A parfüm nagyon szubjektív: lehet, hogy másvalaki majd azt mondja, hogy semmi extra. Egyáltalán ne egy vizes-citrusos, esetleg sós illatot képzeljetek el. Csak napsütést és a csodás olasz tengerpartot. Engem nagyon magával ragadott, igaz, kb. 18-20 fok körül volt, amikor próbáltam. Órák múlva is éreztem a csuklómon.
Lányok, mi ez a hülyeség, hogy háromnál több hozzászólást nem enged a rendszer?
Luiselotte-nak akartam válaszolni, mert megérkezett a Waterlily Tea Dress parfümöm és kérte, hogy írjak véleményt. Erre kiírja ez az idióta fórum-akármi, hogy nem írhatok több kommentet. Egy újabb fenomenális újítás a krémmániától. Már a fórumon sem engedik beszélgetni az embereket.
Ez régen is így volt, a spamek miatt van.
@Forummodi nem lehetne felemelni a limitet 5 egymást követő kommentre?
Jogos, továbbítom a kérést, remélem sikerül!
Én azért meglepődtem… mert egy fórum pont beszélgetésre való. De azért köszönjük, ha megoldható.
Tegnapi és mai boldogság:
Zara Waterlily Tea Dress parfüm. 100 ml-es, eszméletlen finom, tartós és igényes kívül-belül.
Letisztult, szép, tekintélyes üveg és mágneses a kupakja !!! Teljesen levett a lábamról, imádom, ahogy csattan a mágnes.
És mai DM-es látogatásom eredménye a hőn áhított Bugatti, pontokért.
A 2 db Tesori kézkrémet sem tudtam kihagyni, igaz, ezekre semmi szükségem nincs jelenleg. Jut eszembe: parfümre sem volt semmi szükségem.
De ahogy az Emily in Paris sorozatban elhangzott: “A luxus ott kezdődik, ahol a szükséglet véget ér!”
Megoldható, máris megemeltük 5-re a limitet!
Douglas rendelés. Az alapozó (light medium cool 2) a könnyű fedés és az SPF50 miatt kellett, pár hete hozták ki, nyárra gondoltam. A SDJ testpermet pedig vakvásárlás volt, netes vélemények alapján. A három új testpermet közül egészen jól sikerült beleválasztanom, fenséges nyárias illata van, nagyon örülök neki.
Rossmann és Alza.
Az intim mosót sokadszorra veszem újra, nagyon elégedett vagyok vele.
A borotva az enyém, azt tapasztaltam, hogy a férfi borotvák sokkal jobbak mint a női verziók, évek óta ezt a zöldikét veszem.
A maszkokat még nem próbáltam, remélem jók lesznek.
Eddig még nem rendeltem az Alzáról semmit a kis zöld manós reklámjukkal a világból ki lehetett kergetni. Mindenki pénzből él, itt volt a legjobb áron, így előítéleteimet félretéve bementem megvenni, azonnal el is tudtam hozni a körúti boltból.Két hete meghalt a Babyliss vasalóm amit csak göndörítésre használtam, elkezdtem bújni a netet, hogy mit vegyek helyette. A Remingtonban biztos voltam mert több éve nyúzok ProLuxe hajszárítót és vasalót tőlük , sőt az előző vasaló+ szárítóm is Remington volt. A Shine therapy és a Keratin theraphy gépekről szinte csak jó vélemények voltak, így a Shinet választottam.
A doboza már hazafelé a kukában landolt, így azt mindenki képzelje oda a képre.
Csatlakozom, férfi borotva párti vagyok. Tusfürdő, dezodor ugyanez, mert ezeket frissítőbbnek érzem mint a klasszikus női (virágos, gyümölcsös stb) kozmetikumokat.
Egy esemény miatt beszereztem pár minit és egy vízálló szempillaspirált. Jók ezek az utazóméretek, nyaralásra is viszem majd magammal.
Nemrég pedig sikerült megtalálnom A fodrászt, akinél le tudok horgonyozni. Kimondta, amit sejtettem már én is, csontszáraz a hajam. Eddig ezt a problémát elhessegettem, mert mindig inkább gyorsan zsírosodott, mostanában meg furcsa volt, hogy jobban ki tudom tolni a hajmosást és szárazsamponhoz sem nyúltam hetek óta.
Több mindent javasolt, de főleg Alfaparf-fal dolgozik, így ebből szereztem be néhány dolgot.
A sampont és az Il Salone balzsamot próbáltam eddig, a második mosás után már látványos a különbség. Remélem hosszú távon is beválik.
A habot és a fluidot ő használta a hajamon, azok biztosan jók lesznek. Utóbbi nagyon szép, egészséges fényt ad.
Simán használok én is férfi Vichy deot.
Árban is jobban jön ki.
Amúgy miért van az, hogy a női cuccok drágábbak mint a férfi termékek? Parfümből is nagyobb kiszerelésben vannak a nekik szánt illatok és árban is kedvezőbbek.
Én ezt igazságtalannak tartom.
Megérkezett az első Stylevana pakk.
Most jól elszaladt velem a ló, még 2 csomagot várok tőlük, kettőt meg a YesStyle-ról.
A Haruharu esszencia visszatérő vendég, nagyon jól hidratál, a Párom is használja (sikerült rávenni ).
Újrarendelés a VT Reedle Shot, az alap, 100-as és 300-as kiadásban. A 100-ast meg sem érzem, olyan mindennapi kence, a 300-as azért már elég ütős. Nagyon jól beszívódnak utána a szérumok, krémek. A C vitaminosa újdonság, a foltok ellen fogom kipróbálni.
Valamelyik influencer ajánlotta a BBIA szemhéjalapot és hát nagyon jó! Halvány bőrszínű, kicsit szilikonos érzetű, de elkenés után olyan bársonyos. Meg sem moccan vele a sminkem. Ez a 2 db már spájzolás belőle, mivel épp akciós volt.
A Some By Me pattanástapasza mikrotűs. Mostanában kiver a ragya, kíváncsi vagyok, mit kezd velük.
A rendeléshez kapott ajándékok:
A csigás krémről sok jót olvastam. A FarmStay fényvédője nem ad nagy védelmet, SPF45, PA++, de legalább nyugtatja a bőrt.
A sarkamat még sosem hámlasztottam, szerencsére puha a bőröm, de hát ingyé’ vót.
A Skin1004 fényvédője annyira pici, fél arcomra elég lesz.
Nekem is ma érkezett meg az első Stylevana rendelésem, nem sok de azért na erre vártam másfél hónapot… Folyékony szappan, hajbalzsam és fényvédő. Elfogyott egy arctisztító, azt nem tudták küldeni. Igazából főleg csak azért akartam onnan rendelni, h a japán piacra kerülő dolgokat kipróbáljam. Olyan jó lenne, ha a különlegesebb dolgok is eljutnának hozzánk, mint pl. barackos Dove…
A makeup.hu oldalán nagyon sok különleges Dove termék van, barackos deo is.
Látom, egyforma ajándékot kaptunk.
Megérkezett a rephr csomag. A 21-es számú volt az ajándék, aminek nagyon örülök, mert ezen egyébként is gondolkodtam, még a kosárba is tettem, de aztán kivettem.
Ez pedig a múltkori rendeléssel együtt a teljes rephr készletem:
használd őket sok-sok örömmel!
Ráérzett a rèphr, mit kell neked még mellé csomagolniuk
Ez még egy március végi Yesstyle, de csak megérkezett.
Két B Lab lemosó, mindig az arclemosó balzsam tubusos verzióját keresem, szinte csak a Ordinary meg Paula’s Choice van, nem is nagyon találtam mást eddig.
BOH cica krém + egy retinol.