bélelt boríték ára.

Én se küldtem vissza. De többet nem rendelek tőlük :slightly_frowning_face:

Még mindig vadászom a mineral fényvédőket. :grinning:
Ez a kettő európai, lengyel és olasz, makeup.hu-ról.
Az emotopicról jókat olvastam. :crossed_fingers:

10 Likes

Elvileg a Notino üzletében is visszaveszik számlával.

Már vittem vissza Notino üzletbe terméket, probléma nélkül visszavették, pár nap múlva jött is a visszautalás.

Nyaralás során beszerzett kencék. Egy része ajándék lesz.

Az arcmaszkot már kipróbáltam.:ok_hand:Az arckrém száraz bőrre való, az enyém nem az, de a teszter nagyon tetszett, pikk-pakk beszívta a bőröm és az illata is kellemes, ezért nem bírtam ott hagyni.

15 Likes