Igen, köszönöm, sokkal jobban!
Még van egy kör ezzel a foggal, de az már kismiska lesz. Aztán jön a többi javítása, de azok nem gyulladtak be alattomban. Így jár, aki halogatja az ellenőrzést 
Az NYX balzsammal semmi gondom sincs, ilyen színű vagyok alapból is, ez a cucc kicsit telítettebb, mint a saját színem, emiatt egyenletesebb, szebb a hatás, nem vettem észre, hogy foltos lenne. Van egy olyan gyanúm, hogy észre se veszi rajtam senki. A kopást nem szoktam megvárni, kb. egy óra után nekiesek papírzsepivel és leszedem, nincs türelmem tovább viselni ezeket.
Ehhez képest kallódik itthon vagy 20 db a műfajból, soha nem fognak elfogyni, de szeretem mindet. 
Umpalumpa vagyok és ajakápoló-függö
Nálam is ez a kategória a legbővebb 
Jó ez a Nyx matt ajakápoló(nak titulált szilikonbomba). Ha már elrendeztem a számon, akkor rendben van. Csak szokatlan, hogy muszáj tükröt használnom, szóval ezt nem dobom a kabátzsebembe, hogy bármikor felkenjem.
Jaj, már megint én 
Itt az újabb ajakápoló bigyóm. Hogy mit nem tesz egy szép/aranyos/elegáns csomagolás! Már a Dm-ben majdnem megvettem, de uccsó darab volt, belekukkantottam
, otthagytam. Ez a peldány Notinoról érkezett, ahogy a Revuelle hidratálo is. A weboldalon más összetétel szerepelt, mint a dobozon és nem figyeltem arra sem, h fenyvédő van benne. Mindegy, olcsó volt, elkenem.
A zacsis megoldású szemkörnyékápoló Rossmannból- koreai.
És a vágyott korrektor, amire nem kellett sokat gyűjtenem, mert egyik késő esti Vinted barangolás alkalmával felbukkant 
Catrice és essence display-t feltöltve már legalább fél éve nem láttam, mindig le vannak fosztva, akármikor megyek. Így csak akkor jutok hozzá, ha mást is rendelek a n.-ról, ami nagyon ritka. Vagy ha szerencsém van, esetleg egyetlen bontatlan példányt találok…más színből, mint amit szeretnék.
Utsó példány valamiből, ami nagyon kell: én is szoktam checkolni, valahogy mindig gyanús.
ha ép, úgyis elhozom, ha nem, akkor megkíméltem magam egy csalódástól.
…és megint 
Mert itt értékelitek az ilyen csip-csup beszerzéseket is 
Pár napja vettem az Isana cuccokat, tegnap pedig próbáltam kuponnal megvenni a Maybelline ajakápolót. Sajnos ki volt írva, hogy csak a kód leolvasásával lehet kedvezményt érvényesíteni és tényleg nem volt hova beírni a kód számait (amit Redit-en lestem ki @tatombak -nak köszönhetően). Annyi baj legyen. Az ajakápoló ötletet pedig @Kokapu -tól csórtam. Cherry Swirl szín. Piros, de átlátszó, szájfényszerű.
Jövő héten megyek “ hajazni”.
Az Alfaparf festékek a Kiss Me Hungarytól vannak, 9.1és 9NI a hajtövemre 10.1 pedig a szőkém, abból kettőt vettem az jobban fogy.
A haj pedig a Hajplazaból van 55 cm, 70 gramm, maradt még a fiókban 20 gramm, azt hozzácsapom és jó is lesz.
Nekem bejött az Isana-nak ez a folyékony hidratáló cucca, remélem, Neked is jó lesz 
Szerintem is jó lesz
Már kentem az arcomra, karomra is.
Azt hittem, hogy kifutó, mert a turkálós polcon találtam leolcsózva, de a webáruházban is van bőven, szerencsére.
Nagyon szerencsés vagyok, a Krémmánia X Nerds dobozkát tegnap hozta a postás, úgy nyertem. 
Nem próbáltam még semmit a márkától, a Rossmann Beauty Expo-n találkoztam velük, nagyon kedvesek voltak.
Kíváncsi leszek, hogy válnak be a termékek, főleg a szemkörnyékápoló és a peptides krém.
A Barrier fluid az egyik legjobb arcápoló termék, amit valaha használtam.
Szép nagy mennyiségből merítve.
Hű, szép nyeremény! Gratulálok!
Gratulálok! Reméljük lesz benne jópár hasznos termék amit megszeretsz. (Én sem igazán ismerem a márkát.)
Nem nagyon figyeltem mostanában, de pont eszembe jutott a héten, hogy milyen jó lenne még néhány KM box itthon. Mármint maga a doboz
de valószínűleg a beltartalom is elfogyna, csak mostanra kevésbé vagyok kísérletezős, meg az ingerküszöböm is más lett, mint 5-8 évvel ezelőtt. Hátha legközelebb nem maradok le róla, és még a termékek is izgalmasak lesznek (legalább annyira mint ez is lett volna).
Köszönöm szépen!
Igen, nekem is ez volt a második gondolatom, mikor kézhez kaptam a dobozt, hogy milyen jól fel tudom majd használni, ha kiürült.
A korábbiakat smink tárolására használom + a régi Pixiboxokat is. 
Waooow, gratulálok! 
Nálam van körömlakkos, varrós doboz, de fajátékos doboz is KM boxos. A játékok meg valahogy irtó gyorsan szaporodnak… Lehet jobb is, hogy nincs új dobozom, így rá lehet fogni a rokonoknál, hogy azért nem hozzuk haza az ajándékokat, mert nincs hova tenni.
Mondjuk ez sokszor enélkül is igaz, mert sokkal nagyobb játékokkal szeretnek meglepni, mint azt itthon bárhova tenni tudnánk.
Tindigo befejezi a webshopot, kiárusítás volt + adta vele a 2 könyvét ingyen.
A 20% MAP-ot használtam vagy 5-6 éve, de akkor még nem volt hozzáedződve a bőröm. Terveztem, hogy egyszer újraveszem. Ez a most vagy soha pillanat volt.
Már nem kérek elnézést, hogy mutogatok ittEN 
Rossmannál újra Bronz-tag vagy miafrász vagyok és kaptam kuponokat az alkalmazáson belül az Iroha márkára. A Keve C-vitaminos szérumra csak végösszegi 10% volt. Kell a foltjaimra, amikből idén lett néhány a baloldali orcámon
, amit még a tükröződő felületeken is látok 
A Clarins ajakápoló nagyon krémes, kellemes érzés a számon, csak swatchok alapján kicsit élénkebb színre számítottam. Nem látszik semmi. Uncsi. De azért el fogom használni.