💖 ùj unboxing kèpekkel

Igen.:see_no_evil::see_no_evil: Akciós volt a Cosibellán és felfedeztem, hogy van náluk Braye pirosító, ami nagyon megtetszett pár hónapja egy Insta videóban.
Nem kell engem vinni, megyek magamtól.:rofl: Kíváncsi leszek, az én orrommal mit fog csinálni.

Most a Medicube kapszulázott C-vit-es krémjét használom, olyan muris cuccokat készít ez a márka (ld. wrapping mask), kielégítik a játékosságomat.

1 Likes

Jól tetted. :smiley: Írj majd róla, no meg a medicube krémről. Utóbbi birizgálja a fantáziámat egy ideje. :grin:

1 Likes

Dr. Althea balzsam miben más, mintva G&G balzsam? Köszönöm szépen!

Sajnos nem tudom, mert a GG-t nem próbáltam. A Dr. Althea használata kényelmesebb nekem.

1 Likes

Hű, a Dr. Althea balzsam tényleg ennyire jó? Nekem még egy arctisztító se szedte ki a pórusaimból, amit ki kellett volna…
De akkor lehet én is teszek vele egy próbát! :money_with_wings:

2 Likes

Dm , a parfüm pedig piacteres, ajiba kaptam.
A Balea After Sun tusfürdőtől először hánytam, aztán később mégis összebarátkoztunk, azóta minden nyaram kötelező kelléke.
A sampon és a balzsamok számomra újak, már ki is próbáltam őket, nagyon jól hidratálnak selymes lett a hajam tőlük.
A parfümöt pár éve szagoltam akkor tetszett, kivéve a kupakja, de azt majd kihajítom, szerintem gagyin néz ki. Idén nyáron el fogom fújkálni, kókuszos- virágos illat, egész jó tartóssággal.
A hajfestéket vészhelyzetre vettem, szerintem nekem kell majd bekennem a copfot amit viszek a hajhosszabbítóhoz és nincs a közelben profi kellékes, rendelni nem mertem mert félek, hogy nem ér ide. Ugyanaz az àrnyalat amit Alfaparfban is használok, jókat is írtak róla, szerintem jó lesz majd figyelem úgyis a hajat ha kell hamarabb öblítem.

12 Likes

Nekem bevált, remélem Neked is be fog. :blush:

1 Likes

A maszk bevált, ezt is kipróbálom. A hajkefe tényleg kicsi.

10 Likes

Már itt is van, a neszinek álomszép színe van.
A mistek csomagolása elég pofás.

17 Likes

Nagyon cuki csomag!
Majd írd meg, milyenek. Gondoltam rá, hogy rendelek, de neszeszert nem használok és dugig vagyok termékekkel.
Amúgy tetszenek a PM termékei.

1 Likes

Csini-mini (Pegazus) csomag! :star_struck:

1 Likes

Csak a permet miatt rendeltem, skincareszti ajánlás. Igényes, kedvelem.

2 Likes

Végre megérkezett a csomagom egyenesen Koreából :blush:
Redditen találkoztam a stylejolly oldallal és próbaképpen rendeltem 2 terméket. Nem mondom, hogy hamar megérkezett, majdnem pontosan 1 hónap volt, mire ideért. Annyi a szokatlan, hogy súly alapján számítják ki a szállítási költséget.
A toner pads hez volt egy ajándék dobozka utazáshoz, nagyon ötletes :smiley: Kaptam mintákat is, sőt ha véleményt írsz elvileg a termékekről, akkor kapsz egy 10 dolláros kupont tőlük. Ráadásul nagyon jó áraik vannak szerintem :slight_smile:

14 Likes

Az oldal kész aranybánya, majd átnézem, köszi.

1 Likes

Jó kis oldal, köszi a tippet! Van egy rakat Rejuran kence :face_with_hand_over_mouth:

Temus pakkot kaptam, benne volt ez az ecsetkészlet is. Bevallom, sajnálom a pénzt a jó minőségű ecsetekre, így megrendeltem ezt. Az Hourglassra hajazó színt választottam, gondoltam, legalább a látvány legyen meg. :sweat_smile:

Hát, ez irtó puha, nem is hittem, hogy ennyire. Örülök neki. :smiling_face_with_three_hearts:

13 Likes

Régen szereztem már be olyan kencét, amit érdemes megmutatni. Ez se nagy szám, de már régen “dicsekedtem” itt.
Nekem bejött a Vinted vásárlóként. Nem veszek nagy értékben semmit, csak apróságokat (magamnak kényeztetésként) és szükséges holmikat, ha hiány van belőle (ruha a fiamnak, tanszer, szandál magamnak…)
Nem panaszként, de nagyon meg kell válogatnom, hogy mit veszek meg az óriási drágulás miatt. Amit lehet másodkézből, újonnan eleg ritkán vásárolok, kivéve ennivaló, tisztálkodási, alap pipereholmik.
Ha van kedvetek arról csevegni ki, mit hogyan csinál anyagilag, hogy oldja meg a spórolást, nagyon szívesen dumcsizok róla másik topicban. Tudom, mindenki más helyzetben van, de hátha felmerül olyan tipp, amiből tanulhatunk egymástól. Bocs, ez hosszú lett :sweat_smile:

Szóval a krém a Vintedről, kedvencem őszre/télre és ajcsiba kaptam a kicsi neszesszert.
(Alattuk meg egy vintázs Niemann Marcus kiadvány- ritka madár, second hand, mi más- a Könyvmentőktől)

16 Likes

Kencét/sminket nem mertem még venni, csak eladni sikerült. Ruhát se nagyon, mert ha nem jó a méret és nem tudom eladni akkor rajtam marad és bukás.
Könyvet viszont többet is vettem már nagyon jó áron. Összességében nekem is bejön a Vinted.

4 Likes

Nagyon csini a neszi! :slight_smile:

Én sem nagyon veszek mostanában semmit. Vagy ha igen, az nem túl izgalmas (szokásos hajfesték, sampon, stb.).
Részben a drágulások miatt (ez kevésbé örömteli), részben azért örömteli is, mert lett saját lakásom, ami csak az enyém.

Szerintem jó ötlet a spórolós topik, nem tudom, hogy van-e?

10 Likes

Huh spórolós topic időszerű lenne!!!

4 Likes

Csak a csevegősbe írtam. Legyen új topic?
@Kokapu @koalace

3 Likes