Juhúúú, gratulálok!
Kíváncsi vagyok, hogy tetszenek a termékek, írj majd meg! 
A Clarins ajakápoló nekem is megvan, a 01-es árnyalatban, nagyon halvány színe van. A gyümölcsös illata miatt kedvelem, ezt hoztam most a nyaralásra. 

Ó, tengerpart? 
Bipa és Douglas. A Crystal Noir a 2. üvegem, az elsőt több évig használtam, most őszre újra beszereztem, egy régi klasszikus. A Burberry fóliás volt, de már használom munkanapokon. Volt belőle mintám ami sokáig tartott rajtam, majd rendeltem belőle egy hamis tollparfümöt a Notino oldaláról, aminek nem volt azonos illata és 5 percig tartott. A Douglas eredetit árul.
Douglas. Tavaly használtam mintát ebből a retinolos szérumból, ennek a legkelllemesebb a használata és a hatása számomra. A ceruza ajándék volt a vásárlás mellé.
Flaconi. Egy hónapig keringett a csomagom a DPD-nek hála és a 3. üzletben tudtam végre átvenni. A feladó cég nem tett semmit azért, hogy megkapjam, amit előre kifizettem. Ügyfélszolgálat nagy 0. A miniparfüm a rendelés mellé járt. A Tiffany őszre ért ide, már nincs itt az ideje, nyáron szívesen fújtam volna.
Douglas. Nekem bevált. Sok van benne. 2 év szavatossága van, ez jóval szimpatikusabb, mint a 6-12 hónap.
Igen!
Habár imádom az őszt, a kellemes hűs időt, most volt lehetőségem nyaralni egy picit. 
Érezd jól magad, jó töltődést! (irigy
)

Te is csalódtál a notinóban…? Én egy L. L. Lolitalandet rendeltem és nulla a tartóssága, tuti hogy nem eredeti 
Most harmadszor. YSL rúzs, This is her deo és ez. Visszaküldtem, az ügyfélszolgálat küldött online utalványt, de a drága postát én fizettem. Most rendeltem helyette szappant és mintákat, azt nem hamisítják.
DM vásárlás beauty része, ezen kívül higi dolgokat vettem és mosáshoz valót.
Nagyon szeretem ezeket a kis maszkokat eddig az Apivitát vettem a Notinorol, de azoknak felment az ára 850-1250 Ft közé, a Balea pedig 300 Ft volt / db. Megnézem mit tudnak ennyiért
Kihasználtam a KAP akciót és megrendeltem végre a mini utazó ecsetszettet!
Még egy pirosítót is rendeltem Csilli’s Chit Chat árnyalatban, minden más ajándék volt. 
Nagyon szeretem a KAP ecseteket, így sokkal egyszerűbb lesz kis helyen vinni ecseteket utazáskor, annyira kis cukik. Házassági évfordulóra kaptam ajándékba a férjemtől ezt a kis csomagot.
Tehát gyakorlatilag elismerik hogy hamis. Váll megvonva ez most nem jött be de a pénz már ott van a vevő legfeljebb mást választ helyette 
Még az a szerencse, hogy nem nagyon akartam vásárolni Glamour napokon.
A tusfürdők DM és Rossmann, a parfümök DM és Vivantis.hu, a Farmstay cuccokat egy ismerősömtől vettem át. A Revolution paletta szintén Rossmann, és várok még másik két hasonló palettát a lovebrands.hu-tól.
Az egész csomagból - számomra is hihetetlen - a Diesel parfüm a legértékesebb állítólag, mert már sehol nem lehet kapni. 
Pont ma hoztam haza a Diesel parfümből az utolsó példányt a helyi dm-ből potom 5000 forintért 
Úgy-úgy!
A Maxiparfüm az egyetlen árukeresős webáruház, amelyik még árulja, potom cca. 20ezerért.
Nem mindenki vacakol a visszaküldéssel szerintem, nekem is kb. 6 Euro volt a posta és a visszaküldési etikettet is nekem kellett kinyomtatni+bélelt boríték ára.
Én se küldtem vissza. De többet nem rendelek tőlük 
Még mindig vadászom a mineral fényvédőket. 
Ez a kettő európai, lengyel és olasz, makeup.hu-ról.
Az emotopicról jókat olvastam. 
Elvileg a Notino üzletében is visszaveszik számlával.
Már vittem vissza Notino üzletbe terméket, probléma nélkül visszavették, pár nap múlva jött is a visszautalás.

Az arckrém száraz bőrre való, az enyém nem az, de a teszter nagyon tetszett, pikk-pakk beszívta a bőröm és az illata is kellemes, ezért nem bírtam ott hagyni.