💖 ùj unboxing kèpekkel

De guszták azok a kézkrémek!

2 Likes

Szégyentelenül lopom az ötleteiteket, a titkos forrásokat, a frissen felfedezett kincseiteket :blush: Nagyon hálás vagyok értük! Soha ilyen jó ecseteim nem voltak, ég és föld, amit a Zoeváim tudnak, és ezek az újak. Az eredeti árukat sajnáltam volna kifizetni, de így igazán nagyon jó vétel volt. Ma még a szemetet is full sminkben viszem le… :upside_down_face:

15 Likes

Nekem is megérkeztek, a 29-es volt az ajándék :relaxed:

Fel voltam rá készülve, hogy puhák lesznek, de ennek ellenére mégis meglepett, hogy mennyire azok :laughing: tényleg teljesen másik kategória, mint amivel eddig találkoztam (pedig mint említettem, azokra sincs panaszom)

15 Likes

Melyik cég szállítja ki a rephr ecseteket?

A DPD Hungary.

1 Likes

Utolsó Stylevana pakk. 🫣😅

A medicube pdrn szérumot már használtam, tetszik. Kicsit ragacsos, hogy is mondjam, szóval nem selymes a bőrömön, hanem mattabb érzetű. Jól illeszkedik a rutinba.
A Celimax szérumát is próbáltam (ajándék volt egyik rendeléshez). Jól nyugtatja a bőrt, gyógynövényes illatú és fényes lett tőle az arcom felkenéskor.
A többi újdonság. A Rejuran krémre nagyon kíváncsi vagyok.

Ezek pedig az ajándékok.

14 Likes

Rejuran? Arról írjál légyszi. :grinning:

1 Likes

Ez a mondat zakatol a fejemben amióta olvastam. Nagyon sokfajta ecsetet próbáltam már, és személy szerint a zoevával teljes mértékben elégedett voltam, sok drágább ecsetet is lepipált nálam.
Végül beadtam a derekam és leadtam egy rendelést. Nagyon kíváncsi vagyok mit is tud!

5 Likes

Imádom nézegetni a koreai rendeléseidet :grin: Én is viszonylag sokat rendelek Stylevanaról, de most sajnos nagyon beraktároztam.

2 Likes

Nem fogsz csalódni, és jól tetted!
Nem akartalak győzködni. de nem tudom, hogy mikor lesz hasonló akció, mert ez abból az alkalomból van, hogy megszűnik a concept store. Kíváncsi vagyok, hogy a jövőben milyen akciók lesznek.

2 Likes

A Pupákat gyereknapra kaptam anyukámtól :slight_smile: A napozás utáni lotion évek óta a nyári testápolóm, nagyon szeretem mert könnyed és hamar beszívódik. A testpermet csoda finom igazi lédús kókusz, az elején csíkhúzós de nap végére bőrközelivé szelidül. A kis lakkokat évek óta kapom/ veszem nekem tetszik, hogy ilyen kis méret, mert ezeket el is tudom használni , az OPI előbb száradt be minthogy elfogyjon.
Notino rendelés: a fürdősó a páromé, a Vichyt szuper akcióban vettem újra immár 25. éve ( de öreg vagyok atyaég :smiley: ).
Az Apivitát már régóta ki akartam próbálni, más márkák hasonló maszkjaival az a tapasztalatom, hogy egy tasak 2-3 alkalomra is elég, sokkal gazdaságosabb mint egy fátyolmaszk.
A melegvizes palackot régóta kinéztem, remélem sikerül vele kiváltanom pár szem gyógyszert ha fáj a hasam.
A parfümmintákról majd a parfümös topicban beszámolok.

14 Likes

Huhhh, akkor most már ketten vagyunk, akik izgalommal várjuk a csomagodat… :blush: Én Jeffrey palettával próbáltam ki őket, a lelkesedésem ennek szólt, más ecsettel eddig nem mutatkozott meg a szépsége (Blue Blood). Remélem, szeretni fogod őket, most, a felelősség súlya alatta azt mondom, ha nem jönnek be neked, átveszem őket. És még egy kávéra is meghívlak :grinning:

2 Likes

Mindenképp, még tesztelés alatt van. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Köszi! :grinning_face_with_smiling_eyes: Most én is betárazok, még 2 adag jön a Yesstyle-ról. :smiling_face_with_three_hearts:
Te poszoltad a zsákmányt? :thinking:

Én már többféle palettával is próbáltam őket, legutóbb egy Sephora saját márkással, nekem azzal is kiválóan működtek.

2 Likes

Nem, én mindig elfelejtem, de legközelebb felteszem :grin:

1 Likes

Ó, na én Jeffree Start pont elengedtem. Valahogy nem sikerült megbarátkozni a Blue Blooddal, igaz más nem is volt tőle. De azért maradt még itthon néhány paletta amin tesztelhetem. :slight_smile:

1 Likes

Ki ne hagyd, nagyon kíváncsi vagyok rá! :relaxed:

Ma érkezett a Yesstyle-ról pakk.
A fényvédő cushiont ki is próbáltam sminkre téve, könnyen felvihető, jól terül. Kicsit lilás-fehér lett tőle az bőröm, szóval sápaszt, de hazafelé a munkából fontosabb a fényvédelem. A smink nem maszatolta össze a lapocskát (mi annak a neve? :grinning_face_with_smiling_eyes:).
Az Iuník a kedvenc fényvédőm, azért rendeltem. Viszont ma próbáltam az Anua heartleaf fényvédőjét (ajándék volt a múltkor) a dekoltázsra és egy álom! Szóval, lehet, hogy új kedvencet avatok.
A japán szérumot sokan dicsérték, kíváncsi vagyok a folthalványító hatására.

Kaptam ehhez a rendeléshez is ajándékot:

11 Likes

Hű, eddig évente volt ilyen leárazás, azért nem vettem most, rengeteg ecsetem van , a zoevától kezdve a marc jabobs ecseteken át az it cosmetics- ig , rt, chanel, de most elbizonytalanodtam :sweat_smile: Ìgy is sokat nem használok

Igen, szerintem én tavaly egész évben néztem, aztán black fridaykor vettem meg az 5-ös szem szettet, az 2 dollárral ugyan drágább volt, mint most, viszont akkor ingyen volt a 2 darabos blender szett (ami egyébként szintén kiváló, nekem sokkal jobban bevált, mint a Beautyblender, vagy a Real Techniques szivacs, pedig azokat is szeretem). A szóló ecset ugyanúgy féláron volt.
De szerencsére nem szűnnek meg, azért remélem, lesznek még hasonló akciók, ha ilyen concept store-os nem is.

2 Likes