De guszták azok a kézkrémek!
Szégyentelenül lopom az ötleteiteket, a titkos forrásokat, a frissen felfedezett kincseiteket

Nekem is megérkeztek, a 29-es volt az ajándék
Fel voltam rá készülve, hogy puhák lesznek, de ennek ellenére mégis meglepett, hogy mennyire azok tényleg teljesen másik kategória, mint amivel eddig találkoztam (pedig mint említettem, azokra sincs panaszom)
Melyik cég szállítja ki a rephr ecseteket?
A DPD Hungary.
Utolsó Stylevana pakk. 🫣😅
A medicube pdrn szérumot már használtam, tetszik. Kicsit ragacsos, hogy is mondjam, szóval nem selymes a bőrömön, hanem mattabb érzetű. Jól illeszkedik a rutinba.
A Celimax szérumát is próbáltam (ajándék volt egyik rendeléshez). Jól nyugtatja a bőrt, gyógynövényes illatú és fényes lett tőle az arcom felkenéskor.
A többi újdonság. A Rejuran krémre nagyon kíváncsi vagyok.
Ezek pedig az ajándékok.
Rejuran? Arról írjál légyszi.
Ez a mondat zakatol a fejemben amióta olvastam. Nagyon sokfajta ecsetet próbáltam már, és személy szerint a zoevával teljes mértékben elégedett voltam, sok drágább ecsetet is lepipált nálam.
Végül beadtam a derekam és leadtam egy rendelést. Nagyon kíváncsi vagyok mit is tud!
Imádom nézegetni a koreai rendeléseidet Én is viszonylag sokat rendelek Stylevanaról, de most sajnos nagyon beraktároztam.
Nem fogsz csalódni, és jól tetted!
Nem akartalak győzködni. de nem tudom, hogy mikor lesz hasonló akció, mert ez abból az alkalomból van, hogy megszűnik a concept store. Kíváncsi vagyok, hogy a jövőben milyen akciók lesznek.
A Pupákat gyereknapra kaptam anyukámtól

Notino rendelés: a fürdősó a páromé, a Vichyt szuper akcióban vettem újra immár 25. éve ( de öreg vagyok atyaég

Az Apivitát már régóta ki akartam próbálni, más márkák hasonló maszkjaival az a tapasztalatom, hogy egy tasak 2-3 alkalomra is elég, sokkal gazdaságosabb mint egy fátyolmaszk.
A melegvizes palackot régóta kinéztem, remélem sikerül vele kiváltanom pár szem gyógyszert ha fáj a hasam.
A parfümmintákról majd a parfümös topicban beszámolok.
Huhhh, akkor most már ketten vagyunk, akik izgalommal várjuk a csomagodat… Én Jeffrey palettával próbáltam ki őket, a lelkesedésem ennek szólt, más ecsettel eddig nem mutatkozott meg a szépsége (Blue Blood). Remélem, szeretni fogod őket, most, a felelősség súlya alatta azt mondom, ha nem jönnek be neked, átveszem őket. És még egy kávéra is meghívlak
Mindenképp, még tesztelés alatt van.
Köszi! Most én is betárazok, még 2 adag jön a Yesstyle-ról.
Te poszoltad a zsákmányt?
Én már többféle palettával is próbáltam őket, legutóbb egy Sephora saját márkással, nekem azzal is kiválóan működtek.
Nem, én mindig elfelejtem, de legközelebb felteszem
Ó, na én Jeffree Start pont elengedtem. Valahogy nem sikerült megbarátkozni a Blue Blooddal, igaz más nem is volt tőle. De azért maradt még itthon néhány paletta amin tesztelhetem.
Ki ne hagyd, nagyon kíváncsi vagyok rá!
Ma érkezett a Yesstyle-ról pakk.
A fényvédő cushiont ki is próbáltam sminkre téve, könnyen felvihető, jól terül. Kicsit lilás-fehér lett tőle az bőröm, szóval sápaszt, de hazafelé a munkából fontosabb a fényvédelem. A smink nem maszatolta össze a lapocskát (mi annak a neve? ).
Az Iuník a kedvenc fényvédőm, azért rendeltem. Viszont ma próbáltam az Anua heartleaf fényvédőjét (ajándék volt a múltkor) a dekoltázsra és egy álom! Szóval, lehet, hogy új kedvencet avatok.
A japán szérumot sokan dicsérték, kíváncsi vagyok a folthalványító hatására.
Kaptam ehhez a rendeléshez is ajándékot:
Hű, eddig évente volt ilyen leárazás, azért nem vettem most, rengeteg ecsetem van , a zoevától kezdve a marc jabobs ecseteken át az it cosmetics- ig , rt, chanel, de most elbizonytalanodtam Ìgy is sokat nem használok
Igen, szerintem én tavaly egész évben néztem, aztán black fridaykor vettem meg az 5-ös szem szettet, az 2 dollárral ugyan drágább volt, mint most, viszont akkor ingyen volt a 2 darabos blender szett (ami egyébként szintén kiváló, nekem sokkal jobban bevált, mint a Beautyblender, vagy a Real Techniques szivacs, pedig azokat is szeretem). A szóló ecset ugyanúgy féláron volt.
De szerencsére nem szűnnek meg, azért remélem, lesznek még hasonló akciók, ha ilyen concept store-os nem is.