Igazán szívesen.
Az első nem körömre való? Árulnak olyat is.
omg omg omg omg omg… ránéztem a weboldalukra, tucatjával rendelném a pigmenteket…
Még nem rendeltem, csak nézegettem. A külföldi rendelés a mumusom.
http://sklep.glazel.pl/
Választani se tudnék hirtelen
Annyira szeretem az alkotás folyamatát, de még bizonytalan vagyok.
Saját magamat sminkelni más. Sok előnye van, de hátránya is. Pl egy modellt jobban látok, mint magamat. Szóval néha szentségelek a tükör előtt
De szeretem csinálni nagyon.
Atyaúristen, de szépek
Nekem most ezek a duòkròmok tetszenek nagyon, sajnos csak az USA- ban lehet kapni. "Clionadh cosmetics "
Igazad van, koromre valo a pehely, csak hat oly reg rendeltem, hogy kiment a fejembol. Mindenesetre nagyon szepek! Nehezen fotozhato a szemrevalo pigment, igy nem csinaltam swatchot rola. Applikalva nagyon jol mutat, csak elkepzelni tudom napfenyben a szikrazasat. (Napok ota be van borulva errefele) Minden csaladtagtol kaptam ra dicseretet, ez mar valami.
Koszonom megegyszer, hogy ujra ezekre a pigmentekre terelodott a beszelgetes.
@random szerintem eleg jo ar/ertek aranyuak ezek a kis tegelyek. Kb. negy oraja raktam fel Inglot Duralinenal a lilat es ezustszurke/lila/rozsaszin csillogos, nagyon kulonleges eredmenyt kaptam. Konnyen ossze tudtam mosni/satirozni egy szaten lila Viseart szinnel. Nekem tetszik, biztos hogy rendelni fogok a jovoben is. A pandemic ellenere azonnal feladtak trackinggel es kezbesiteskor az Etsytol kaptam mailt is. Nagyon aranyos es biztonsagos csomagolasban erkezett. Nem surgetlek a vasarlassal, de ha raszanod magad tuti OMG-zni fogsz.
Ezek az en fejem is elcsavartak, plane miota lattam roluk swatchokat Christinenel de jelenleg csak elorendelni lehet oket szeptemberi szallitassal.
Nekem is, főleg, hogy itt angol opciót se látok Azért vannak ám itt is pigmentek amik értünk könyörögnek
Én is majdnem ráugrottam néhány körömre való darabra, egyszerűen olyan szépek, hogy csak magát a színt látja az ember.
Örülök, hogy a másik ilyen jól bevált.
Én is fogok még rendelni tőlük.
De szuperek, én egy hónapja rendeltem több pigmentet is tőle, szintén az etsy boltjából, de még sehol sincs.
Meglepeteskent ert, hogy ideert a UK-be ilyen hamar. Junius 8-an adtak fel es aug. 15-i vegso hataridot igertek kezbesitesre. Vegig porgettem az emailben kuldott postai kovetest mult penteken (eletemben nem lattam annyira hosszut korabban) es meg mindig az anyaorszagban volt. Par nappal kesobb jott etsytol a kezbesitett email, hogy megerkezett. Kimentem a postaladahoz, es ott volt egy bubis boritek. Kb. 3 cm vastag, nem tudom hogy ez belefer-e a magyar postaladaba vagy sem.
Remelem a te csomagod is hamarosan megerkezik es megmutatod hogy milyen szineket valasztottal. Kivancsian varom!
Nem tudtam ellenàllni, az nd kivètelèvel minden fèlàron volt.
Nagyon szépek! Ezt mind egy helyről szerezted be?
Fb csopiban, de több eladòtòl, csak most fènykèpeztem le együtt.
Nem, nem őrültem meg, 140 eurò + 30 € adòt nem vagyok hajlandò adni egy palettàèrt., hanem nyertem fb sminkes csopiban . Màr bele nyùltam vigyàzva , nem tudom, milyen lesz szemre rakva. A pici pat paletta tetszikami akciòs volt.
Gratulálok! :).
Megérkezett az Essence witch palettám, hihetetlen gyönyörű a külseje .
Azta, mennyi szépség! A Laura Geller pirosító és a Kiko bronzer meglepően szép, az Hourglasstól nem is várunk mást.
YesStyle rendelés érkezett ma. @Amadea - tól kaptam az Iunik szérumból, és annyira bejött, hogy megrendeltem, a szemkrémmel együtt. A korrektor SPF 28-as, direkt szem alá - nagyon kíváncsi vagyok rá, és egy pici Rude paletta, csak fényes színekkel.