💖 ùj unboxing kèpekkel

Egy kis ajakravaló csomag.
A Nyx cucc Notinoról, a msik kettő Vintedről (megint). A tubusos ajakápolót vettem, a kis kompaktot ajándékba kaptam (megint). Abban is ajakápoló van, a színtelen rúzsforma verziónak ilyen promós formája.

A Nyx-et már használtam. Tükör nélkül ezt nem tudom felkenni, mert foltos lesz. Alaposan el kell oszlatni. Matt, szilikonos érzetű. Ha kis mennyiséget viszek fel, akkor kényelmes és alig színez, ha többet, akkor már csúszkálgat és erősebb színt ad. Nem olyan tartós, mint szeretném, mondjuk közepesen. Nem szárít. Persze nyár van, hidegben lehet, hogy más lesz.
Vagy viszek mellé kis tükröt és ország-világ szeme láttára kenem fel vagy csak itthon és akkor majd lekopik, oszt annyi.

13 Likes

Köszönöm szépen! :smiling_face_with_three_hearts:

Igen, ez az új korrektor. Tegnap használtam először, az 1N árnyalat talán picit túl világos lett, de nem vészes. Az 1C-n gondolkodtam még az üzletben, de anno azt mondta egy sminkes/eladó, hogy a neutrális árnyalat a nekem való, ezért döntöttem így. A Lancome Teint Idole korrektorom fedése erősebb. Csak szem alá használok korrektort egyébként.

Szerencsére egész nap jól tartott, nem ült be a ráncokba, ez talán az új módszerem miatt is lehet: az ELF Poreless Putty Primer-ét teszem alá, és ez jó, sima alapot ad. Nem egészen erre való, de nekem bevált.

Jövő héten biztosan 4-5x biztosan fogok sminkelni, úgyhogy tovább tesztelem. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Haha, én is használtam régen szemem alá szilikonos bázist, ami nem oda volt szánva :grin: Jó az ott, szerintem is :wink: És szerencsére nem szól a sminkrendőrség :crazy_face:

Köszi a korrektor leírást! Ígéretes. Az előző kiadást nem használtad, ha jól értem, hanem Lancome-ot. Én meg ezt nem ismerem.

2 Likes

De, de, az előző kiadású Estée Lauder korrektorból is elhasználtam 2 tubussal, nagyon szerettem. Ezért is voltam kíváncsi az új verzióra. Hatalmas különbséget nem érzek, mindkettő jó minőségű.

Elég nagy korrektor fan vagyok. Volt pár, ami nem jött be, pl. Catrice, Essence, L’Oreal, de pl. a Nars ikonikus Radiant Creamy korrektora sem győzött meg.

Ellenben az EL, Lancome, Honest Beauty, Maybelline, Jeffree Star korrektorok szuperek szerintem!

2 Likes

Jeffree S. korrektoráról én is jót olvastam. Egyszer talán lesz olyanom.

Maybelline-em volt régebben 2 féle. Ebből a szivacsos-tunkolós-tekerős fejű, nem tudom mi a neve most, tetszett jobban.

Most akkor elkezdek félretenni az EL DW-re, aztán megjutalmazom magam egy nagyobb teljesítmény után. Köszi a megerősítést! :grinning:

1 Likes

Legutóbb Notino-n leárazva vettem a Jeffree Star-t, érdemes figyelni.

A Maybelline Age Rewind nekem is megvolt/megvan, nagyon jó! :star_struck:

Ami bejön, általában újraveszem.

Remélem sikerül majd beszerezned az EL-t! :blush:

1 Likes

Én is nagyon hiányolom a megfizethető, normális bőrtáskákat. Egy-két márkánál nagyon utálom, hogy a nagyja bőr, aztán tesznek rá valami műanyag pántot, ami ugyanúgy szét fog menni.

1 Likes

Vagy eco-bőr :face_with_raised_eyebrow:

Amikor elkezdték behozni ezt a “vegán” kifejezést a ruházati termékeknél, amit azóta is feltétlenül rá kell biggyeszteni minden műcuccra, férjem az egyik üzletben odafordult felém és megkérdezte: “Szerinted mi ez? Mit jelent az, hogy ez a gatyóka vegán?” Bambán és ártatlanul válaszoltam: “Biztos nem eszik húst!” :rofl:

4 Likes

Na ettől megyek én is a falnak mikor ráírják ruhákra hogy vegán. Miért? meg akarja enni…??? :grimacing:

2 Likes

Jeffree-től melyik színt használod a korrektorból?
Próbálok viszonyítani, hogy melyiket válasszam, ha azt venném meg előbb, mint az EL-t.
Ugye a régebbi Dw korrektorból is az 1c-t használtad és az új ugyanebből világos lett picit.
Jeffreénél van hideg/meleg kód?
Köszi a segítséged!

Kiegészítem swatch képpekel, amiket találtam hirtelen:

17547805979177555667104309037569

A Jeffree korrektorból nekem a C10 árnyalat volt/van meg és egyáltalán nem sötét! Nem találtam hideg/meleg árnyalatra vonatkozó jelölést sajnos. Online swatchok alapján én képtelen voltam anno dönteni, mikor bejött a Marionnaudba, megnéztem élőben és úgy választottam. Azóta pedig szintén a C10-et vettem újra Notinon.
Nagy különbségek vannak a színek között, a C9 például sötét lenne nekem.

Szerintem a hivatalos oldalon is nézd meg, illetve videókban.

C0 - C5-ig nagyon-nagyon világosak a színek.

Az EL régi típusú korrektorból több színt is elfogyasztottam: 1C, 1N, sőt, egy mini verziót az 1W-ből is. :grinning_face_with_smiling_eyes: Mindegyiknél sikerült valahogy megoldani, hogy működjön.

Az újból 1N színem van, enyhén világos, az 1C szerintem sötétebb, de bármelyiket el tudnám használni. Nem a 2016 környékén divatos nagy háromszögben teszem fel. :rofl:

Ha a Müllerben nem lett volna teszter, tuti bemegyek a szaküzletbe tanácsot kérni, korábban nagyon pozitív tapasztalatom volt a Westendben.

Nem tudom, mennyit segítettem. 🥹

1 Likes

DM tegnapról: After Sun tusiból már csak egy pici van így kellett utánpótlás, szerintem augusztus végéig már elég is lesz, Nesti szappannal felváltva használom.
Kneipp fürdősó és Organic Shop radír a páromé, a héten elpacsálta az előzőeket, szép lassan kipróbáljuk az összes verziót mindkettőből, állandó lakók maradnak a termékek az biztos. A kis tusi rá volt fóliázva a fürdősóra ajándékképpen.
Eucerin Anti Pigment Night, az előző elfogyott pont időben jött a váltás. Mióta foltosodom sokféle krémet, szérumot, kezelést kipróbáltam, a patikai termékek közül ez az ami a legjobban bejött, gyönyörűen halványít.
Ajándékba kaptam szerencsére, mert ennek is úgy kilőtt az ára… mikor annó elkezdtem venni 7 ezer Ft környékén volt, most meg 12 ezer.

11 Likes

Nagyon sokat! Köszönöm szépen! :heart_eyes:

A legjobb, ha boltba bemegyek személyesen megnézni az alapján, amit írtál.

1 Likes

Fuhh, én megzakkanok, ha egyszer kivonják a bőr cipőket. Más cuccnál nem szempont ez nálam, táskánál meg ilyenek, de a cipőnél, főleg, ha zárt, akkor muszáj, mert a műanyag cipőt nem bírja a lábam

4 Likes

A parfikat innen zsákmányoltam, isteniek. A táskát nyaraláson láttam meg, nem hagyhattam ott

17 Likes

Mindet elfogadnám! Így együtt! :heart_eyes:

Ha lehet kívánságműsor: a Kayali parfümről írnál néhány sort? Előre is köszönöm.

2 Likes

Az engem is érdekelne :slight_smile:

1 Likes

Még egy kis nyár a Notinotól. A permet igazi sun-fun naptejes gyümis, úgy el fogom fújni mint a huzat :slight_smile:
A naptejet arcra vettem, elfogyott a Hawaiian Tropic Satin protection , az új változat meg finoman szólva is nem jó, így visszatértem a jó öreg Lancasterhez.
Nagyon könnyű, hamar beszívódik, nem ragad, nem tapad, az illata hamar elillan , szememet sem csípi és sminkelni is tudtam rá.
Eddig az enyhén színezett verzióját használtam, ha ettől nem ver ki a ragya/ nem esik le a fejem akkor maradni fogok ennél, egyelôre nagyon tetszik az utóbbi évek legjobb arcra való napteje.

Jajj lemaradt, mindenki képzeljen ide egy 5ml Dior Hyptotic Poison edt decantot , amit őszre vettem, de a párom azt mondta rá, hogy “nyugdíjas szagod van”, így tovább adtam anyukámnak aki valóban nyugdíjas, majd ő elhasználja. Egyébként az eleje egy kissé műanyag/szagosradír, a púderes-mandulás leszáradása nekem tetszett, de egyáltalán nem volt tartós, pedig 2 fújást küldtem meg belőle a csuklómra.

9 Likes