💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen, köszönöm, sokkal jobban!
Még van egy kör ezzel a foggal, de az már kismiska lesz. Aztán jön a többi javítása, de azok nem gyulladtak be alattomban. Így jár, aki halogatja az ellenőrzést :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Az NYX balzsammal semmi gondom sincs, ilyen színű vagyok alapból is, ez a cucc kicsit telítettebb, mint a saját színem, emiatt egyenletesebb, szebb a hatás, nem vettem észre, hogy foltos lenne. Van egy olyan gyanúm, hogy észre se veszi rajtam senki. A kopást nem szoktam megvárni, kb. egy óra után nekiesek papírzsepivel és leszedem, nincs türelmem tovább viselni ezeket.
Ehhez képest kallódik itthon vagy 20 db a műfajból, soha nem fognak elfogyni, de szeretem mindet. :crazy_face:

1 Likes

Umpalumpa vagyok és ajakápoló-függö :grinning_face_with_smiling_eyes: Nálam is ez a kategória a legbővebb :sweat_smile:

Jó ez a Nyx matt ajakápoló(nak titulált szilikonbomba). Ha már elrendeztem a számon, akkor rendben van. Csak szokatlan, hogy muszáj tükröt használnom, szóval ezt nem dobom a kabátzsebembe, hogy bármikor felkenjem.

5 Likes

Jaj, már megint én :sweat_smile:
Itt az újabb ajakápoló bigyóm. Hogy mit nem tesz egy szép/aranyos/elegáns csomagolás! Már a Dm-ben majdnem megvettem, de uccsó darab volt, belekukkantottam :angry:, otthagytam. Ez a peldány Notinoról érkezett, ahogy a Revuelle hidratálo is. A weboldalon más összetétel szerepelt, mint a dobozon és nem figyeltem arra sem, h fenyvédő van benne. Mindegy, olcsó volt, elkenem.
A zacsis megoldású szemkörnyékápoló Rossmannból- koreai.
És a vágyott korrektor, amire nem kellett sokat gyűjtenem, mert egyik késő esti Vinted barangolás alkalmával felbukkant :star_struck:

18 Likes

Catrice és essence display-t feltöltve már legalább fél éve nem láttam, mindig le vannak fosztva, akármikor megyek. Így csak akkor jutok hozzá, ha mást is rendelek a n.-ról, ami nagyon ritka. Vagy ha szerencsém van, esetleg egyetlen bontatlan példányt találok…más színből, mint amit szeretnék.

2 Likes

Utsó példány valamiből, ami nagyon kell: én is szoktam checkolni, valahogy mindig gyanús. :persevere: ha ép, úgyis elhozom, ha nem, akkor megkíméltem magam egy csalódástól.

2 Likes

…és megint :smiley:
Mert itt értékelitek az ilyen csip-csup beszerzéseket is :smiling_face_with_three_hearts:

Pár napja vettem az Isana cuccokat, tegnap pedig próbáltam kuponnal megvenni a Maybelline ajakápolót. Sajnos ki volt írva, hogy csak a kód leolvasásával lehet kedvezményt érvényesíteni és tényleg nem volt hova beírni a kód számait (amit Redit-en lestem ki @tatombak -nak köszönhetően). Annyi baj legyen. Az ajakápoló ötletet pedig @Kokapu -tól csórtam. Cherry Swirl szín. Piros, de átlátszó, szájfényszerű.

16 Likes

Jövő héten megyek “ hajazni”.
Az Alfaparf festékek a Kiss Me Hungarytól vannak, 9.1és 9NI a hajtövemre 10.1 pedig a szőkém, abból kettőt vettem az jobban fogy.
A haj pedig a Hajplazaból van 55 cm, 70 gramm, maradt még a fiókban 20 gramm, azt hozzácsapom és jó is lesz.

7 Likes

Nekem bejött az Isana-nak ez a folyékony hidratáló cucca, remélem, Neked is jó lesz :slight_smile:

1 Likes

Szerintem is jó lesz :slightly_smiling_face: Már kentem az arcomra, karomra is.
Azt hittem, hogy kifutó, mert a turkálós polcon találtam leolcsózva, de a webáruházban is van bőven, szerencsére.

1 Likes

Nagyon szerencsés vagyok, a Krémmánia X Nerds dobozkát tegnap hozta a postás, úgy nyertem. :smiling_face_with_three_hearts:
Nem próbáltam még semmit a márkától, a Rossmann Beauty Expo-n találkoztam velük, nagyon kedvesek voltak.
Kíváncsi leszek, hogy válnak be a termékek, főleg a szemkörnyékápoló és a peptides krém.

23 Likes

A Barrier fluid az egyik legjobb arcápoló termék, amit valaha használtam. :heart_eyes: Szép nagy mennyiségből merítve.

4 Likes

Hű, szép nyeremény! Gratulálok!

3 Likes

Gratulálok! Reméljük lesz benne jópár hasznos termék amit megszeretsz. (Én sem igazán ismerem a márkát.)
Nem nagyon figyeltem mostanában, de pont eszembe jutott a héten, hogy milyen jó lenne még néhány KM box itthon. Mármint maga a doboz :sweat_smile: de valószínűleg a beltartalom is elfogyna, csak mostanra kevésbé vagyok kísérletezős, meg az ingerküszöböm is más lett, mint 5-8 évvel ezelőtt. Hátha legközelebb nem maradok le róla, és még a termékek is izgalmasak lesznek (legalább annyira mint ez is lett volna).

3 Likes

Köszönöm szépen!

Igen, nekem is ez volt a második gondolatom, mikor kézhez kaptam a dobozt, hogy milyen jól fel tudom majd használni, ha kiürült. :grinning: A korábbiakat smink tárolására használom + a régi Pixiboxokat is. :package:

3 Likes

Waooow, gratulálok! :slight_smile:

2 Likes

Nálam van körömlakkos, varrós doboz, de fajátékos doboz is KM boxos. A játékok meg valahogy irtó gyorsan szaporodnak… Lehet jobb is, hogy nincs új dobozom, így rá lehet fogni a rokonoknál, hogy azért nem hozzuk haza az ajándékokat, mert nincs hova tenni. :smiley: Mondjuk ez sokszor enélkül is igaz, mert sokkal nagyobb játékokkal szeretnek meglepni, mint azt itthon bárhova tenni tudnánk.

4 Likes

Tindigo befejezi a webshopot, kiárusítás volt + adta vele a 2 könyvét ingyen.
A 20% MAP-ot használtam vagy 5-6 éve, de akkor még nem volt hozzáedződve a bőröm. Terveztem, hogy egyszer újraveszem. Ez a most vagy soha pillanat volt.

9 Likes

Már nem kérek elnézést, hogy mutogatok ittEN :grin:
Rossmannál újra Bronz-tag vagy miafrász vagyok és kaptam kuponokat az alkalmazáson belül az Iroha márkára. A Keve C-vitaminos szérumra csak végösszegi 10% volt. Kell a foltjaimra, amikből idén lett néhány a baloldali orcámon :confounded:, amit még a tükröződő felületeken is látok :unamused:
A Clarins ajakápoló nagyon krémes, kellemes érzés a számon, csak swatchok alapján kicsit élénkebb színre számítottam. Nem látszik semmi. Uncsi. De azért el fogom használni.

16 Likes