💖 ùj unboxing kèpekkel

Hajhullásra én az Isana rozmaringos tonikját használom, már a második flakonnal.
Egyszerűen hihetetlen, de alig marad hajam a szűrőben. Pedig előtte… 🫣

Hajmosás előtt jól bepácolom vele a fejbőröm, hagyom, amíg van időm és utána megmosom.
Nagyon tudom ajánlani! :hugs:

8 Likes

Stylevana pakk érkezett.
Amit rendeltem:

És a rendeléshez kapott ajándékok:

17 Likes

Ezt is kipróbálom, köszi a tippet!

1 Likes

:star_struck:
Hű, mindig ilyen bőkezű a Stylvana az ajándékokkal? :open_mouth:

Stylevana instáról szerzem a kódokat a rendeléshez. Amelyik ajándék tetszik, azt a kódot választom. :slightly_smiling_face:
Plusz kapok 16-20 % kedvezményt.

4 Likes

Megkérdezhetem, hogy mennyi idő alatt érkezett meg, melyik szállítóval, és vámolták-e?
Köszi!

1 Likes

Na, akkor követnem kell :sweat_smile:
Köszi az infót!

1 Likes

Attól függ, 24 órán belül tudják-e szállítani a terméket vagy csak 30 napon belül. Ezt fel szokták tüntetni a termék mellett.

Ha van raktáron minden, akkor kb. 3 hét, ha nincs, akkor 1,5 - 2 hónap, mire megjön. A DPD szállítja, nincs vám.

Ja a heimish balzsam mystery gift volt, mert már annyi pontom van a stylevanánál. Egy ilyet minden rendeléshez pluszban kapok.

3 Likes

Szuper, köszönöm szépen!
Olvastam, hogy nagyon hosszú a szállítás, de akkor annak valószínűleg ez volt az oka.

1 Likes

Szívesen! Igen, ezért érdemes 24 órán belülit választani. Bár én néha bevállalom a 30 naposat is. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Van, amikor a mystery gift a 30 napos, de azt is kivárom.

2 Likes

Ma (is) vennem kellett valamit, de gyorsan :sweat_smile: Azonnali vigaszként kicsit kifosztottam egy Könyvmentő taligát (aztán cígölhettem haza :weary: :weight_lifting_woman:).
Aztán a DM is közel volt, hát lett egy szérumom, ami simán jól jön, mert a tél végére (haha, remélem már az jön) kipurcan a bőröm, akárhogy kenem, hidratálom, pakolom…
A rúzsceruza jó neonos, inkább nyárias, de jó lesz tavaszinak is. Már tesztelem mit bír. Matt és a neve Max Factor Matte Lip Crayon Hibiscus Flower.
Meg egy kis nasi :yum:

17 Likes

Néhány idei beszerzés…
Sephora és Lisa Eldridge ecset
Lancome vízálló szemceruza burgundy színben
Lisa Eldridge korrektor
Lisa Eldridge rúzs
Armani Prisma Glass - kiadtak két új árnyalatot, ez az egyik

16 Likes

Annyit kérdeznék - ha esetleg van tapasztalatod -, hogy festett hajat nem bántja? Mert pl. a Helia D hajszéruma elég rendesen szedi a tövekről a festéket. 3 hét után úgy nézek ki, mint aki fél éve nem festetett. :slight_smile:

Ezzel (még) nincs tapasztalatom, nem festem a hajam. Talán a Rossmann oldalán vagy itt Krémmánián érdemes még megnézni a véleményeket, hátha említik.

Nekem a vörös színt nem bántja, vagy eddig nem vettem észre. Két flakonnal elhasználtam, és amikor nem felejtem el, akkor mindennap használom.

Nagyon izgalmas dolgokat vettél!
A korrektort kipróbáltad már? Kicsit szkeptikus vagyok ezzel a ceruzás kiszereléssel szemben, egy sminkelés alatt a felét elhasználnám.:rofl:

1 Likes

Én szégyenletes módon egy százéves Catrice korrektort “használtam”, ami szerintem már avas is volt. Használtam, de igazából nem használok korrektort, nem szeretem, szemem alá pláne nem. Ahova célzottan akartam használni: az a szemem sarkában külső sarkában lévő sötétebb folt világosítására. Oda tökéletes most. Máshol a reggeli rohanásban nem volt időm kipróbálni, és én tényleg nem vagyok klasszik korrektor-felhasználó, így nem vagyok annyira mérvadó.
VISZONT!!! ezt érdemes megnézni, ha bárki ezen gondolkodik.

3 Likes

Én is mindig Stylevana-ról rendelek, nekem általában 3-4 hét alatt jön meg. Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom.

3 Likes

A szemem alá én az Essence Chilly Vanilly akármijét (under eye brightener) használom, abból is egy nagyon pici mennyiséget, mert így működik. A korrektorból meg a sötét foltokra teszek egy még kisebb mennyiséget, mert a normális mennyiség nem létező szarkalábakat képez. Inkább az alapozó (most a MAC Studio Radiance) eldolgozásakor tologatok a szemem alá egy kicsit az ecsettel.
Ha neked bevált arra, amire szántad, akkor tökéletes.:slightly_smiling_face:

Rám a puffadás jellemzőbb inkább a szem alatti részre… :frowning: Sajnos.