Évek óta nem vettem körömlakkot, de ennek nem tudtam ellenállni. Élőben sokkal szebb sötétlila és élénk narancssárga csillámokkal. Mint egy naplemente…
atomic polish young hearts run free
Igen, innen rendeltem. Többször is rendeltem az utóbbi években és mindig probléma nélkül megérkezett a csomag (kb 10 nap alatt, Express One szállítja ki)
Szerencsére semmit nem kell pluszban fizetni, nincs vámkezelés.
Szuper, köszi!
Notinoról vettem már ebből a sorozatból palettát, és nagyon jónak találom őket, és úgy látom vannak újak. 
Igen, nekem is megvan pár a régiekből és úton van a másik 2 új is, nagyon szeretem én is őket. 
DM 
A testradírt másodszor veszem újra heti egyszer biztosan használom, eszméletlen selymes lesz a bőröm vele.
A tusfurdővel teljesült egy kivánságom, mert annyira odavagyok a radír illatáért, szerettem voln belőle tusit , meg én ezt simán habfürdőnek is fogom elpacsálni.
A Tesorit is nagyon megszerettem, hidegebb időkre tartogatom akkor olyan jólesik ez a krémes puha illat.
A zsepik meg csak simán cukik 
Nagyon régen meg akartam venni, de sehol nem volt a legvilágosabb árnyalat az Armani Skin Tint-ből.
Imádom. Meglepően vizes formula, de olyan természetesen és egyenletesen kenhető… Bár az állaga könnyűnek érződik, mégis meglepően tartós, és nem mozdul el estig sem. Nincs nagy fedése, én nem is igénylem, csak csodás bőrképet ad. A Neo Nude-hoz képest vizesebb, nem olyan sűrű, mint az a termék volt.
Victoria Beckham ceruzái a legnagyobb kedvenceim, csodás csillogást adnak a szemhéjon, estig mozdulatlanok, teljesen megbízhatóak. Szemhéjfestékként használom őket, a másik végükön lévő ecsettel elkenhetők, aztán megkötnek.
Imádom őket, már kb. 5 árnyalat a birtokomban van.
A VB szemceruzákat hol szerzed be? 
Kimerítő és stresszes munkahét után leszaladtam szakadó esőben a Rossmannba szemeteszsákért.
Nem csak azt vettem.
Beugrott a kosárba a kedvenc szempillaspirálom, mert épp akciós és pont kifogy. Emellett a vágyott 129-es árnyalatú L’Oreal rúzs is akciós, úgyhogy…
A d’Alba szérumspray a csomagautomatában várt, szintén kedvezőbb áron volt most a Cosibella-n.
Volt még pár beauty vásárlás az elmúlt időkben, csak nem volt időm fotózni. 🥹
Na, jövök én is egy kis beszerzéssel.
Ajakmaszk és ceruza (Rossmannból) és átlátszó ajakceruza (Pupából). Ha előbb eszembe jutott volna a Pupa, akkor a Trend it Up ceruza nem kellett volna.
Alverde szérum a vacak idős arcápoláshoz. Jön a 3-4-réteges időszakom. Ez a 2. vagy 3. lesz. Olcsó és ehhez képest elég tápláló.
És nyugodtan tartsatok hülyének, mert 3 évnél régebbi sminkcuccot veszek, de odavagyok ezekért az utazós készletekért
Azt még nem tudom, hogy akarom-e használni.
Bőven van itthon 3 évnél regebbi sminkcuccom, amit még használok, szóval ha csak ez tart vissza, akkor nyugodtan.
Amúgy meg nagyon kis szépek, szóval vétek lenne őket nem használni. 
Van egy szatócsbolt (nem az, csak így hívom) Párizsban, ahonnan rendelni szoktam Victoria Beckham termékeket, nem olcsó a szállítás, 15 euro, de a sminkes barátnőmmel összedobunk egy rendelést, hogy ingyen legyen, szuper ajándékokat küldenek, van náluk goodie bag is, telis-tele termékekkel.
Vannak itt egyéb kedvenceim is, Violette fr, Les Filles en Rouje
Kívàncsi leszek a vèlemènyedre az ajakmaszkról, szemezek vele
Akkor mától elkezdem 
Az ehavi beszerzések érdekesebb darabjai. Nem egy nagy eresztés, de mostanában ez van. 
Két 10ml-es parfi a Mangoból, vegyes elégedettséggel.
A TBS viszont nagy kedvenc lett, tökéletes édességmentes őszi illat: https://www.fragrantica.com/perfume/The-Body-Shop/Tobacco-Flower-65591.html
A Baba szappan kiesésével váltani kellett bőrkímélés témakörben, így maradtak az igazi babaszappanok. Ezek a dm-esek azóta a kukában vannak, sajna 5-ből 1x előfordul, hogy égett zsír szaguk van. A Mülleres jobb, igaz az kicsit illatosított, viszont nem égetik oda rendszeresen, úgyhogy ez volt az utolsó vételem a dm-ből.
A fogkefe újdonság, szerintem Curaprox koppintás, meglátjuk mit tud és főleg meddig.
Az elmaradhatatlan szájkencék: a NYX a zsíros érzete ellenére matt és vajkrémszagú, a színt tökéletesen eltaláltam. A Catrice szatén fényű, a natúrt vettem, mert az volt éppen, de olyan erős színe nincs egyiknek se.
Mindenre kíváncsiak vagyunk. Ha csak egy szappant veszel, azt is megmutathatod és nem számít mennyire “nagy szám” 
(Én akkor sem vettem meg teljes áron a drága holmikat, amikor volt bőven mit tejbe aprítani, sőt, másodkézből vadásztam le azokat, akárcsak mostanában.)
Azt a Dontodent fogkefét legközelebb megnézem (ha elfogyott az itthoni egy tonnás készlet
). Vadászom az egyenes vágású, puha, kisfejűekre, amik nem kerülnek túl sokba.
A Nyx ajakbalzsammal mennyire kell kínlódnod, amikor szétoszlatod? Nekem ezt a legproblémásabb szétkenni a számon.
Első néhány benyomásom az ajakmaszkról.
Azonnal olvad az ujjam melegétől, nem kell sokat körözgetni benne. Éjjelre kentem fel és itthonra a hétvégén.
Egyelőre úgy gondolom, hogy a puhaságot megőrzi, de a cserepes ajkakat nem biztos, hogy képes lesz hamar gyógyítani, főleg napi 1x-i használattal. Nekem nem szívódott fel kicsit sem, rajta maradt egy rétegben.
Az ízéről nem tudok mondani semmit, az illata cukorka/karamell. A kupakkal kicsit szenvedek, amikor visszatekerem.
A mennyiség miatt soha nem fog elfogyni
4 csillagos.
Tegnap megkínoztak a fogászaton. Megint. Már 3. alkalommal voltam ugyanazzal a foggal és hiába az érzéstelenítő, bizony voltak kemény pillanatok
Ilyet eddig nem éltem át 
Hát megjutalmaztam magam, hogy kibírtam. A tok össz-vissz 8,2 cm, a rúzs benne kábé, mint egy mini, csak vékony, elegáns.
Közelébe se mentem eddig a márkának, de most egy óra bóklászás után meggyőztem magam, hogy ez jó lesz, miután a biztiőr már engem nézett legjobban. El kellett ütnöm 2 órát a következő időpontig na. 100 szónak is egy kép a vége. 06 Red Code.
Nagyon sajnálom ami a fogászaton történt, nekem is volt hasonló élményem, traumatikus.
Remélem már jobban vagy!