💖 ùj unboxing kèpekkel

Nyárig már nem szerzek be több tonert. Jelenleg 4 van használatban. Ebből 1 el fog fogyni a napokban, marad 3 ezzel együtt. KM piactérről jött, mert valahogy nem volt kedvem új, 100 ml lötyiért 8-11ezret kiadni attól függően hol nézed :grimacing:

A fermentált összetevő és a szkvalán voltak az engem meggyőzőek, nameg a kíváncsiság :wink:

16 Likes

Én is láttam korábban, a legtöbb guru a mennyiséget kritizálja, kivéve Ali Andreát aki nagyon örül a terméknek,szerinte hiánypótló.
Az én rendelésem is megérkezett a Niche-Beauty oldaláról, szintén Lisa E.

Erről írjál légyszíves, kíváncsi vagyok. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Rendicsek

Wooooowwww! Kíváncsi vagyok a véleményedre! :relaxed:

Nekem van 1 eladó, ha vkit érdekel ( The Ordinary fermentált tonic )

1 Likes

Mást rendeltem. Egy rúzs, egy ajakbalzsam és egy skin tint érkezett. Majd vasárnap készítek képet.
Nekem az jutott eszembe, ha egy vékony tusecsetet belemártok a korrektoromba, lehet ugyanott vagyok, mint a ceruzával.

1 Likes

Köszi, nekem most nem indokolt vennem. Van néhány használatban :sweat_smile:

Parfdek.hu-ról érkezett a pakk. Először rendeltem, gyorsak, pontosak. :slightly_smiling_face:

10 Likes

Egy aprócska makeup.hu rendelés nekem is becsúszott a januári mikulással. Szeretem őket, évek óta rendelek tőlük. Készségesek, telefonon mindig elérhetőek, emailekre még aznap válaszolnak (hét végén is), hihetetlen gyorsak és még soha nem merült fel, hogy hamis lenne a termék…
Chopard - Vanille Malika 100 ml EDP, sóvárogtam utána már egy ideje, de nem nagyon lehet kapni, vagy ha igen, horror áron. 1 napig 50 %-al olcsóbban adták, szerintem csak valami algoritmus-hiba lehetett az árazás, másnap már rögtön vissza is tették az eredeti árra!
. :laughing: A karkötő ajándék volt hozzá + 2 illatminta, ami lemaradt a fotóról.
Reminiscence parfüm, imádom a márkát, ez az illatuk még nem volt meg.
Sörös sampon és hajpakolás - lengyel natúr termékek, még semmit nem tudok róluk mondani. Ehhez a Sudocream volt az ajándék.
És néhány fogkefe, illatmécses ajándékkal.

13 Likes

Januári mikulás , ez jó :smiley:
Én is nagyon szeretem a makeup.hu-t többször rendeltem már tőlük, mindig minden rendben volt.
A Chopard nagyon jó fogás a karkötőre pedig vállalom, hogy kicsit irigy vagyok :slight_smile:

1 Likes

Nincs már ez az akció? Mindjárt megnézem. Minden Chopard termék vásárlásához adták a karkötőt. Ez egyébként egy piros, 1 cm széles szaténszalag Chopard felirattal, a fém szív (vagy virág?) közepén van egy nagyon szép kristály.

2 Likes

Idén még nem vásároltam sminkeket, de így január végén lecsaptam pár (számomra) új termékre. :slight_smile: Ezzel kedveskedtem magamnak, hogy kitartóan nyomom az edzéseket és az egészséges életmódot, kellett egy kis jutalom pár hónap után. :smiley:

21 Likes

Notino rendelés.
Hajfestékből hármat vettem, de gondoltam elég lesz egyről fotó.
A tusfürdő illatát imádom, a sampont nem ismerem, itt láttam meg a márkát, gondoltam teszek egy próbát vele.
A Catrice egyik vége rúzs, a másik ajakceruza.
Barátnőmtől kaptam egy Gabriella Salvete körömlakkot karácsonyra, és annyira megtetszett, hogy azóta már másodszor veszek belőle.

15 Likes

Tesori :heart: , még öblítőből is bevásároltam, odavagyok az illatáért. :slight_smile:
https://www.dm.hu/oblito-byzantium-kulonleges-edes-illattal-p8008970055237.html
Februárban én is rendelek Notinót, muszáj lesz vennem egyet, ha utazok akkor tudjam vinni, olyankor nem bajlódok szappannal.

2 Likes

Én is imádom ezt az illatot!
Nálunk a DM-ben eddig nem volt ez az öblítő, de majd figyelem.

Boltban nem tudom, hogy van-e én online szoktam vásárolni, a webshop kiad 4-5 típust is.

Elvileg úgy mutatja, hogy van.

DM-ben lehet kapni ezt az illatú öblítőt. Úgy vettem észre, hogy csak a nagyobb DM-ekben elérhető. De van az Alzának is. Múltkor még az Aldiban is volt, de ott szerintem nem lesz állandó termék.

1 Likes

Amikor egyszer néztem, nálunk pont ez az illat nem volt, csak másik kettő. De elvileg most van. Csak most meg van otthon öblítő. :smiley: