💖 ùj unboxing kèpekkel

Nyaraláson (Bécs és Pozsony) vásárolt apróságok.
Bécsben csak egyetlen Bipában voltam, ott a saját márkás körömlakkjaikat gondoltam kipróbálni, illetve megláttam, hogy árulnak Daytox termékeket, úgyhogy az enzimes peelingre le is csaptam, mert régen nagyon szerettem, de már nem árulja a Douglas.

Pozsonyban a Hebe nevű drogériába mentem be, ahová - mint utólag rájöttem- sokkal felkészültebben kellett volna érkezni (és több időt rászánni). Azért ezt választottam, mert a honlap szerint árulnak Glamshop termékeket. Valószínűleg csak online, mert sajnos egy darabot sem láttam. Volt viszont Gabriella Salvete állvány, de eléggé le volt fosztva, azért két körömlakk hazájött velem. A pirosnak eszméletlen jó színe van, a másikat még nem próbáltam. És amiért jobban fel kellett volna készülni az volt, hogy rengeteg koreai, japán termék volt, általam sosem látottak is. Viszont szlovákul nem tudok, a távol-keleti gyártók nem rakják tele a csomagolást angol felirattal, guglizni pedig nem volt időm, úgyhogy azokból nem vettem. Viszont régóta kerestem alma illatú sampont és balzsamot (eddig csak a Notinóról tudtam egy sampont venni), itt pedig volt, úgyhogy “vakon”, hiszen nem ismerem a márkát sem, vettem alma illatú sampont és kondicionálót. A lábápoló teljesen random volt, hogy kipróbáljak tőlük egy saját márkás terméket is.

18 Likes

Még annyit szeretnék hozzáfűzni a fenti posztomhoz, hogy ha valaki kedvet kap a Korres Aegean Bronze parfümre, várjon egy kicsit. Augusztus elején még cca. 10.000,- Ft-ért tudtam megvenni - most közel a duplájára emelte a Notino az árat. Nem értem ezt az árképzést, mert OK, hogy infláció van, de ilyen mértékű áremelés barokkos túlzás. Sajnos, ez nem csak erre a parfümre vonatkozik, kevés kivétellel jól megnyomták a ceruzát az összes Korres illatnál. (Miközben a forint azóta folyamatosan erősödik.)

2 Likes

TK-ben nem is voltál?

Nem, a környékén sem jártunk egyiknek sem. :woman_shrugging:

Nem túl izgalmas rendelés, de annál jobban megérte az árát.
Paula’s Choice küldött ingyenes szállítás kupont + 7,5 euró kedvezményt.
Leárazta a kedvenc arclemosómat (kivezetik 🥹) 30%-kal, plusz 3 termék után ajándék 1 termék + volt egy szülinapi kuponom, az még 1 termék.
55 euró volt az egész, harmadáron az eredeti árhoz. Nem tudtam kihagyni.

19 Likes

Most, hogy egy picit hűsebb van, meg is kezdtem az őszt - egyelőre csak díszpárna huzatcsere formájában.

A por bronzosító zsibiről van. Ez az árnyalat (10) a kedvencem, de már szerintem 2 éve nem kapható. Éppen az utolsót nyúzom, most lett mellé még egy.

A szemceruzákat próbálgatásra vettem, mert nem igazán használtam korábban. Már jó ideje egyetlen darabom sem volt. Ezek egészen tetszenek, vékony vonalat húznak és könnyű őket satírozni.

A két folyékony kontúrozó (005) és bronzosító (015) nagyon szuper. Arcra is, szemre is, pigmentált, könnyű eldolgozni és elég tartós is.

Bár mindkettőre bronzer van írva, a 005 szerintem csak kontúrként működik, kimondottan szürkés, hideg tónusú.Így ezzel még gyakorlási fázisban vagyok, mert korábban csak bronzosítókat használtam - egész máshova kell felvinni és ki kell tapasztalni, hogy hogyan ne mutasson úgy, mintha piszkos lenne az arc.

15 Likes

Az Estée lauder neszim elvásott, hetek óta nézegetem a netet, hogy kellene egy új.
Ezt tolltartónak árulják a Müllerben én pedig sminkneszinek fogom használni, amennyi sminkem van az mind belefér kétszer is.
Szerintem nagyon cuki :slight_smile:

19 Likes

A Helia D testápoló nekem nagyon bejött, hamarosan elfogy, teszek próbát valamelyik másikkal is.

1 Likes

Hát, ilyen, amikor nem elég erős az ember lánya, ha meglátja a régóta vágyott rúzst. Megveszi, mert még az ára is kihagyhatatlan (Vinted). :pig: :four_leaf_clover: Pure color lipstick matte, Enigma.

Alatta egy színező. Ritkán látok olyat, aminek nem aprólékos cirádás képei vannak. Ez is kellett.

20 Likes

Gyönyörű rúzs, és nagyon eltalált kompozíció ilyen könyvcímmel! :crown::lipstick:

3 Likes

Egy kis Notino, vagyis 20 db fogkefe, szappan és hajápoló szérum. Mondtam már, hogy a fiam “zabálja” a fogkeféket?
Megjött a Sheglamről rendelt tatyóka. Ja, nem vagyok normi, majd’ 50 évesen ilyennel mászkálok az utcán :sweat_smile: De nem érdekel az emberek véleménye.
(Aki nem ismeri: ez egy cuki szereplő a Kalandra fel avagy Adventure Time c. meséből)

16 Likes

Minden rendben volt a szállítással? Ugye nem kellett rá fizetni/vámkezelni?

1 Likes

Igen, minden oké volt, simán ment. Még nagyon sokat se kellett várnom. 24-én adtam le a rendelést és már 2 napja megérkezett.
Ja, és mintha Franciaországban adták volna postára Mo- felé.

3 Likes

Már jó ideje nem vettem palettát, de amikor a Huda Rose Quartzot megláttam az egyik Facebook csoportban, akkor lecsaptam rá.

A többi Notino.
A fésűt ha jól emlékszem, @umpalumpa mutatta, és bár az én hajamban csak egy kevés hullám van, de viszont eléggé dús, gondoltam hátha nekem is beválik. A L’Oréal fixáló sprayt a YouTube-on láttam, egy kimondottan 40 felettieknek (és az 50 is negyven felett van :joy:) készült smink videóban, a szem alatti terület fixálásához. Persze alkoholos, amit alapból nem használok, de egy-egy alkalomra, ha fontos lesz, bevetem.
A fedőlakk a tartalék tartalékja címet viseli. :grin:
A mini (4,5 ml) Maybelline spirál és a Garnier minták ajándékok voltak a rendeléshez.

17 Likes

És a Maybelline ajak-valami?
Remélem neked is jó lesz a fésű :crossed_fingers:

1 Likes

Az csak úgy beugrott a kosárba, mert nincs még elég. :rofl:

Amúgy érdekes egy cucc. Első felkenésre borzalmasan nézett ki, mintha darabos lett volna. Aztán valahogy egybeolvadt(?), és nagyon szép lett.

4 Likes

Kis boldogságom a hétre, mert a tanév első hetében már látom, hogy kemény menet lesz :smiley:

A sminkek mind kiárusításból jöttek, ilyenkor bátrabban merek kísérletezni. Az Essence cuccok Rossmannosok (érdemes eldugottabb boltokba menni, mert eléggé le vannak már fosztva az állványok), a Catrice termékek tegnap óta vannak olcsósítva a DM-ben. Az Essence korrektorok tudom, hogy nagyon népszerűek, de minden árnyalata kifutó széria.
A hajtőemelő port már egy ideje kinéztem az appban, de a polcokon még nem láttam. Ma a raktárból hozták ki nekem :smiley: 900 forintot nem sajnáltam az ismerkedésre, ez az első ilyen jellegű termékem.

8 Likes

A kókuszost a karomra fújtam, nem bántam meg.
Nem volt még body mistem, este fürdés után, hétvégén otthon tökéletes lesz.
Délután majd kipróbálom a másikat is.
(Az árát akkor sem éri meg, de ezzel rendelés előtt is tisztában voltam. :grinning:)

14 Likes