💖 ùj unboxing kèpekkel

Tk:

Cult Beauty (Kedden érkezett a BF-rendelés, több, mint 2 hét volt. Korábban a posta hozta, most DPD-vel küldték. A futár a nem olyan alacsony dobozt összelapította és belenyomta a legvékonyabb boxba. Ennek hála a sampon kifolyt és ragadt. Az Ouai Detox a legjobb amit a kategóriájában próbáltam, gondoltam akkor a vékonyka hajszálakra valót is kipróbálom. Az Oribe termékekről a szakik véleménye, hogy túlárazott és csak az illata különleges, hát megvettem az edp-t. A PC tartalék lesz. A Fable & Mane kívánságlistás volt régóta.)

18 Likes

Karácsonyra kaptam őket :snowflake::christmas_tree:.
A Pupa testvajat nagyon szeretem, télen jó ez a sűrű állag az illata pedig marcipán.
A parfümöt majd tavasszal- nyáron fogom fújni.

21 Likes

Karis ajándékom ez a szett! A Pyunkang Yul márkát még nem próbáltam. Vélemények?

14 Likes

A PY hidratáló sorozatát (mist, szérum, arckrém, szemránckrém) együtt használtam, nagyon szerettem, a szérumot nemrég újra vettem. Vízhiányos bőrnek áldás, engem a kék üvegcsék is levettek a lábamról.

1 Likes

Nekem arctisztító habom és a kék üveges essence toner volt meg, szerintem mindkettő jó termék, utóbbi otthon is kapható (DM).

1 Likes

Rossmann és Douglas.
Végre volt időm elmenni és hála az égnek szakszerű segítséget kaptam az alapozó kiválasztásához. Az All Hourst és az új Shiseidot meg a Chanel gyöngyöcskéket is megnéztem de amikor mondtam a néninek, hogy én a Shiseido Hydrating BB- t siratom amióta megszüntették akkor már hozta is ezt, hogy kenjük csak fel a kezemre.
A kezemen pont olyan érzet volt mint amit kerestem, aztán az arcomon is :slight_smile: könnyed, nem maszkos, építhető, nem veszik össze a Shiseido naptejemmel sem és tartja a pirosítót is.
Ma kora reggel óta egész nap rajtam volt, nem kopik, nem mászik el, nem oxidálódik, szóval mint egy álom.
Az ára borzalmas, 28 ezret fizettem, de nem mertem vakra neten rendelgetni.
A kis minta ajándék volt.

20 Likes

Jól indul az év első munkanapja, csomagom érkezett a Naturalskin-től. :grin:

Nursem kézkrém, Holifrog szérum, Salt & Stone dezodor és két ajándék minta. Minden újdonság számomra.

16 Likes

Az első Paula’s Choice rendelésem. A @Gloria ajánlása alapján vett 25%-os C-vitamin szérum annyira bejött, hogy rendeltem még belőle. A BHA-s krém a KP-s karomra terveztem bevetni. A mini szett nagyon akciós volt, a C-vitaminos hidratáló pedig ajándék a rendeléshez.

19 Likes

Nem olyan izgi beszerzés, mint a fentiek, de örülök, hogy nagyon olcsón találtam jó összetevős AHA hámlasztót (mert a dörzsis azért nem olyan, mint egy kémiai, de az előbbi is el fog fogyni) a Müllerben.
A kis notesz meg teljesen laposra kihajtható, gerincfedés nélküli és szintén nem volt drága.

Ez a kép pedig megint csak a Müllerből. Gyerekharisnya márkanév :rofl:

21 Likes

Nagyon kis vidám a notesz!
Ki nem állhatom, ha nem lehet teljesen kihajtani, emiatt inkább spirálosat veszek.

1 Likes

Most érkezett csomag, de még 2024 végi rendelésem volt. Úgy döntöttem, teszek egy próbát az Olaplex-el, hátha. Szerintem egész jól van a hajam (a glikolsav egy áldás), de a fodrászom legutóbb megint jelezte, hogy majd a következő festésnél vágna is egy kicsit. Na, itt döntöttem el, hogyha fene fenét eszik is, de megpróbálom tovább növeszteni a hajam (igen, le kéne mondanom a festésről, de még nem szeretnék). Direkt ezt a kezdő szettet rendeltem, meglátjuk, mi válik be, és tényleg hatásos lesz-e. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy végre elérem azt a hajhosszt, amit hosszú ideje “kergetek” :slightly_smiling_face:

15 Likes

A noteszt is Müllerben vetted? Nagyon szép! :heart_eyes: Ha igen, melyikben? :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem, azt itt vettem, de fura, mert olcsóbb volt, mint online:
notesz Lehet azért mert uccsó darabként árválkodott?
Igazából vázlatfüzet, de az írást is elbírja szerintem.

1 Likes

A púdert Vivantis-on találtam jóárasan. Legalább is a fizikai boltokhoz képest, ahol 23ezret is elkérnek az utántöltőért :flushed: Nem is gyártják már ezt a sorozatot, nem illene leárazni azokat a régebbi darabokat? :face_with_monocle:
A gyertya meg már kellett, mert elfogyott a régebbi. Ebben még jó kislány vagyok, nem halmozok, pedig úúúgy szeretnék :sweat_smile: Ha elfogyott az egyik, csak utána jöhet a következő. Nyáron nem szoktam használni, de a zárt időszakban jól jön, ha sütés-főzés miatt bennreked valamilyen szag a szellőztetés ellenére.

19 Likes

Frissen a DM-ből, gourmand cucc. Finom csokis íze van és nem hízlal :star_struck:
Az íz csak a felkenéskor érezhető, utána már nem, ami nem is olyan nagy baj, mert megenném az egészet. Első benyomásom az, hogy kiválóan hidratál és nem kínai, hanem európai gyártmány, úgyhogy azt hiszem, szeretni fogom :blush:

18 Likes

De jó, hogy mutattad! 2 éve talán, hogy öcsémtől kaptam egy essence ajakolajat, amit nagyon szeretek, de sajnos már alig van belőle és nem kapható.
Ha belebotlok ebbe, biztosan kipróbálom.
Van egyébként színe? Vagy több árnyalatban kapható?

1 Likes

Csokis ajak ápoló kimaxolva :sweat_smile:

15 Likes

Csak egy árnyalatban kapható és felkenve gyakorlatilag nincs színe.

1 Likes

Ki is próbáltad? Ugye, hogy jó? :grinning:

Az idei hajam a Hajplazatól (65 cm) és maminak rendeltem szemgyógyszert a Medexpress webshopból akkor már hozzácsaptam egy Vichy deot, mert a használatban lévő nemsokára elfogy.

7 Likes