Nyaraláson (Bécs és Pozsony) vásárolt apróságok.
Bécsben csak egyetlen Bipában voltam, ott a saját márkás körömlakkjaikat gondoltam kipróbálni, illetve megláttam, hogy árulnak Daytox termékeket, úgyhogy az enzimes peelingre le is csaptam, mert régen nagyon szerettem, de már nem árulja a Douglas.
Pozsonyban a Hebe nevű drogériába mentem be, ahová - mint utólag rájöttem- sokkal felkészültebben kellett volna érkezni (és több időt rászánni). Azért ezt választottam, mert a honlap szerint árulnak Glamshop termékeket. Valószínűleg csak online, mert sajnos egy darabot sem láttam. Volt viszont Gabriella Salvete állvány, de eléggé le volt fosztva, azért két körömlakk hazájött velem. A pirosnak eszméletlen jó színe van, a másikat még nem próbáltam. És amiért jobban fel kellett volna készülni az volt, hogy rengeteg koreai, japán termék volt, általam sosem látottak is. Viszont szlovákul nem tudok, a távol-keleti gyártók nem rakják tele a csomagolást angol felirattal, guglizni pedig nem volt időm, úgyhogy azokból nem vettem. Viszont régóta kerestem alma illatú sampont és balzsamot (eddig csak a Notinóról tudtam egy sampont venni), itt pedig volt, úgyhogy “vakon”, hiszen nem ismerem a márkát sem, vettem alma illatú sampont és kondicionálót. A lábápoló teljesen random volt, hogy kipróbáljak tőlük egy saját márkás terméket is.