💖 ùj unboxing kèpekkel

Amikor egymás mellé raktam a különféle meteoritkákat, akkor is szembetűnő volt a zsugorinfláció.:exploding_head:
Igen, szeretem. A szimpla gyöngyök rajtam nem működnek, ezért vettem bronzernek, ill. a pirosítós verziót is szeretem.
ASMR dili, de szeretem hallani, ahogy összekoccannak a gyöngyök és bele is szaglászom a tégelybe.:see_no_evil:

6 Likes

1 Likes

Nagyon köszönöm! :star_struck:

1 Likes

Igazán nincs mit :slight_smile:

1 Likes

Rossmann-ból. Nem tudtam otthagyni :blush:

Kinyitva ilyen:

17 Likes

Az , gyalázatos ! Régen 30 gramm volt, utána lementek 25- re, most meg 20 ??:exploding_head: de a vételár az maradt… . Nekem már annyi gyöngy van, hogy csak a fémdoboz kellene :rofl::rofl:. Bronzer, pirosító is meg az eredeti. Én is szeretek bele ecsetelni és szaglászni , :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy az ár a márkának és a körítésnek szól, de azért ne lássam már kapásból a tégely alját :weary:
De azért nagyon tetszik 🥹

2 Likes

Egy kis Tilbury. Nem tudtam kihagyni a Nudegasm-ot, ha már visszahozták.
A krém és a Beauty Wand highlighter ajándék volt.

16 Likes

DM. Delina dupe kemény 4000 Ft-ért. Az üvege is olyan szép :heart_eyes:
Először azt mondtam, hogy nem, nem kell, van itthon ezer rózsás illat. Aztán egész délután szaglásztam a teszterből kifújt illatot a kezeimen és amikor este útba esett egy DM, meg is vettem.

12 Likes

Jááááj… please, ne csábítsatok már újabb és újabb parfümök megvásárlására! :smiley:

1 Likes

Nekem ezek a gyöngyök szintén bakancslistán voltak: mostanában itthon ücsörgős vagyok, őszintén szólva semmi szükségem nem volt rá a millió egyéb sminkem mellett. Úgy voltam vele, hogy nem élet az élet legalább egy Meteorites nélkül. A legutolsó limitált dobozosra fájt a fogam, arról sajna lemaradtam, így maradt a színes-cukorkás változat. Igen, félig van a fémdoboz, de még így is elég lesz az idők végezetéig (nekem).

3 Likes

Sajnos mostanában el vagyok havazva, jött jó sok Yesstyle, de lemaradt a fotó.

De ami ma érkezett ide teszem, egy Yesstyle csomag és 2 fényvédő, azokat Ausztráliából rendeltem.
Már régóta fájt a fogam az Airyday mineral fényvédőre, de nem szállítanak hozzánk, most sikerült találni egy helyet, ahonnan viszont igen. :nerd_face:

15 Likes

Dm és Profimed rendelés, a testpermet újdonság nekem, az eleje egy kicsit szúnyogriasztó szerű, de aztán átcsap kókuszba és a végén pedig jön a kellemes meleg, naptej illat.

14 Likes

G&G kedvencek

12 Likes

Avocado Zinc termékek, nyertem utalványt, abból vettem, de így is kellett áfát fizetni. :upside_down_face:
Sajnos színhű fotót nem sikerült készíteni.

A coral árnyalat már megvan, szuper természetes arcon és hamarosan lesz nekik bronzer is.

11 Likes

Az új Chanel Chance Splendide illatért indultam, aztán ez lett belőle :blush:
Jérôme Epinette alkotásai, vaníliás finomságok a Zarából, a Chanel árának töredékéért, egyébként külön-külön is kaphatók, vanília kedvelők figyelmébe ajánlom.
Itt szaglászom őket, azt hiszem a Captivating lesz a nagyobb kedvencem :star_struck:

16 Likes

Meglepően jók a Zara parfümök, amikor átmegyek spórolósba, de mégis kell valami öröm, akkor általában náluk landolok és parfümöt veszek (sajna ruházat tekintetében már nem tartozom a célcsoportjukba). :smiley:
Plusz pletyi, igaz, inkább a parfümös topikba kellene írnom: ma tettem egy kört a DM-ben! Kikerült a polcokra a Bugatti új illata: Sole d’Italia. Lányok, valami isteni!!! Nem voltam elájulva eddig a Bugattiktól, de ezt mindenképpen megveszem.

13 Likes

Igen, a Zara jó illatokat forgalmaz szerintem is. Korábban nem is foglalkoztam velük, de mostanában sminkben és illatokban is annyira feljöttek a drogériás változatok, hogy szép lassan áthelyeződik a fókusz. A legjobb példa pont a tegnapi Chanel Splendide volt, egyszerűen azt mondtam, hogy Chanel ide vagy oda, nem fogok kiadni tízezreket csak a márkanévért. A sminkben ugyanez, a Catrice vagy a Pupa, de még időnként a saját márkás Trend it up! is töredékéért hozza, amit a highend. Nekem ne adjanak el arany spray-vel lefújt szemhéjfestéket tízszeres áron (lásd Dior nyári kollekció) vagy még arra sem veszik a fáradtságot, hogy áttervezzék, csak simán átcsomagolják más tokba (szintén az idei nyári Dior bronzer vagy a Guerlain bronzer)
Ezt a Bugattit feltétlenül meg fogom nézni, nagyon kíváncsi lettem :star_struck:

5 Likes

+1 kiváncsi fáncsi jelentkezik akit érdekel a Bugatti, még nem vettem meg a nyàri illatom.
Zarába abszolút nem járok, de akkor ezek szerint oda is be kell nézzek.
Abszolút nem tartom magam snobnak, ami jó az márkától és ártól függetlenül az :slight_smile:

2 Likes

Szerkesztgetek itt össze-vissza, már nem tudom, miket írkálok. Mert közben rájöttem, hogy raklapnyi pontom van a DM-kártyámon, tehát “ingyér” lesz, Mert minél többet költök, annál többet spórolok, ugyehogyugye? :slight_smile:
Szóval jövő hét elején fogom megkaparintani.

3 Likes