Újabb fényvédő, 1db-ot nem érte volna meg rendelni. Remélem, beválik.
Kaptam kódot, újabb rendeléshez és termékmintákat is.
Na ne aggódj, nem lesz két ecsetkészleted, hacsaknem rendelsz gyorsan magadnak még egyet. Nem tudom szavakba önteni egyelőre, de az biztos, hogy megtartom őket.
Amióta megvettem használom a készletet, ma hajmosás után ilyen szép fényes a hajam és egyáltalán nem roncsolja a szőkítés.
Újravevősek lesznek
Tegnap voltam hajat vágatni, BES márkájú hamvasító samponnal mosták a hajam.
Tök jó illata van és szép lett a végeredmény.
Lehet beújítok a hamvasítás miatt.
Szép a hajad.
Köszi!
Hamvasítónak a Lee Stafford Ice Whiteot vettem újra.
Felváltva használtam a Lee Stafford Bleach Blondes és a klasszikus Schauma lila samponnal. Utóbbit kidobtam, mert ha a bőrömhöz ért akkor láng vörös lettem tőle.
Szép a hajad
Fú, csak egyszer használtam a Schauma hamvasító samponját, de viszkettem tőle, már használat alatt is. Nem durván, de más samponoknál nem szokott ilyen lenni. Többet nem próbálkoztam vele. Amúgy elvileg nagyon sok embernek beválik.
A mai Mülleres làtogatàs eredmènyei. Eredetileg csak a lakkokèrt mentem, ez az egyik kedvenc színem ès remèltem, hogy ott mèg talàlok belőle. Szerencsère a leèrtèkelt kosàrban mèg volt 4 darab, azokra lecsaptam. Ez a Rimmel Super Gel “Heatwave away”.
Az Essence highlighter-t többször felvettem, letettem, megint felvettem, de csak nem tudtam ott hagyni. Kíváncsi leszek hogyan teljesít.
Köszönöm!
Sajnálom, hogy te is így jártál a Schaumával, hatását tekintve nekem hozta az öt csillagot, de így , hogy vörösödött a bőröm tőle én sem mertem tovàbb használni.
Nem sminkelek, de ez a rózsa alakú cucc még nekem is megdobogtatta a szívem
A 2 pirosító meg a barna szemfesték nagyon csalogat.
A btonzerre és a világosabb pirosítóra lecsaptam.
Kipróbáltad már őket?
Persze, hogy kipróbáltam, ki tudna ellenállni neki?
A bronzer színe jó, csak a puhább ecset (a Catrice Jungle Book zöld ecsetével estem neki először) nehezen veszi fel, majd legközelebb másik ecsettel próbálom.
A pirosítótól elsőre megijedtem, azt hittem, hogy túltoltam, annyira pigmentáltnak tűnt. Most, hogy már másfél órája rajtam van, valahogy beszippantotta a bőröm, szinte fel sem tűnik, kíváncsi vagyok, délutánra mi marad belőle.
Rajtad hogyan viselkednek, te is kipróbáltad már?
Igen, kipróbáltam, de még ismerkednem kell velük, hogy véleményem alakuljon ki.
A pirosítótól tartottam, ezért először ujjal tapogattam fel, majd egy Zoeva buffer ecsettel is beletunkoltam, nem lettem lázrózsás. Ilyen mousse állagú terméket még nem próbáltam.
A bronzer egy használat alapján nem tűnik extrának (a Catrice-Essence nyári kiadásait mindig várom, mert jól sikerülnek).
Gyönyörűséges minden…
Nagyon tetszik ez a kollekció. Üzletben azt furcsállottam, hogy csak a sötétebb színű pirosítóhoz volt kiállítva teszter.
Na, végre ideért az utolsó koreai kencés pakk, a Yesstyle-ról.
A VT ajakdúsítóját azonnal kipróbáltam. Kb. olyan érzés, mintha izzó parázsba nyomtam volna a szám. Málna színű lett tőle az színtelen ajkam és igen, kicsit megduzzadt. Nem bánom, hogy megvettem, használni fogom.
A hatása pár óráig tart egyébként.
Mire ideért a pakk, addigra a pattanás elleni tapaszok is kellenek, mert kirügyeztem. Azokat még nem teszteltem. A vastagságukban különböznek.
Egy hős vagy, hogy ezzel kínzod magad, én utálkozva hajítom el az enyhén csípő ajaktermékeket is.
Szeretném felhívni a figyelmet a képen kecsesen keresztben heverő hosszúkás, fekete dobozkára, rúzs volt benne, blurring hatású, matt rúzs, amit többször újrakentem a nap folyamán és NEM szárította a számat (minden szárítja). Másfél-két dollár volt…