💖 ùj unboxing kèpekkel

Szia!
Ráadásul még öblítője is van ebben az illatban, isteni!
Azt a Baleás málnás-vaníliás fürdőport nagyon szeretem, finom, intenzív az illata!

2 Likes

Az öblítővel én is szemeztem már, de attól tartok, a fiaim nem értékelnék, ha a ruháiknak ilyen illatuk lenne. :smiley:
Viszont a Felce Azzurra originalt én is imádom, és még ők sem szóltak be miatta. :slight_smile:

1 Likes

Nekem volt többféle öblítő tőlük, szerettem mindet, de tényleg nagyon nőcisek :slight_smile:

1 Likes

Egész jól bírtam, hogy mostanában nem nagyon rendelgettem. :grinning:
De a Biodance maszkokat már rég kinéztem, hozzácsaptam egy kis Skin1004-et, lemosó, calming pad, szérum(szerűség). Nagy dolgot nem várok, rá se kerestem, kizárólag inci alapján választottam ki őket.
A maszkra nagyon kíváncsi vagyok, az a fajta, ami több óra alatt válik átlátszóvá, annyi idő a felszívódása.
A másik a pad termék, amit bevezetek magamnak, ha működik.

15 Likes

Használd egészséggel ezt a sok finomságot!
A probio-cica tonert szerintem csípni fogod :smiley: Jó zselés, de szuperül beszívódik és mindent (nálam legalábbis) eltűr magán.

1 Likes

Ez a szérum, és jó sűrű tejes állagú, ahogy szeretem, de szerintem a tonert is ki fogom próbálni. A lemosó álom. Nem voltak nagy elvárásaim, de sokkal jobbak, mint amire számítottam. :grinning:

2 Likes

Jaaa :sweat_smile: Nekem mára kakukk :see_no_evil: már nem látok

A piactérről érkezett ez a szépség. Pink nevű árnyalat.

Ez pedig a Notinotól/ról.
Szőlős szappan 200 g (nem 300, bocs), 2 görög marseille szappan, az egyik ajánlott bb krém by @dyna (a legolcsóbb alternatívával kezdtem :grin:), korrektor ecset és még egy highlighter, mert azokból sosem elég :sweat_smile:

17 Likes

Folytatom:
Marionnaud online ákcijósan.
A rúzst már muszáj volt használnom.

A Klavuu egy összekeverős toner. Még sosem volt ilyenem.
Az apróságok kis ajándékok.

Egy pici DM.

Ez most a kedvenc arcmaszkom, kettőt el is használtam már. A Balea ceramidosa sajnos megszűnt. Az olaj meg mindehova is kell, arc, test, haj. Annyira ki vagyok száradva az elmúlt hideg, száraz időszak (nameg az öregedés) miatt, hogy reggeltől estig azt érzem szétreped a bőröm. Csak ez segít tocsogósra kenve a testemen és pár csepp az arckrémembe.

19 Likes

Milyen kis csodás pakkot rittyentettél össze! Annak a rúzsnak gyönyörű a színe! Ezt a fajta maszkot én is imádom, mindig feltankolok belőle, mert félek, hogy egyszer csak megszüntetik.

1 Likes

Köszönöm :smiley:
Én is fogok még venni a kis kókuszosokból hasonló okok miatt :sweat_smile:

Jujjjj… az a rúzs. :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Pont ma volt rajtam a kollagénes (rózsaszín) Biodance maszk. Szuperül feltölt, kisimít. A hátránya csak annyi, hogy mivel kicsit zselés állagú, könnyen szakad. És nagyon lehűti az arcom, szóval nyáron fogom a többit elhasználni. :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Likes

Úúúú a zöld Holikát én is felírtam és szappan is kelleni fog, tök jó kis inspó a vásárlásod :slight_smile:

2 Likes

Örülök, hogy hasznos a bemutató :grinning: (Meg aztán gondoltam, hogy jól jön egy poszt itt a fórumon, mert olyan csend van egy ideje)
A zöld Holikában én is kaptam segítséget.

2 Likes

Gondoltam, megmutatom az utóbbi idők vásárlásait én is. :slight_smile:

ZUE Patikáből: a meglévő 1 literes CeraVe most fogyott el, kellett az utánpótlás. A Kneipp olajait még nem próbáltam, de kíváncsi vagyok, kicsit jobb árban vannak, mint a Weleda. Az omega-mindenféle szemszárazságra, hátha segít valamit… A pici lemosó ajándék volt.

Nagyon régen nem használtam Alverdét, de most szerettem volna valami olajosabb testápolót, mert persze, hogy a bőröm is száraz lett hirtelen mint a pergamen… A tubusos egy olajos verzió, tényleg nagyon jól ápol, ki is tettem kis pumpás üvegbe kézkrémnek. A kakaósnak finom illata van, olyan édes süti egy kis csümölccsel. (Taán Sacher torta…?) A testvajat ismerem régről, még nem használtam, de azt örömmel konstatáltam, hogy az illata már nem olyan intenzív mint régen.

DM és Rossmann:
A Liquid Hydration alapdarab és most valami friss gyártású tonikot akartam, hogy a szememet még véletlenül se fertőzzem el semmivel.
A Nerds tejes tonikjával azóta szemezek, mióta @Gloria olyan lelkesen írt róla és végre beadtam a derekam. Kellett most valami kis “jutalomfalat” mert elég sok a nyavalyám ami lelomboz. @Gloria minden amit írtál róla igaz, tényleg nagyon szuper, nekem konkrétan kiváltja a tonikot, szérumot, krémet, egyáltalán nem igényel mást a bőröm rajta kívül. :blush: Fog azért kapni, de ha éppen nagyon nincs kedvem pepecselni, akkor ez egy tökéletes egy lépéses “minden”. És annak is örülök, hogy a benne lévő niacinnal még nem veszett össze a bőröm, bevallom, ez tartott vissza leginkább eddig.

16 Likes

Nagyon jól tetted, hogy megmutattad! :heart_eyes:
Mindenkit biztatnék arra, hogy tegye ugyanezt :grin: Szívesen megnézném, ha van kedvetek posztolni.

Belekotyogok: sztem a szemed is a téli levegő miatt száradt ki jobban (vagy ez állandó probléma?). Nekem a több ivás, párologtatás és a nedvesítő cseppek segítenek napi 2-3X használva, pontosabban ez: Visol S Intensive .

2 Likes

:smiley:

A szememmel nem volt semmi gond három héttel ezelőttig, akkor ügyeletre kellett mennem, mert olyan volt mintha lett volna benne valami porszem. Nem volt, de kiderült, hogy teljesen ki van száradva. Meibom Mirigy Diszfunkcióm van, mindig volt, de nem éreztem. Most teljesen beindult, műkönny nélkül nem tudok létezni. Előbb-utóbb elmegyek a szemészemhez, csak még rá kéne vennem magam. Irtó sokat kell nála várni, de ha a szememről van szó, nekem ő az atyaúristen. Amit ő mond, az a szentirás. :slight_smile: Még nem szedtem össze magam, de kénytelen leszek…

A száraz levegő abszolút megvan, az irodában 30% körül mozog a páratartalom, légkondival fűtünk…
Párásítót már próbáltunk, 8 óra fullon működés után felvitt 1 %-ot. :smiley:
Nekem az Ocutears Alo+ vált be, ezzel túl tudom élni.

42 évesen már lehet befigyel a perimenopauza is, sosem voltak topon a hormonjaim, szerintem nálam hamar be fogja mondani az unalmast a hormonrendszerem. Most egyelőre arra vagyok kíváncsi, hogy a ciklusom első két hetében mit csinál a szemem. Egyelőre javul. :slight_smile:

Apropó, az EL rúzsodat elnézegetve és is :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes: :star_struck:

2 Likes

Kellett emlegetni, ma megkaptam a Stylevana pakkot.
Kíváncsi vagyok a PDRN hatóanyagra és a medicube kb. 50 %-os akcióban volt, szóval bevásároltam. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Az elmaradhatatlan ajándék (kóddal + pontok alapján):

Felkészül a NERDS, köszi a tippet @Gloria és @Izar . :blush:

10 Likes

Ennek örömére most bontottam egy Nerds fluidot, tényleg szuper hidratáló termék. :grinning:

4 Likes