💖 ùj unboxing kèpekkel

Dm kör.
A Batiste szárazsamponból nekem az original van meg, de annak kissé szúnyogirtó szaga van, így vettem helyette egy finom illatút, amaz nemsokára elfogy.
A Tesori Byzantium tusfürdőm is a végét járja, most a Karma került a kosaramba, ennek is finom az illata.
Mini törlőkendő a tasim állandó lakója a DenkMintes egyesével csomagolt fertőtlenítőssel együtt.
Fürdősó és tégelyes radír a páromé, ipari mennyiségben fogyasztja őket.
A tégelyes radír nekem visítós élmény volt gondoltam kipróbálok valami finomabbat, remélem beválik majd ez a Traclemoon tubus.

11 Likes

MediaMarkt:

Roma fodrászkellékes:

Basler onlineshop:

Douglas online (a Zadig minitestápoló, a Babor ampulla és a krémminta ajándék volt a rendeléshez):

Müller:

Müller online (nagyon jó akció volt rá):

12 Likes

Niche-Beauty (talán most jó lesz az alspozó színe):

Flaconi:

11 Likes

Ú a Remington ProLuxe- t remélem te is szeretni fogod, nekem a hajszárítóm és az egyik hajvasalóm van ebből a szériából, teljesen odavagyok érte, pedig előtte is Remingtont használtam.

Még nem volt meleg hajcsavaróm, de lassan vége a sapis időszaknak, bevetem majd. Videók alapján döntöttem emellett.

1 Likes

Ezt a karma illatot nagyon szeretem☺️

1 Likes

Notinos rendelés, a Poisont pedig itt vettem a piacon.

11 Likes

Mini (ingyen szállításos) Notino rendelés. Az a Kiss on Cheeks firlifrász olyan mint egy gyereksmink, de nem érdekel, kellett :sweat_smile:

10 Likes

Douglas és Tilbury rendelésem:

18 Likes

Ez a 51-es ugye? Ez volt a 3. árnyalat, amit beszereztem belőle. Nagyon kis félve használom: nem szeretem a dombornyomott dolgokat, mert úgy sajnálom megkoptatni.
De olyan szép, hogy persze, hogy kell.
Remélem egyszer kinövöm ezt a hülyeségemet.

1 Likes

Igen, az 51-es, azért vettem, mert elvileg hidegebb árnyalat.

Mini Notino:

14 Likes

Első yesstile rendelésem, hosszú volt a kiszállítás, de megérte

15 Likes

Subrina bevásárlás, fodrászom használja őket, jól működnek a hajamra így kértem, hogy ha rendel akkor kérjen nekem is egy pakkot.

12 Likes

Amióta megjelent, azóta próbáltam lebeszélni magam. Nem sikerült.
02-es.
Gyönyörű kívül-belül.
A mennyiség: gyalázatos (de erre számítottam).

19 Likes

Fú, ezekről majd beszámolnál, ha kipróbáltad? :blush:

1 Likes

Ne is mondd! Remekül megoldották a puffnival a hiányzó mennyiség takargatását.
Nekem a legsötétebb árnyalat van meg a cukorkásdoboz szériából, bronzernek használom.

1 Likes

Tegnap kipróbáltam őket, azt hiszem sikerült azt az eredményt hoznom, mint amikor a fodrászom használja a hajamon ezeket.
Szőkített saját és póthajra kentem.
Lee Stafford samponnal mostam hajat aztán kb. 6 részre szedtem a hosszabbítást és részenként óvatosan belocsoltam a pink folyadékkal majd összedörzsölgettem a tincseket a tenyeremben.
Fejtetőn a saját hajammal ugyanígy jártam el, vártam egy picit és öblítettem.
Kicsit melegedett amúgy használat közben, érdekes volt.
A balzsamot nehéz volt használni a flakon nem áll kézre, egy kézzel én ki sem tudtam nyomni belőle az anyagot. Végül két kézzel sikerült a kád szélére és onnan tudtam felkenni. Nagyon jól terül, szippantotta is be a hajam és már felkenéskor lehetett érezni, hogy csúszik jól lehet majd fésülni.
Majd áttöltöm tégelybe vagy rakok rá pumpát, hogy ne bénázzak a flakonnal.
Öblítés után a törölközőszáraz hajra ment a krém, kb egy nagyobb mogyorónyi adag elég volt a hátközép alá érő hajamra, úgy, hogy a fejtetőre és a tövekre nem tettem.
Könnyen kifésülhető lett vele a hárém, szabad levegőn 95%- ban megszáradt, akkor fújtam rá a hővédőt és kapcsoltam be a szárítót.
A hajam selymes és fényes lett, jól fésülhető.
Reggel be is hullámosítottam, jól tartja a loknikat.
Hosszútávú hatásáról egyelőre nem tudok beszámolni, eddig havi szinten egyszer használta őket a fodrászom.Azt gondolom, hogy annak akinek ilyen szétcincált, szőkített póthajas sztori van a fején mint nekem annak érdemes lehet megvenni, kicsit szöszös, fénytelen hajakra elég lehet 1-1 termék nem kell az egész sorozat.

5 Likes

Én is azt vettem észre először, hogy “milyen jó” kis térkitöltő. És alatta volt még egy vékony korong, amit mondjuk nem bántam, mert nem lett piszkos a puffni. Douglasban vettem, úgyhogy biztos gyári tartozék, de a netes unboxingokban sosem volt ilyen a puffni alatt.

Te szereted egyébként? Gondolom azért a kis mennyiség ellenére sem fogy el egy kettőre.
Az összes árnyalat nagyon tetszett, nehéz volt választani.

Köszönöm a beszámolót, nagyon jól hangzik :blush:
A két formázóterméknek esetleg le tudnád fényképezni a hátulját? Sehol nem találok összetevőlistát a neten a Subrina termékekre…

1 Likes