Dm kör.
A Batiste szárazsamponból nekem az original van meg, de annak kissé szúnyogirtó szaga van, így vettem helyette egy finom illatút, amaz nemsokára elfogy.
A Tesori Byzantium tusfürdőm is a végét járja, most a Karma került a kosaramba, ennek is finom az illata.
Mini törlőkendő a tasim állandó lakója a DenkMintes egyesével csomagolt fertőtlenítőssel együtt.
Fürdősó és tégelyes radír a páromé, ipari mennyiségben fogyasztja őket.
A tégelyes radír nekem visítós élmény volt gondoltam kipróbálok valami finomabbat, remélem beválik majd ez a Traclemoon tubus.
MediaMarkt:
Roma fodrászkellékes:
Basler onlineshop:
Douglas online (a Zadig minitestápoló, a Babor ampulla és a krémminta ajándék volt a rendeléshez):
Müller:
Müller online (nagyon jó akció volt rá):
Ú a Remington ProLuxe- t remélem te is szeretni fogod, nekem a hajszárítóm és az egyik hajvasalóm van ebből a szériából, teljesen odavagyok érte, pedig előtte is Remingtont használtam.
Még nem volt meleg hajcsavaróm, de lassan vége a sapis időszaknak, bevetem majd. Videók alapján döntöttem emellett.
Ezt a karma illatot nagyon szeretem☺️
Mini (ingyen szállításos) Notino rendelés. Az a Kiss on Cheeks firlifrász olyan mint egy gyereksmink, de nem érdekel, kellett
Ez a 51-es ugye? Ez volt a 3. árnyalat, amit beszereztem belőle. Nagyon kis félve használom: nem szeretem a dombornyomott dolgokat, mert úgy sajnálom megkoptatni.
De olyan szép, hogy persze, hogy kell.
Remélem egyszer kinövöm ezt a hülyeségemet.
Igen, az 51-es, azért vettem, mert elvileg hidegebb árnyalat.
Subrina bevásárlás, fodrászom használja őket, jól működnek a hajamra így kértem, hogy ha rendel akkor kérjen nekem is egy pakkot.
Amióta megjelent, azóta próbáltam lebeszélni magam. Nem sikerült.
02-es.
Gyönyörű kívül-belül.
A mennyiség: gyalázatos (de erre számítottam).
Fú, ezekről majd beszámolnál, ha kipróbáltad?
Ne is mondd! Remekül megoldották a puffnival a hiányzó mennyiség takargatását.
Nekem a legsötétebb árnyalat van meg a cukorkásdoboz szériából, bronzernek használom.
Tegnap kipróbáltam őket, azt hiszem sikerült azt az eredményt hoznom, mint amikor a fodrászom használja a hajamon ezeket.
Szőkített saját és póthajra kentem.
Lee Stafford samponnal mostam hajat aztán kb. 6 részre szedtem a hosszabbítást és részenként óvatosan belocsoltam a pink folyadékkal majd összedörzsölgettem a tincseket a tenyeremben.
Fejtetőn a saját hajammal ugyanígy jártam el, vártam egy picit és öblítettem.
Kicsit melegedett amúgy használat közben, érdekes volt.
A balzsamot nehéz volt használni a flakon nem áll kézre, egy kézzel én ki sem tudtam nyomni belőle az anyagot. Végül két kézzel sikerült a kád szélére és onnan tudtam felkenni. Nagyon jól terül, szippantotta is be a hajam és már felkenéskor lehetett érezni, hogy csúszik jól lehet majd fésülni.
Majd áttöltöm tégelybe vagy rakok rá pumpát, hogy ne bénázzak a flakonnal.
Öblítés után a törölközőszáraz hajra ment a krém, kb egy nagyobb mogyorónyi adag elég volt a hátközép alá érő hajamra, úgy, hogy a fejtetőre és a tövekre nem tettem.
Könnyen kifésülhető lett vele a hárém, szabad levegőn 95%- ban megszáradt, akkor fújtam rá a hővédőt és kapcsoltam be a szárítót.
A hajam selymes és fényes lett, jól fésülhető.
Reggel be is hullámosítottam, jól tartja a loknikat.
Hosszútávú hatásáról egyelőre nem tudok beszámolni, eddig havi szinten egyszer használta őket a fodrászom.Azt gondolom, hogy annak akinek ilyen szétcincált, szőkített póthajas sztori van a fején mint nekem annak érdemes lehet megvenni, kicsit szöszös, fénytelen hajakra elég lehet 1-1 termék nem kell az egész sorozat.
Én is azt vettem észre először, hogy “milyen jó” kis térkitöltő. És alatta volt még egy vékony korong, amit mondjuk nem bántam, mert nem lett piszkos a puffni. Douglasban vettem, úgyhogy biztos gyári tartozék, de a netes unboxingokban sosem volt ilyen a puffni alatt.
Te szereted egyébként? Gondolom azért a kis mennyiség ellenére sem fogy el egy kettőre.
Az összes árnyalat nagyon tetszett, nehéz volt választani.
Köszönöm a beszámolót, nagyon jól hangzik
A két formázóterméknek esetleg le tudnád fényképezni a hátulját? Sehol nem találok összetevőlistát a neten a Subrina termékekre…