💖 ùj unboxing kèpekkel

A parfüm nagyon szubjektív: lehet, hogy másvalaki majd azt mondja, hogy semmi extra. Egyáltalán ne egy vizes-citrusos, esetleg sós illatot képzeljetek el. Csak napsütést és a csodás olasz tengerpartot. Engem nagyon magával ragadott, igaz, kb. 18-20 fok körül volt, amikor próbáltam. Órák múlva is éreztem a csuklómon.

3 Likes

Lányok, mi ez a hülyeség, hogy háromnál több hozzászólást nem enged a rendszer?
Luiselotte-nak akartam válaszolni, mert megérkezett a Waterlily Tea Dress parfümöm és kérte, hogy írjak véleményt. Erre kiírja ez az idióta fórum-akármi, hogy nem írhatok több kommentet. Egy újabb fenomenális újítás a krémmániától. Már a fórumon sem engedik beszélgetni az embereket.

Ez régen is így volt, a spamek miatt van.
@Forummodi nem lehetne felemelni a limitet 5 egymást követő kommentre?

3 Likes

Jogos, továbbítom a kérést, remélem sikerül! :heartpulse:

3 Likes

Én azért meglepődtem… mert egy fórum pont beszélgetésre való. De azért köszönjük, ha megoldható. :slight_smile:

1 Likes

Tegnapi és mai boldogság:
Zara Waterlily Tea Dress parfüm. 100 ml-es, eszméletlen finom, tartós és igényes kívül-belül.
Letisztult, szép, tekintélyes üveg és mágneses a kupakja !!! Teljesen levett a lábamról, imádom, ahogy csattan a mágnes.
És mai DM-es látogatásom eredménye a hőn áhított Bugatti, pontokért.
A 2 db Tesori kézkrémet sem tudtam kihagyni, igaz, ezekre semmi szükségem nincs jelenleg. Jut eszembe: parfümre sem volt semmi szükségem. :laughing:
De ahogy az Emily in Paris sorozatban elhangzott: “A luxus ott kezdődik, ahol a szükséglet véget ér!” :star_struck:

18 Likes

Megoldható, máris megemeltük 5-re a limitet! :gift_heart:

7 Likes

Douglas rendelés. Az alapozó (light medium cool 2) a könnyű fedés és az SPF50 miatt kellett, pár hete hozták ki, nyárra gondoltam. A SDJ testpermet pedig vakvásárlás volt, netes vélemények alapján. A három új testpermet közül egészen jól sikerült beleválasztanom, fenséges nyárias illata van, nagyon örülök neki.

17 Likes

Rossmann és Alza.

Az intim mosót sokadszorra veszem újra, nagyon elégedett vagyok vele.
A borotva az enyém, azt tapasztaltam, hogy a férfi borotvák sokkal jobbak mint a női verziók, évek óta ezt a zöldikét veszem.
A maszkokat még nem próbáltam, remélem jók lesznek.
Eddig még nem rendeltem az Alzáról semmit a kis zöld manós reklámjukkal a világból ki lehetett kergetni. Mindenki pénzből él, itt volt a legjobb áron, így előítéleteimet félretéve bementem megvenni, azonnal el is tudtam hozni a körúti boltból.Két hete meghalt a Babyliss vasalóm amit csak göndörítésre használtam, elkezdtem bújni a netet, hogy mit vegyek helyette. A Remingtonban biztos voltam mert több éve nyúzok ProLuxe hajszárítót és vasalót tőlük , sőt az előző vasaló+ szárítóm is Remington volt. A Shine therapy és a Keratin theraphy gépekről szinte csak jó vélemények voltak, így a Shinet választottam.
A doboza már hazafelé a kukában landolt, így azt mindenki képzelje oda a képre.

11 Likes

Csatlakozom, férfi borotva párti vagyok. Tusfürdő, dezodor ugyanez, mert ezeket frissítőbbnek érzem mint a klasszikus női (virágos, gyümölcsös stb) kozmetikumokat.

2 Likes

Egy esemény miatt beszereztem pár minit és egy vízálló szempillaspirált. Jók ezek az utazóméretek, nyaralásra is viszem majd magammal.

Nemrég pedig sikerült megtalálnom A fodrászt, akinél le tudok horgonyozni. Kimondta, amit sejtettem már én is, csontszáraz a hajam. Eddig ezt a problémát elhessegettem, mert mindig inkább gyorsan zsírosodott, mostanában meg furcsa volt, hogy jobban ki tudom tolni a hajmosást és szárazsamponhoz sem nyúltam hetek óta.
Több mindent javasolt, de főleg Alfaparf-fal dolgozik, így ebből szereztem be néhány dolgot.
A sampont és az Il Salone balzsamot próbáltam eddig, a második mosás után már látványos a különbség. Remélem hosszú távon is beválik.
A habot és a fluidot ő használta a hajamon, azok biztosan jók lesznek. Utóbbi nagyon szép, egészséges fényt ad.

19 Likes

Simán használok én is férfi Vichy deot.
Árban is jobban jön ki.
Amúgy miért van az, hogy a női cuccok drágábbak mint a férfi termékek? Parfümből is nagyobb kiszerelésben vannak a nekik szánt illatok és árban is kedvezőbbek.
Én ezt igazságtalannak tartom.

3 Likes

Megérkezett az első Stylevana pakk.
Most jól elszaladt velem a ló, még 2 csomagot várok tőlük, kettőt meg a YesStyle-ról. :sweat_smile:

A Haruharu esszencia visszatérő vendég, nagyon jól hidratál, a Párom is használja (sikerült rávenni :smiley: ).
Újrarendelés a VT Reedle Shot, az alap, 100-as és 300-as kiadásban. A 100-ast meg sem érzem, olyan mindennapi kence, a 300-as azért már elég ütős. Nagyon jól beszívódnak utána a szérumok, krémek. A C vitaminosa újdonság, a foltok ellen fogom kipróbálni.

Valamelyik influencer ajánlotta a BBIA szemhéjalapot és hát nagyon jó! Halvány bőrszínű, kicsit szilikonos érzetű, de elkenés után olyan bársonyos. Meg sem moccan vele a sminkem. Ez a 2 db már spájzolás belőle, mivel épp akciós volt.

A Some By Me pattanástapasza mikrotűs. Mostanában kiver a ragya, kíváncsi vagyok, mit kezd velük.

A rendeléshez kapott ajándékok:

A csigás krémről sok jót olvastam. A FarmStay fényvédője nem ad nagy védelmet, SPF45, PA++, de legalább nyugtatja a bőrt.
A sarkamat még sosem hámlasztottam, szerencsére puha a bőröm, de hát ingyé’ vót. :smiley:
A Skin1004 fényvédője annyira pici, fél arcomra elég lesz. :smiley:

17 Likes

Nekem is ma érkezett meg az első Stylevana rendelésem, nem sok de azért na :rofl: erre vártam másfél hónapot… Folyékony szappan, hajbalzsam és fényvédő. Elfogyott egy arctisztító, azt nem tudták küldeni. Igazából főleg csak azért akartam onnan rendelni, h a japán piacra kerülő dolgokat kipróbáljam. Olyan jó lenne, ha a különlegesebb dolgok is eljutnának hozzánk, mint pl. barackos Dove…

17 Likes

A makeup.hu oldalán nagyon sok különleges Dove termék van, barackos deo is.:grinning:

3 Likes

Látom, egyforma ajándékot kaptunk. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Megérkezett a rephr csomag. A 21-es számú volt az ajándék, aminek nagyon örülök, mert ezen egyébként is gondolkodtam, még a kosárba is tettem, de aztán kivettem.

Ez pedig a múltkori rendeléssel együtt a teljes rephr készletem:

19 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: használd őket sok-sok örömmel!

Ráérzett a rèphr, mit kell neked még mellé csomagolniuk :face_with_hand_over_mouth: :grin:

1 Likes

Ez még egy március végi Yesstyle, de csak megérkezett.
Két B Lab lemosó, mindig az arclemosó balzsam tubusos verzióját keresem, szinte csak a Ordinary meg Paula’s Choice van, nem is nagyon találtam mást eddig.
BOH cica krém + egy retinol.

14 Likes

Újabb Stylevana pakk. 🫣

Egyiket sem próbáltam még, a numbuzinhoz és a medicube-hoz nagy reményeket fűzök.

A rendeléshez kapott ajándékok (ezek is újdonságok nekem):

16 Likes