Ma a Narcisot fújtam fel reggel 9- kor mikor elindultam vásárolni, 5 puffot tettem, nemrég értem haza és semmi sem maradt belőle.
Van pofájuk ráírni, hogy eau de parfum intense, felháborít.
A Barrnia holnap lesz soron, a kis könyvecskébe fújtam egyet tegnap, papíron nekem tetszik.
Az alapozót csak ajánlani tudom. Nálam a number one. Sok-sok próbálkozás után ez a legkényelmesebb,legtartósabb,legszebb bőrképet adó alapozó. Az érettebb bőrön is szépen mutat. Egész nap tart.
Igen, nekem is ez az eddigi legjobb alapozóm, egyedül az ára nem tetszik.
Kézzel felkentem reggel 1 pumpálásnyit az arcomra és nagyon szépen mutat. Nem csíkoz, nem kell hozzá ecset , nagyon könnyű eloszlatni és nem igazán lehet vele “hibázni”.
Rá a pirosító és a highliter, szemem alá a Chilly vanilli + az egészet összesimogatom a Guerlain Meteorites púderemmel és már mehetek is a dolgomra , kb. 5 perc alatt megvagyok és egész nap tart.
Most, hogy tudom, hogy melyik árnyalat kell belőle, vadászni fogom az akciókat.
A Guerlainről sem tettem le, ha járok D vagy M környékén akkor be fogok menni megnézni, érdekel.
Megérkezett az első adag koreai cucc. A Some by me Notino-s, a többi @laylie -től.
Még van két Yesstyle úton, egyelőre elég is.
Megírtam a listát, szép mennyiség, kíváncsi vagyok mi lesz újravásárlós.
Azta, szép nagy és változatos pakk!
(Notino-s akcióban a Some By Mi-től én is a Milky Tonert választottam egyiknek. A másik a propoliszos toner.)
Hú, de szép rendelések! Szerencsére nem szeretem a fátyolmaszkokat, legalább attól az akciótól biztonságban voltam, meg szép raktárkészleten van.
Remélem, szeretni fogod a termékeket.
Nagyon szép kupac!
Szép, izgi adag! Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Dm gyorsjárat, a sampont ma ajánlotta egy kollégám, kíváncsi vagyok rá.
A balzsamról olvastam hideget, meleget, kipróbálnom
Képet, képet, képet!
Notino és Pupa, utóbbi aji volt, a testápolót szerintem elteszem őszre, mert ha kisüt a nap akkor parfümöt és azzal együtt testápolót is fogok váltani.
A Holikát itt láttam, nagyon jó áron van, szerettem volna kipróbálni.
A szappan nekem újdonság eddig mindig vagy az aranyat vagy a platinát vettem, remélem ez is jó lesz.
A Pupa a jól megszokott pirosítóm az elődje a héten elfogy, Rose Frisson árnyalat.
Tegnapi Rossmann és Dm:
A három szérumot újravettem, mindegyik nagyon bevált, nem számolom már hányadik üveg.
Az Isntree krémre nagyon nagyon kíváncsi vagyok. Szinte csak jót olvastam róla.
Mostanában megszerettem a Skinsort oldalát. Ott van összehasonlító funkció is és reményeim szerint le tudom váltani erre a Clinique Moisture Surge-ot.
A Lash Paradise kedvenc lett és a hagyományosért indultam, de mindnek fel volt feszegetve a doboza (nem kommentálom), úgyhogy most kipróbálom a Forever Noir verziót.
Akárcsak Gloria, én is ráugrottam a Notinos Some By Mi maszk-csomag akcióra. A 2 tonerhez kaptam ajándékba.
Az Anua toner lapokat a pactérről szerváltam és az ányékban bújkáló ajcsikat kaptam mellé.
Hát már megint én Egy kis vigaszvásárlás Rossmannból.
Ez a szem alatti primer nekem bevált nappali szemkrémnek és hiratáló szemtapaszokat felragasztani vele.
A Lovely highlightert meg ne vegyétek használatra, mert glitteres, max. farsangra. Nekem csak a cuki kiszerelése miatt kellett (tudom, nem vagyok ép ). A fiam is velem volt, neki meg a kávészemes highlighter kellett
A Hello Good Stuff stick hasonlít a tavalyi Catrice Poolside vagy miaszösz kiadáshoz és az is jó volt tonerrel “keverve”, bár elég ragacsos. Hidratáló marhaság, jó játék.
Ez a szem alatti primer nappali szemkrémként érdekelne. Úgy értem, mi az amiben pluszt ad Neked egy mezei szemkrémhez képest? Jobban hidratál?
Felcsigáztál ezzel
Nem jobb, mint más szemkrém, nem egy nagy tudású valami, csak ez is jó a maga egyszerűségében (nekem). Elvileg a korrektor megfogására találták ki, ragad is egy darabig.
Ami tetszik benne, hogy gyorsan fel tudom kenni egy-egy húzással, teszek rá egy pötty hidatatáló tonert és kicsit beütögetem. Nem irritálja a szemem (éjjelre is kipróbáltam, nem volt rossz, de kicsit éreztem, hogy nem lesz jó több napon át használva- nagyon érzékeny a szemem). Mehet rá korrektor, soká kezd megmutatkozni a vízhiányt jelző pókhálósodás. Vagy korrektor nélkül kicsit jobban bepaskolom, hogy ne maradjon fényes.
Vagy:
Vannnak ezek a 60 db-os hidrogél szemmaszkok, amik tök jók, csak a sok szérum miatt lecsúsznak. Ezzel húzok egy csíkocskát és szépen fennmarad, amíg akarom.
Nem drága, kibírható az ár akkor is, ha nem tudnád használni de istenments, hogy rábeszéljelek
Köszönöm a választ!
Lehet kipróbálom. Igazából nem sminkelek, csak nap végére hajlamos kiszáradni a szem körül a bőröm.