Néha elgondolkozom, hogy hogyan tudnak ilyen jó cuccokat gyártani ennyire olcsón…
Nagyon sok termék esetében az anyag teszi ki a költségek legkisebb hányadát.
Az is lehet, hogy ezt a rúzst ki akarták pörgetni a készletből, passz.
És csak óvatosan remélhetjük, hogy nem a munkaerőn és annak körülményein spóroltak annyit, hogy megérje ilyen olcsón eladni…
ekozmetikum.hu rendelés és tretinoin beszerzés a zsibiről:
Az Essie lakk a Wicked árnyalat, persze, hogy a gyakori használat ellenére a kedvenc színem száradt be, vettem egy újat.
Basler fodrászkellékes (a Nia és a K18 már megvolt korábban többször is, de elfogytak):
Lehet rendelni drágább parfümökből mintát (fújós utántöltött):
Megrendeltem előző hónapban szülinapomra a Douglasból az egyik kedvenc parfümömet, nem fotóztam, mert rongált parfümös dobozban érkezett a Valentino Born in Roma. Szerencsére a parfümnek nem esett baja, csak az egyik mintát lopták ki a dobozból.
Csak szerencsém van. De ennél megéri a szenvedést.
Eredetileg Sonia.G ecsetekre spóroltam, de elcsábultam mikor a nagy akció volt a rephr-nél. Nem akartam csak emiatt többet venni, tényleg csak a szükséges ecseteket rendeltem.
A 32-esnek örülök a legjobban, ezt valószínűleg szemhéjbázis felvitelre fogom használni, a 14-es lett az ajándék a rendelés mellé.
Szerk.: ja a legjobb sztorit kihagytam. Eredetileg ugye a DPD küldi, aki nem volt képes elsőre kézbesíteni, majd sikeresen átirányítottam csomagautomatába, amit jóvá is hagytak. Oda 2 hétig nem bírták kiszállítani, nem mozdult a nyomkövetésben a csomagom az elosztó központból. Nyilván írtam nekik meg hívtam őket naponta…semmi. Amikor megláttam, hogy úton van a csomag vissza a feladónak, gyorsan írtam a rephr ügyfélszolgálatnak, akik másnap expressz küldeményként feladták DHL-el. (Péntek délelőtt és tegnap délutánra a kezemben volt.) Nagyon korrekt és kedves volt a rephr ügyfélszolgálata!
Végre megjött tegnap a Stylevana rendelésem, június 5-én rendeltem. Apropó az instagram oldaluk nem működik, pedig mindig itt szoktam kedvezménykódokat vadászni Most itt lehet találni: stylevana_family.
Rendelt termékek:
BBIA Last Eye primer itteni ajánlás alapján
Medicube Collagen Night Wrapping Mask | KremMania (itteni ajánlás alapján)
Etude House SoonJung 10-Free Moist Emulsion | KremMania
Ajándék termékek:
Aromatica Rosemary Scalp Scrub | KremMania (30 grammos mini)
Round Lab 1025 Dokdo Cream Hidratá Arckrém | KremMania (minta)
Drogériás beszerzés (talkummentes púdert kerestem):
A szépséges ecseteitek mellett félve mutatom meg, de nekem Temu-ról érkeztek
A testradír DM, minden más Notino.
Az Australian Gold naptejet és a Seventy One sticket nyaraláshoz vettem, előbbinek nagy rajongója vagyok az utóbbit csak remélni tudom, hogy beválik majd. Jó lenne nem sapkában vízbe menni, sokkal jobban tudok anélkül ugrálni/ úszni/ fejen és kézenállni.
Az Apivita maszkok nagyon bejöttek, puha, selymes feltöltött lesz a bőröm tőlük, egy tasakot több napig is használok.
Maybelline Sky High spirál és szempillagöndörítő: majd három hete dögrováson vagyok a műpillámat ma kellene építeni de inkább leoldatom, mert nem fogok tudni 2 órát feküdni a hátamon, úgy hogy ne köhögjek. Nekem mikor nem volt pillám ez jött be, nem kenődik, tartós, szép mélyfekete a színe.
Testradír: Eddig a sheásat használtam, azt nagyom szerettem, gondoltam most benevezek valami könnyedebb illatúra, remélem ez is lesz olyan jó mint az elődje.
A fürdősó és a bomba ajándék lesz.
És én azt hittem, befejeztem a kencézést. 🫣😅
Kirügyeztem, így kellett az áhított Anua azelainsavas szérum és gyorsan, ezért a külföldi rendelés kizárva A MyBelle oldalán találtam, ahol a szintén rég vágyott, de drágának talált Biodance szérumot is. Na meg a mostanában az arctisztító balzsamra is rákattantam (köszi Stylevana ajándék minták).
A pattanástapasz nélkül nem nem lehet élni.
Szóval rendeltem.
Az ajándék minták:
A kencézést sose lehet befejezni.
Most én is ezt az azelainos szérumot használom.
Ha pattanástapasz, akkor Mizon. Nekem sokkal jobban bevált, mint a Cosrx.
Annyira jó ennek a balzsam (ill. a kiszerelésnek, a tégelynek) a mechanikája, nem kell spatulával szórakozni.
Sír a bankkártyám.
Az Anua szuper, könnyed, nagyon jó formula. A legjobb azelainsavas cuccom idáig.
Köszönöm a tapasz ajánlást, kipróbálom, ha a mostaniak elfogynak.
A balzsam hozza a heimish hatékonyságát, de nem szárítja annyira a bőrömet. És igen, az adagolója imádnivaló, könnyű használni.
Itteni ajanlásra szereztem be a Balea kézápoló szérumát. Könnyen kenhető, hamar beszívódó formula, érezni benne a glicerint. Sajnos az én bőröm rosszabb lesz utána, húzódik, ráncosodik. Így jartam a Balea görögdinnyés testápoló géllel is. El kéne már fogadnom, hogy a zselés kencék nem működnek rajtam. (Kivéve a medicube TXA szérumát.)
Az enyém is.
A Mizon sokkal lágyabb, könnyebben a bőrre simuló tapasz és tényleg képes 24 óra alatt a kezdődő puklit visszasimítani a pokolba, ahonnan jött. Ami meg hetekig szeretne díszleni az arcodon, annak meggyorsítja az érési folyamatát és könnyebben likvidálható lesz.
(Hogyan fogalnazzunk allegorikusan egy nem túl gusztusos témáról.)
Nem vagyok azelain szakértő, csak az Ordinary termékét próbáltam, ami rajtam nem csinált semmit. Az Anua állagáért én is odavagyok.
Én inkább olajos lemosó párti vagyok, de ezt a balzsamot majd kipróbálom. A Clinique-et rühelltem, a Heimish egynek elment, a Nerds-é egész jó volt, de a Mighty Melté az első hely, rendületlenül.
Akkor is vacak érzést ad, ha rétegzel rá egy kézKrémet?
Softymo Speedy olajos lemosót használok régóta, de rá kellett jönnöm, hogy pl. az orromon lévő pórusokat (sebaceous filament) nem tisztította ki. A balzsam viszont olyan szép munkát végez, hogy a fekete, szürke pöttyök eltűnnek, szép rózsaszín lesz a bőr. Kicsit kráteres, de a pórusokat nem lehet eltüntetni.
Írd majd meg, hogy tetszik a Dr. Althea balzsam!
Kipróbáltam, kukacos lett. Nem nekem valóak a gélek.
A Haruharu Wonder cleansing balm-ot nem próbáltad véletlenül? Ez lett a szentgrálom.
Annyira jó, hogy letettem a tubusos verzióról is.
Abból a TO meg Paula’s van itthon, olaj nálam kiesett, balzsamból jópárat próbáltam (ami eszembe jut, Clinique zsíros, G&G egész jó, de homályosan látok vele )
A Haruharu mindent tud, illatmentes, nagyon kellemes állagú és a látásomat sem vesztem el tőle.
Ehhoz képest milyen lehet az Althea?
Nem próbáltam, de felírom a végtelen listámra. @Key4U úgy felcsigázott, hogy mindjárt megrendelem a Dr. Althea balzsamot.
Bennem a Softymo Speedy nem hagyott mély nyomot.
Óó, ez szuperül hangzik!
Megrendelted? Nem ám bűnbe viszlek!
Remélem, találsz egy jó balzsamot.