💖 ùj unboxing kèpekkel

Nekem a csoki íz annyira nem jön át de mint ajakolaj, szuper :+1:

1 Likes

A héten 9 új színnel bővülhetett a glamshop gyűjteményem :slightly_smiling_face: Sajnos csak a 32-es üres paletta volt készleten, de üsse kő, hajlandó lennék szép lassan feltölteni.

Az árnyalatok balról jobbra:
Bright amethyst, Splash, Decorative,
Glow, Snowball, Cotton candy,
Tanzanit, Scapolit, Sparkling opal

A vásárlást a Tanzanit inspirálta, nagyon régóta keresek ilyen árnyalatot, annak ellenére, hogy az ilyen vagány színek nálam leginkább csak szilveszter este kerülnek elő. Egyszerűen be kellett szereznem :slightly_smiling_face:

Megpróbáltam swatch fotót készíteni, de sikertelen, a kamera teljesen letompítja az élményt.

Egyelőre átpakoltam a régebbieket is a nagy palettába, úgyhogy jelenleg ilyen a kollekció:

17 Likes

Hajnövesztő, mert a gyógyszereim miat az utóbbi egy évben megritkult a halántékomon a haj. Köszönöm a tippet @random! Egyelőre tetszik, tényleg csak egy kellemes nagyon enyhe illata van, nem irritál, és nagyon könnyű használni. Meglátjuk, hogy hosszú távon mit produkál. Nálad mennyire volt érezhető az eredmény és mennyi idő kellett, hogy valami hatása legyen?

Az olajkák a Cosmio-tól vannak, és nem is veszek többet sehonnan máshonnan, csak tőlük. Per pillanat a szilvamag olajba vagyok beleszerelmesedve, olyan finom marcipán illata van felkenéskor, és a szemem alatti bőrt nagyon szépen védi, még reggel is érzem, hogy ott van. Ja, és ami az óriási plusz mindegyiknél, hogy egyik sem csípi vagy irritálja a szemem. (Ellentétben a DM-ben vett jojobaolajjal.)

15 Likes

Nekem nem ez az első stemoxydine-es hajnövesztőm (mert az olcsót-de-jót már nem gyártják) de amikor elkezdtem a hatóanyagot rendszeresen használni, akkor úgy egy hónap után láttam az első jeleit annak hogy működik, és úgy 3 hónap volt amíg kívülről, mások által is látható eredménye lett.

személyes anekdotális(sp?) bizonyíték

Ehhez mondjuk hosszáteszem hogy hajmosás után az egész fejbőrömre tettem, de köztes napokon csak a kritikus területekre, kb minden három napból kettőn. És úgy vettem észre hogy ha keveset használok, az jobb, mintha nem használom - nem úgy mint az aminoxil, ami csak akkor csinál valamit ha gyakran és sokat locsolja az ember…

2 Likes

Igen, láttam a Garniert is, ha jól látom, Amazon.de-n lehetne még hozzájutni. De valahogy nem volt kedvem a piacterüket bevállalni. :smiley:

Köszönöm szépen az infókat, munkába járós napokon akkor nem lesz lelkiismeret furdalásom ha csak a problémás területekre viszem fel, mert a benne lévő víz pillanatok alatt megbongyorítja a kivasalt hajam. :smiley: (Ez heti három nap, a többi napon majd locsolom ezerrel.)

Megérkezett hozzám a legvilágosabb Dior stick alapozó… Nagyon kíváncsi vagyok rá, holnap vetem be először.

10 Likes

Majd írd meg, hogyan viselkedett!

3 Likes

Egy kis patikai rendelés. Leolcsózott literes micivíz ajándék tisztítókendőkkel, szemcseppek jóval kedvezőbb áron, mint a környékünkön és a drogériákban, a szappanok kézmosáshoz és mert nem akartam szállítási költséget fizetni :stuck_out_tongue_winking_eye:
A Mizon Only One krém-ötletet @bernadettu -tól csórtam :grinning_face_with_smiling_eyes: Ha feszesít, akkor jöhet. Vinteden magyar lánytól vettem :safety_pin:

16 Likes

Vasárnapi Notino rendelés, most hozta a futár. (Az új Canon szkenneremmel együtt. :heart_eyes:)

Egy új testradírt szerettem volna venni, most valami frissebb illatút, a többi meg nagyjából úgy csúszott be, hogy régen csináltam már hülyeséget, itt az ideje. :smiley:

WetNWild Megalast Eyeshadow Primer: A MAC sajnos mégsem a kedvencem, az Etude House fényévekkel beelőzi, de már nem gyártják, így még erre emlékeztem, hogy mintha ajánlottátok volna. Holnap meglátjuk. :slight_smile:
Clinique Happy minta: Tizenéves koromban szagoltam utoljára, nagyon vágytam rá, de esélytelen volt a dolog, mert Anyum nem volt a kencék híve. (Finoman fogalmazva.) Nagyon jó dolog nosztalgiázni, és még mindíg tetszik valamennyire, de ennyi elég is volt.
Halloween: Régóta kíváncsi voltam rá, de sosem futottunk össze. Nem volt túl drága most, gondoltam, ha nem tetszik, továbbadom. Egyelőre tetszik, olyan esős őszi délután hangulata van. Vizes, levegős, enyhén virágos, még ismerkedünk majd.
Macaron Amande: Teljesen jó kis enyhe de édes itthoni bekuckózós illat. Picit édes, picit lédús gyümölcsös, és egy nagyon picit talán sós, valamint szerencsére elég gyenge a szillázsa, így nem fog az agyamra menni.
Pure Musc illatminta: Ez tetszik per pillanat a legjobban. Tiszta, légies, könnyed, teljesen irodakompatibilis. Kicsit Keresztanyumra emlékeztet, nem tudom, miért is, de volt a polcán egy Jovan Musc, lehet, hogy azt éreztem párszor rajta.
Hajkence minták: Ezeket meg tényleg csak a móka kedvéért.

17 Likes

A wet n wild photo focus primer volt az, csak azt már nem gyártják, ez az utóda. Nekem még van két tartalékom, utána (~1 év🤣) kipróbálom az újat.

1 Likes

Ma reggel bevetésre is került. Sokkal könnyebben el lehet rajta oszlatni a szemhéjpúdert mint a MAC-en. A MAC-nél ahogy hozzáértem a festékes ecsettel, az egy foltban ott is maradt. Valamennyire el lehetett dolgozni, de messze nem olyan jól mint ezen. Most megnéztem, még tökéletesen tart. A MAC-el ilyenkor már elkezd beülni a szemhéjamba a műalkotás. :slight_smile:

3 Likes

Köszi az ajánlást, ezt megjegyzem! :slightly_smiling_face: Még van a MACből kettő és egy fél, de utána valószínűleg kipróbálom ezt. Ráadásul árban is jóval kedvezőbb.
Még semmit nem próbáltam ettől a márkától, de akkor majd nemsokára…

1 Likes

De jó! Az utolsó wet n wild primerem használom most a régi verzióból, örül, hogy van utódja. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nos. Nem olyan jó mint az Etude House Proof 10, de a MAC-nél sokkal jobb. Picit kopott a crease szemzug felőli részén, de nem vészes. A MAC sokkal jobban kopik nekem. (A Proof 10 meg 16 órát is kibírt moccanás nélkül, erre megszűntetik. :sob:)
Viszont satírozni ezen lehet a legjobban.

A MAC-től megválnék ha valakinek bevált, postaköltség ellenében odaadom ajándékba. Rengeteg van még benne, 2023.11.24-én rendeltem, pár nap múlva bontottam. (Posta, Foxi, vagy a munkahelyemen személyesen.)
Első jelentkező viheti.

Örülök, hogy egyelőre bevált!
Nagyobb mennyiség kell belőle, és a mélyítővonalba is fel kell masszírozni (meg a fölé is, ha felviszed odáig a satírozást).
Több rétegben is fel lehet vinni, nem fog peregni vagy csomósodni.

A régi verzióban akkor is sok anyag maradt, ha látszatra elfogyott. Nem lehetett kikaparni egy tégelybe a maradékot, mert azonnal megkötötz, ahogy levegő érte, ezért azt csináltam, hogy szétvágtam a tubust és fóliával lezártam. Most is egy ilyen tamponált példány díszeleg az asztalon, minden cseppet kisajtolok belőle, amíg meg nem köt (mert sajnos így is szárad).

Még arra figyelj, hogy ha egy darabig nem használod, rázd fel, mert kiválik belőle egy olajos komponens és amikor pár nap szünet után használnád, sok olaj fog kijönni a tubusból. Ill. a régi verziónál ez történt.

2 Likes

A toner KM piacról van. Jó sűrű, zselés cucc, szeretem az ilyet, mert könnyebb kezelni, mint a vízállagúakat. A többi DM-es. (E.ü. cuccokat nem fényképeztem.) A hajtonik igazából bevált és sajnálok több pénzt kiadni, amíg nincs nagy geb@sz a fejemen. Hullik nagyon, de csak én tudom, hogy mekkora tömegű loboncom volt pár éve, amúgy nem feltűnő. Néztem a seroxyl tartalmú szérumokat is. Jó áruk van :grimacing: Egyelőre maradok a drogériásnál.
Ezt az arckendőt vagy mi is ez, már kerülgetem egy ideje. Úgy gondolom, hogy több funkciója is lesz: szétvágva vizes tonerhez, egyben meg orcáimra teszem tonerrel, szérummal átitatva.

11 Likes

Majdnem a szemöldököm alá fel szoktam vinni, de akkor megpróbálom holnap két rétegben felvinni, hátha úgy már 100%-os lesz. :slight_smile:
Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot! :two_hearts:

1 Likes

Fú, én ennek a dm-es Langhaarmädchen fejbőrtoniknak imádtam az illatát :star_struck:

1 Likes

Már nem kell használnod vagy mást vettél helyette?

Alapvetően a hajnövekedés gyorsítására próbáltam használni, amikor növesztettem le a hennát. Nem tudom, hogy gyorsabban nőtt e hajam tőle :thinking:

1 Likes