Nagyon! Rajtam most is csak ő van, semmi más, és olyan jó babapuhi a bőröm tőle!
A Nerds-től van még valami ami neked bevált? Mintha vettél volna tőlük mást is, ugye?
Oh, sajnálom!
Akkor van tapasztalatod a szemcseppekkel és egyéb szerekkel, eszközökkel és még lesz is
De szuper! És az ajánkékok között tényleg egy teljes kiszerelésű toner pad van?
Igen, bőkezűek szoktak lenni.
Alig várom, hogy kipróbálhassam.
Ez engem is érdekelne. Főleg, ha van azelainsavas készítményük.
A szemkrémet használom még és szeretem, látványos a hatása. Eleinte könnyezett a szemem tőle, de nekem nagyon érzékeny, hozzászokott, már nincs gond. Szépen simít.
A peptid krém viszont nem vált be, mindennel kukacosodott, lefokoztam kézkrémnek.
Van, de nem ajánlom. Homokszemcsés az állaga, csak paskolva tudom használni, ha kenem az arcomon egyből pirosodik a fejem.
De a fluid és a szemkrém szuper.
Hú, szép fogás.
A külföldről rendelés topikba nincs kedved írni, hogy mikor érdemes rendelni, meg honnan vannak a kódok? Én csak instán láttam.
Nőnapra lesz akció?
Ma rendeltem itthoni webshoptól 1004 tonert, lemosót, de sajnos van egy csomó minden amire még áhitozok.
A Beauty of Joseon tégelyes maszkokat használta már valaki?
Köszönöm az ajánlást, akkor ez kimarad, viszont a fluid érdekel. Bőr barriert kell helyreállítani. Ahhoz szerintem be fog válni.
Köszönöm, nagy is az öröm.
Az instáról szedtem a kódokat, amikor látom, hogy olyan az ajándék, akkor rendelek.
Szívesen posztolok a topikba róla, ha van igény rá.
Szerk.: a medicube akciót úgy vettem észre, hogy böngésztem az oldalukat.
Bocsi az off-topic-ért, de nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad!
Az utóbbi hetekben többször arra riadtam éjszaka, hogy nagyon fáj a szemem, mintha karistolná valami a szemhéjam alatt. Eleinte nem annyira foglalkoztam vele, biztos csak szempilla, de újra és újra előfordult, míg korábban szinte soha. A fejem is szokatlanul sokat fáj.
Simán lehet szemszárazság nálam is, egész nap gép előtt vagyok, alig pislogok és rossz tulajdonságom, hogy keveset iszok - ezen még dolgoznom kell.
Most megint előfordult éjszaka és gyengén, de most is érzem.
Hazafelé veszek műkönnyet a hétvégére, de ha nem érzek javulást, hétfőn azonnal bejelentkezek egy szemészhez.
Müller gyorsjárat eredménye. Imádom ezt a márkát, ez a tusi illat a kedvencem, és úgy örültem, hogy már mindent is csinálnak belőle, a kézkrémről nem is tudtam. Volt még egy illatuk, talán narancssárga volt, és valami ajurvédikus neve volt, na az nekem szinte Mugler Alien illat, amihez betegesen vonzódok.
Megleptem magam egy kis nasival és instant wellnessel is, mert ma hazajöttem meglátogatni Anutámat, ilyenkor mindig kihasználom az én időt, és még egy ziszát is felhozok magammal, hogy teljes legyen az élet:blush:
Nagyon szívesen, örülök, ha segítettem vele!
Nekem fájni nem fájt, de a karistolás, meg a “mintha valami lenne a szemhéjam alatt” teljesen stimmel. És nekem is úgy volt, hogy előtte már 1-2 hete rendszeresen úgy éreztem, hogy belement valami, de azon még egy arcmosás és/vagy műkönny segített. Azt hittem, van benne valami, mert sok tíz éve valami pernye tényleg belement és akkor a szemészeten ki is szedték.
Itt most nem volt ott semmi, csak valamitől bedurvult a szemszárazságom. Emiatt egyszer már voltam a Semmelweis-nek egy speciálisan ezzel foglalkozó osztályán (úgy 10 éve), ahol megnézték, és azt mondták, hogy pont emiatt nem tudok kontaktlencsét hordani. A Meibom mirigyek által termelt olajfilm nem elég híg, és így nem tud a szemfelszínen szétterülni és megakadályozni, hogy a könnyfilm elpárologjon. Tehát folyton száraz a szemem, és nem úszkál szépen rajta a lencse. Fel is adtam, szemüveges vagyok azóta is. Melegíteni kellett volna naponta kétszer meg masszírozni, de ennyire nekem nem volt fontos, hogy kontaktlencsét hordhassak.
Hogy most mi van, azt pontosan még nem tudom, de esélyes, hogy a szemhéjam is gyulladt, mert kívül nagyon sok a lila erecske, és reggelre olyan homokkal van tele a szemem érzésre ébredek. Meg a szaruhártyámat is felhúzza reggelre a szemgolyóról (éjjel hozzátapad a szemhéj belsejéhez): ha hunyorítok, akkor ott gyűrődik mint a celofán. Így aztán éjjel amikor felébredek, akkor is megy a műkönny.
Ez van, előbb-utóbb elmegyek én is a saját dokimhoz, de már az a magánrendelő is jó volt, mert adtak egy jó műkönnyet, amivel elvagyok. Ott akkor fiziológiás sóoldatot is cseppentettek bele, hogy kapjon egy kis nedvességet, de a műkönny és egy éjszakányi pihenés volt az, amitől a szúró idegentest érzés elmúlt másnapra.
Remélem, megoldódik neked a dolog, és segít a műkönny, de mellette a szemész azért lehet, hogy nem ártana.
Bár drogériás spirálokat használok (nagy ritkán veszek mini Armanit v. Hourglass-t), de ezt nem tudtam kihagyni.
Armani Vertigo Lift teljes kiszerelésben és miniben a Sephora-ból:
Megérkezett tegnap a Vivantis rendelésem.
A poralapozó csak utántöltés lesz, a Terracotta alapozót most próbálom először. Tegnap egy pöttyet kipróbáltam a kezemen, nagyon szép textúrája van. Ma itthonról dolgozom, de elmaszatoltam egy pumpálásnyit az arcomon csak ujjbeggyel. Eleinte nem volt túl szép, de ha kézzel viszem fel, ez természetes. Mostanra (1 órával később) gyönyörű lett. Idősödő bőrre különösen ajánlom, mert sokkal megengedőbb a ráncocskákkal szemben, mint a Parure Gold Matte. Az 1N árnyalat itt is jó, nem is oxidálódik. Az illata a jó ismert Terracotta, így ennek örömére befújtam magam a parfümmel is.
A Clinique rúzs Melon Pop árnyalatban jött, nagyon kellemes, krémes viselet, a színe is pont jó, olyan dinnyés/barackos. Amikor a fény már megkopik, a szín továbbra is szépen tart és egyenletes.
A Terracotta alapozót felírtam a listámra, ahogy elnézem 35 ml , szemben a YSL Touch Éclat 20 ml adagjával és horror árával ez egész baráti áron elérhető egyes webshopokban, a Notinon fel vannak töltve a képek minden árnyalathoz, hogy mutatnak+ swatch fotók is vannak, majd onnan kiderítem, hogy melyik kellhet nekem, egy Neutral árnyalattal nem hiszem, hogy nagyon mellé nyúlok.
Nagyon tetszik a termék
A rúzsodnak pedig igazi vidám, tavaszi színe van, nagyon szép!
A Guerlainnél a Neutral árnyalatok egy picit sárgásabbak, mint a többi cégnél, ezért is tudok N-est hordani W helyett. Mindenhol máshol a W kell, vagy valami annak megfelelő májbeteg szín.
Most két órával később még mindig nagyon szépen néz ki, nem esett még szét, pedig a Nerds barriervédő tonikja is rajtam van. Alapból én nem szoktam alapozó alá csak egy vizes tonikot meg esetleg a szérumot tenni, mert ha bármi más van alatta, akkor pillanatok alatt szétfolyik minden. Ez még tartja magát, de az igazi próba holnap lesz, amikor bent leszek az irodában. Majd beszámolok róla, hogy teljesített, ha érdekel.
Nekem eddig a Guerlain alapozói váltak be leginkább, a Parure Gold eddig az egyetlen, amivel kapcsolatban semmi kifogást nem tudok felhozni. Ezt a Terracottát még tesztelem, de igéretes.
A Touche Éclat-ot sosem próbáltam, nem nagyon tudok róla semmit. (Bár a neve alapján gyanítom, hogy egy fényesebb, hidratálóbb dolog…?)
Miért szereted és melyik színt használod?
Bemásolom alább amit írtam róla:
Amit én kerestem az tulajdonképpen a megszüntetett Shiseido Hydrating BB cream , ami nélkül eddig nehezen boldogultam. Sikerült több árnyalatot is kipróbálnom végül a B20-as lett az enyém. Shiseido naptejre viszem fel minden reggel, szeretik egymást, nem lesz kukacos az eredmény. A kis üvegből könnyed fluid jön ki, a pumpa jól működik, egy nyomás nekem az egész arcomra elég még úgy is, hogy a problémás helyeket kétszer kenem át. Közepes fedésig építhető, nagyon szép bőrképet ad, amióta ezt használom többen is megjegyezték, hogy nagyon szép vagyok / ragyogok. Jól tartja a pirosítót és a púdert is, Guerlain Meteorites Clair kompakt púderrel fixálom le . A csomagolás gyönyörű és praktikus, jól kézre áll az üvegcse. Ami miatt 4 csillag, az az ára, egyszerűen nem tudok elmenni amellett, hogy 25 ml-t több mint 28 ezer Ft-ért vettem meg, ez nekem a felső határ sminkek terén.
Notino, sok- sok kedvezménnyel

A Holika gélt régóta ki akartam próbálni , lesz alkalma bizonyítani lèzeres arckezelés után.
Az első Essie lakkom, romokban a kezem , remélem segíteni fog a körmeimen.
A maszkok fehérítősek 10 darabjával szoktam kúrákat csinálni.
A parfümminta csomagba a régi kedvenc Classique illaton kívül olyanokat tettem amiket nem ismerek és kíváncsi voltam rájuk. Nagy reményeket fűzök a Narcisohoz és a Bareniahoz is

Ez lemaradt, ajándékba kaptam tegnap.
Kíváncsi vagyok a véleményedre a Baréniával kapcsolatban, nekem nagy csalódás volt.