💖 ùj unboxing kèpekkel

Douglas:

Az olaj nekem bevált, de drága és gyorsan fogy. Én csak a fejbőrömre kenem, hajra inkább mást. A krém már megvolt, de elfogyott. A szérumot így akciósan kipróbálom.

Niche Beauty:

A rúzs a Kitten Mischief, a melting lip colour az Épanoui árnyalat. A neszi ajándék volt.

17 Likes

Ez csak nekem új infó, hogy Lisa E szépségcuccai kaphatók a Niche Beautynál? :hushed:

Nem minden terméke kapható , de nem most töltötték fel.

1 Likes

Szülinapi ajándékom megérkezett, nem tudtam várni vele jövő hétig, felbontottam. Az új Chanel paletta abszolút az én színeimmel.

18 Likes

Nagyon szép, legyen benne sok örömöd! :heart_eyes:

Köszönööööm! Én úgy imádom a highlighter palettákat. :heart_eyes:

2 Likes

@Mse A mono-kat nem próbáltad? Azok is olyan gyönyörűek :blush:

1 Likes

A legutóbbi piacradobásnál vettem a monokból egy Brun Talpát, valami álom az a szín, írtam is róla véleményt anno itt:

A mostani színek közül nekem a PÊCHE GLACÉE tetszik nagyon

2 Likes

Egy srófra jár az agyunk:)
Nekem a régi Talpa van meg, nagyon szeretem, sokat használtam már, szépen haladok vele, de még kitart idén nyáron is. Lefotóztam, már látszik az alja :v:
Az idei tavaszi kollekcióból én is ezt a barackos árnyalatot néztem ki magamnak, várom, hogy nálunk is kapható legyen és valami kis akciót is remélek hozzá. Külföldön már megnéztem élőben is, nagyon szép krémes, gyönyörűen mutat.
Tegnap érkezett hozzám a Dior új alapozója, az enyém a 2 N árnyalatból van. Így aztán már két alkalommal sikerült is feltennem az arcomra, szuper második bőr alapozó, nagyon elégedett vagyok vele. Esetleg te is már kipróbáltad? Emlékszem, a stick formulát nagyon dicsérted!
Most láttam a Douglas oldalán, hogy már kapható a Guerlain Terracotta Le Teint Glow is, merénylet, pedig most nem terveztem még egy új alapozót:)

14 Likes

Ezt az alapozót nem ismerem, én a stick-et vettem nemrég, jó formula az is nagyon.

Az a baj, hogy mindig próbálok újakat, aztán mindig visszatérek a kedvenc Aime púderalapozómhoz hétköznapra, és a Luminous Silk-hez alkalmakra. Ez a két cucc eddig lekörözhetetlen volt.

1 Likes

Tegnapi DM túra, egy Kneipp téli illatú habfürdő lemaradt a képről.

15 Likes

Amazon:

Cult Beauty:

A Fresh arctisztítóból egy már elfogyott, a 2. otthon van, mindig ott használom. Az uborkás illata megosztó lehet, én jó terméknek tartom, elég nagyon kevés belőle, akciósan vagy szettben megéri kipróbálni. A PC megvolt deluxe méretben, bevált, de a The Ordinary terméke jó alternatíva, ha valaki nem akar ennyit kiadni rá.

A Cult saját doboza, az Elemis éjszakai krém miatt vettem meg, éppen egy ilyen krémet használok, nekem bevált. A többi termék is jó lesz szerintem. Clé de peau terméket még nem próbáltam soha, próba nélkül nem vennék belőle nagyot.

A fekete (nem tudok színhűen fotózni) ajándék neszi. 2 termék belőle megvolt korábban már, aranyos válogatás.

16 Likes

A Lee Staffordok a Profimedtől vannak, az Eucerint pedig ajándékba kaptam.
A lila csibétlenítőt tegnap ki is próbáltam, a majd derékig érő hajamra 2 tasak kellett, ez tulajdonképpen olyan mint a lila samponja a márkának, csak koncentráltabb.
A cold az nem csak a színt jelöli hanem hűsít is, rendesen fáztam a kádban amíg a fejemen volt a cucc.
Az ápoló krémet csak annak javaslom aki ismeri ezt a kókuszos - agaves vonalat, mert nagyon erős illata van. Nekem tetszik :slight_smile: Ápol, könnyíti a kifésülést és a szárítást , formázást is.

12 Likes

Az arckrémre véletlenül találtam rá, és valami csoda! Szerintem egy krém után sem volt ilyen selymes, bársonyos tapintású a bőröm, imádom. Pici szőlő illata van, nem zavaró, és a szememet sem bántja, pedig bepácolom estére jó vastagon. Reggel pedig sima bőrrel ébredek, és a szemem környékét is kisimítja.
A BOJ is nagy kedvencem, nem keresgélek tovább, nála maradok.

16 Likes

Köszi, elmentettem a hidratálót (amilyen egyszerű termékkategória, olyan nehéz megtalálni a tökéletest).

1 Likes

Ha nem tudnátok várni a szállítással, Douglas a Wolton :smiley: :smiley: :smiley:

6 Likes

Vegyes vásárlások.
Notino: ezt a Revolution palettát nagyon ritkán lehet elcsípni, most meg még akciós is volt. A hajbalzsam impulzus vásárlás volt. Az Olívia Garden hajkefét itt láttam, és már egy ideje birizgálja a fantaziámat. Az ionozáló változatot választottam, mert a hajszárítómnál is tetszik ez a hatás.

Felce tusfürdőt még nem próbáltam, de kíváncsi voltam rá.

És végül Rossmann. A barátnőm fedezte fel a Rimmelnek ezt a limitált kiadású szempillaspirálját. És hát, az első példány annyira megtetszett, hogy kipróbálás után elmentem venni még egyet, és akkor láttam meg, hogy létezik körömlakk és tus is (nem mintha tudnék tusvonalat húzni :laughing:). Eléggé le vannak árazva, mert már kiárusításban vannak.

18 Likes

Dm túra 2.
A vattakorongot sajnos nem tudom letenni, csak ezzel tudom szépen leszedni a sminkemet.
Szépen fogynak odahaza a fürdősók, így vettem egy Kneippet, ezt nagyon szeretem, a kis tasakosakat, meg majd alkalminak fogom elhasználni ( nagyon jó áron voltak).
Ezeket a cukros radírokat már régóta ki akartam próbálni a kókusz nagy barátom, így ezt hoztam el, persze nem bírtam ki és kibontottam, Bounty illata van, remélem lehozza majd az összes kis elhalt hámsejtemet.
Az arcra való gyantacsíkok évek óta jó barátaim, szuperül lehet velük szemöldököt formázni. nagyon szeretem a kozmetikusom munkáját, de a szemöldök szedés az nem az erőssége, pár éve meguntam, hogy a friss szemöldökömet 2 nap múlva már igazgatnom kell, így azóta magamnak csinálom ezzel a kis szettel. Szerintem egy évig elég egy ilyen dobozka nekem.
A tesorit @Kokapu -nál láttam még régebben és a Micimackó agyam szerencsére nem felejtette el, így meg is vettem. Ahhh isteni, ebből nekem kelleni fog a parfüm és a testápoló is, teljesen odavagyok ezért a púderes illatért.

12 Likes

A parfümnek ugyanilyen az illata, és ráadásul, bár fillérekbe kerül, nagyon tartós is.

1 Likes

Igen, láttam már neten kemény 2800 Ft volt, konkrétan a testápolója drágább…
Miiiindet be fogom gyűjtögetni, mert a Trussardi My Name óta odavagyok ezért a púderes illatért, na az nem volt tartós, amitől idegbeteg is lettem. Ezt meg elfújom testpermetnek is ennyiért :slight_smile:

2 Likes