💖 ùj unboxing kèpekkel

Ma a Narcisot fújtam fel reggel 9- kor mikor elindultam vásárolni, 5 puffot tettem, nemrég értem haza és semmi sem maradt belőle.
Van pofájuk ráírni, hogy eau de parfum intense, felháborít.
A Barrnia holnap lesz soron, a kis könyvecskébe fújtam egyet tegnap, papíron nekem tetszik.

Az alapozót csak ajánlani tudom. Nálam a number one. Sok-sok próbálkozás után ez a legkényelmesebb,legtartósabb,legszebb bőrképet adó alapozó. Az érettebb bőrön is szépen mutat. Egész nap tart.

1 Likes

Igen, nekem is ez az eddigi legjobb alapozóm, egyedül az ára nem tetszik.
Kézzel felkentem reggel 1 pumpálásnyit az arcomra és nagyon szépen mutat. Nem csíkoz, nem kell hozzá ecset , nagyon könnyű eloszlatni és nem igazán lehet vele “hibázni”.
Rá a pirosító és a highliter, szemem alá a Chilly vanilli + az egészet összesimogatom a Guerlain Meteorites púderemmel és már mehetek is a dolgomra , kb. 5 perc alatt megvagyok és egész nap tart.

Most, hogy tudom, hogy melyik árnyalat kell belőle, vadászni fogom az akciókat.
A Guerlainről sem tettem le, ha járok D vagy M környékén akkor be fogok menni megnézni, érdekel.

Megérkezett az első adag koreai cucc. A Some by me Notino-s, a többi @laylie -től.
Még van két Yesstyle úton, egyelőre elég is. :joy:
Megírtam a listát, szép mennyiség, kíváncsi vagyok mi lesz újravásárlós.

17 Likes

Azta, szép nagy és változatos pakk! :heart_eyes:

(Notino-s akcióban a Some By Mi-től én is a Milky Tonert választottam egyiknek. A másik a propoliszos toner.)

3 Likes

Hú, de szép rendelések! Szerencsére nem szeretem a fátyolmaszkokat, legalább attól az akciótól biztonságban voltam, meg szép raktárkészleten van.
Remélem, szeretni fogod a termékeket.

2 Likes

Nagyon szép kupac!

1 Likes

Szép, izgi adag! Kíváncsi vagyok a véleményedre. :relaxed:

1 Likes

Dm gyorsjárat, a sampont ma ajánlotta egy kollégám, kíváncsi vagyok rá.
A balzsamról olvastam hideget, meleget, kipróbálnom :relaxed:

Hétvégén kaptam őket, a parfümöt muszáj volt kibontanom még fotózás előtt.

16 Likes

Képet, képet, képet! :grin:

Jajj, nem is vettem észre, hogy lemaradt😅

6 Likes

Notino és Pupa, utóbbi aji volt, a testápolót szerintem elteszem őszre, mert ha kisüt a nap akkor parfümöt és azzal együtt testápolót is fogok váltani.
A Holikát itt láttam, nagyon jó áron van, szerettem volna kipróbálni.
A szappan nekem újdonság eddig mindig vagy az aranyat vagy a platinát vettem, remélem ez is jó lesz.
A Pupa a jól megszokott pirosítóm az elődje a héten elfogy, Rose Frisson árnyalat.

12 Likes

Tegnapi Rossmann és Dm:

A három szérumot újravettem, mindegyik nagyon bevált, nem számolom már hányadik üveg.

Az Isntree krémre nagyon nagyon kíváncsi vagyok. Szinte csak jót olvastam róla.
Mostanában megszerettem a Skinsort oldalát. Ott van összehasonlító funkció is és reményeim szerint le tudom váltani erre a Clinique Moisture Surge-ot.

A Lash Paradise kedvenc lett és a hagyományosért indultam, de mindnek fel volt feszegetve a doboza (nem kommentálom), úgyhogy most kipróbálom a Forever Noir verziót.

12 Likes

Akárcsak Gloria, én is ráugrottam a Notinos Some By Mi maszk-csomag akcióra. A 2 tonerhez kaptam ajándékba.
Az Anua toner lapokat a pactérről szerváltam és az ányékban bújkáló ajcsikat kaptam mellé.

16 Likes

Hát már megint én :sweat_smile: Egy kis vigaszvásárlás Rossmannból.

Ez a szem alatti primer nekem bevált nappali szemkrémnek és hiratáló szemtapaszokat felragasztani vele.
A Lovely highlightert meg ne vegyétek használatra, mert glitteres, max. farsangra. Nekem csak a cuki kiszerelése miatt kellett (tudom, nem vagyok ép :laughing:). A fiam is velem volt, neki meg a kávészemes highlighter kellett :grinning_face_with_smiling_eyes:
A Hello Good Stuff stick hasonlít a tavalyi Catrice Poolside vagy miaszösz kiadáshoz és az is jó volt tonerrel “keverve”, bár elég ragacsos. Hidratáló marhaság, jó játék.

12 Likes

Ez a szem alatti primer nappali szemkrémként érdekelne. Úgy értem, mi az amiben pluszt ad Neked egy mezei szemkrémhez képest? Jobban hidratál?
Felcsigáztál ezzel :laughing: :snail:

1 Likes

Nem jobb, mint más szemkrém, nem egy nagy tudású valami, csak ez is jó a maga egyszerűségében (nekem). Elvileg a korrektor megfogására találták ki, ragad is egy darabig.
Ami tetszik benne, hogy gyorsan fel tudom kenni egy-egy húzással, teszek rá egy pötty hidatatáló tonert és kicsit beütögetem. Nem irritálja a szemem (éjjelre is kipróbáltam, nem volt rossz, de kicsit éreztem, hogy nem lesz jó több napon át használva- nagyon érzékeny a szemem). Mehet rá korrektor, soká kezd megmutatkozni a vízhiányt jelző pókhálósodás. Vagy korrektor nélkül kicsit jobban bepaskolom, hogy ne maradjon fényes.
Vagy:
Vannnak ezek a 60 db-os hidrogél szemmaszkok, amik tök jók, csak a sok szérum miatt lecsúsznak. Ezzel húzok egy csíkocskát és szépen fennmarad, amíg akarom.

Nem drága, kibírható az ár akkor is, ha nem tudnád használni :grin: de istenments, hogy rábeszéljelek :sweat_smile:

4 Likes

Köszönöm a választ! :blush:
Lehet kipróbálom. Igazából nem sminkelek, csak nap végére hajlamos kiszáradni a szem körül a bőröm.

1 Likes

Olyan régen jöttem, mivel uncsi vagyok, ugyanazt veszem mindig, nem próbáltam ki új dolgokat, de ezek új dolgok, nagyon megszerettem őket:
Mini KAP ecsetek, Victoria Beckham szemceruzák (brutálisan szépek), Armani spirál (már posztoltam ide, sebaj)

16 Likes