Amikor egymás mellé raktam a különféle meteoritkákat, akkor is szembetűnő volt a zsugorinfláció.
Igen, szeretem. A szimpla gyöngyök rajtam nem működnek, ezért vettem bronzernek, ill. a pirosítós verziót is szeretem.
ASMR dili, de szeretem hallani, ahogy összekoccannak a gyöngyök és bele is szaglászom a tégelybe.
Nagyon köszönöm!
Igazán nincs mit
Az , gyalázatos ! Régen 30 gramm volt, utána lementek 25- re, most meg 20 ?? de a vételár az maradt… . Nekem már annyi gyöngy van, hogy csak a fémdoboz kellene
. Bronzer, pirosító is meg az eredeti. Én is szeretek bele ecsetelni és szaglászni ,
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy az ár a márkának és a körítésnek szól, de azért ne lássam már kapásból a tégely alját
De azért nagyon tetszik 🥹
Egy kis Tilbury. Nem tudtam kihagyni a Nudegasm-ot, ha már visszahozták.
A krém és a Beauty Wand highlighter ajándék volt.
DM. Delina dupe kemény 4000 Ft-ért. Az üvege is olyan szép
Először azt mondtam, hogy nem, nem kell, van itthon ezer rózsás illat. Aztán egész délután szaglásztam a teszterből kifújt illatot a kezeimen és amikor este útba esett egy DM, meg is vettem.
Jááááj… please, ne csábítsatok már újabb és újabb parfümök megvásárlására!
Nekem ezek a gyöngyök szintén bakancslistán voltak: mostanában itthon ücsörgős vagyok, őszintén szólva semmi szükségem nem volt rá a millió egyéb sminkem mellett. Úgy voltam vele, hogy nem élet az élet legalább egy Meteorites nélkül. A legutolsó limitált dobozosra fájt a fogam, arról sajna lemaradtam, így maradt a színes-cukorkás változat. Igen, félig van a fémdoboz, de még így is elég lesz az idők végezetéig (nekem).
Sajnos mostanában el vagyok havazva, jött jó sok Yesstyle, de lemaradt a fotó.
De ami ma érkezett ide teszem, egy Yesstyle csomag és 2 fényvédő, azokat Ausztráliából rendeltem.
Már régóta fájt a fogam az Airyday mineral fényvédőre, de nem szállítanak hozzánk, most sikerült találni egy helyet, ahonnan viszont igen.
Dm és Profimed rendelés, a testpermet újdonság nekem, az eleje egy kicsit szúnyogriasztó szerű, de aztán átcsap kókuszba és a végén pedig jön a kellemes meleg, naptej illat.
Avocado Zinc termékek, nyertem utalványt, abból vettem, de így is kellett áfát fizetni.
Sajnos színhű fotót nem sikerült készíteni.
A coral árnyalat már megvan, szuper természetes arcon és hamarosan lesz nekik bronzer is.
Az új Chanel Chance Splendide illatért indultam, aztán ez lett belőle
Jérôme Epinette alkotásai, vaníliás finomságok a Zarából, a Chanel árának töredékéért, egyébként külön-külön is kaphatók, vanília kedvelők figyelmébe ajánlom.
Itt szaglászom őket, azt hiszem a Captivating lesz a nagyobb kedvencem
Meglepően jók a Zara parfümök, amikor átmegyek spórolósba, de mégis kell valami öröm, akkor általában náluk landolok és parfümöt veszek (sajna ruházat tekintetében már nem tartozom a célcsoportjukba).
Plusz pletyi, igaz, inkább a parfümös topikba kellene írnom: ma tettem egy kört a DM-ben! Kikerült a polcokra a Bugatti új illata: Sole d’Italia. Lányok, valami isteni!!! Nem voltam elájulva eddig a Bugattiktól, de ezt mindenképpen megveszem.
Igen, a Zara jó illatokat forgalmaz szerintem is. Korábban nem is foglalkoztam velük, de mostanában sminkben és illatokban is annyira feljöttek a drogériás változatok, hogy szép lassan áthelyeződik a fókusz. A legjobb példa pont a tegnapi Chanel Splendide volt, egyszerűen azt mondtam, hogy Chanel ide vagy oda, nem fogok kiadni tízezreket csak a márkanévért. A sminkben ugyanez, a Catrice vagy a Pupa, de még időnként a saját márkás Trend it up! is töredékéért hozza, amit a highend. Nekem ne adjanak el arany spray-vel lefújt szemhéjfestéket tízszeres áron (lásd Dior nyári kollekció) vagy még arra sem veszik a fáradtságot, hogy áttervezzék, csak simán átcsomagolják más tokba (szintén az idei nyári Dior bronzer vagy a Guerlain bronzer)
Ezt a Bugattit feltétlenül meg fogom nézni, nagyon kíváncsi lettem
+1 kiváncsi fáncsi jelentkezik akit érdekel a Bugatti, még nem vettem meg a nyàri illatom.
Zarába abszolút nem járok, de akkor ezek szerint oda is be kell nézzek.
Abszolút nem tartom magam snobnak, ami jó az márkától és ártól függetlenül az
Szerkesztgetek itt össze-vissza, már nem tudom, miket írkálok. Mert közben rájöttem, hogy raklapnyi pontom van a DM-kártyámon, tehát “ingyér” lesz, Mert minél többet költök, annál többet spórolok, ugyehogyugye?
Szóval jövő hét elején fogom megkaparintani.