💖 ùj unboxing kèpekkel

Igazán szívesen.:slight_smile:
Az első nem körömre való? Árulnak olyat is.

1 Likes

omg omg omg omg omg… ránéztem a weboldalukra, tucatjával rendelném a pigmenteket… :sweat_smile:

1 Likes

Még nem rendeltem, csak nézegettem. A külföldi rendelés a mumusom.
http://sklep.glazel.pl/
Választani se tudnék hirtelen :smiley:
Annyira szeretem az alkotás folyamatát, de még bizonytalan vagyok. :slight_smile:

1 Likes

Saját magamat sminkelni más. Sok előnye van, de hátránya is. Pl egy modellt jobban látok, mint magamat. Szóval néha szentségelek a tükör előtt :smiley:
De szeretem csinálni nagyon.

2 Likes

Atyaúristen, de szépek :star_struck:

1 Likes

Nekem most ezek a duòkròmok tetszenek nagyon, sajnos csak az USA- ban lehet kapni. "Clionadh cosmetics " Screenshot_20200701-175526_Facebook Screenshot_20200701-183203_Facebook Screenshot_20200701-183218_Facebook

13 Likes

Igazad van, koromre valo a pehely, csak hat oly reg rendeltem, hogy kiment a fejembol. Mindenesetre nagyon szepek! Nehezen fotozhato a szemrevalo pigment, igy nem csinaltam swatchot rola. Applikalva nagyon jol mutat, csak elkepzelni tudom napfenyben a szikrazasat. (Napok ota be van borulva errefele) Minden csaladtagtol kaptam ra dicseretet, ez mar valami.
Koszonom megegyszer, hogy ujra ezekre a pigmentekre terelodott a beszelgetes. :slight_smile:
@random szerintem eleg jo ar/ertek aranyuak ezek a kis tegelyek. Kb. negy oraja raktam fel Inglot Duralinenal a lilat es ezustszurke/lila/rozsaszin csillogos, nagyon kulonleges eredmenyt kaptam. Konnyen ossze tudtam mosni/satirozni egy szaten lila Viseart szinnel. Nekem tetszik, biztos hogy rendelni fogok a jovoben is. A pandemic ellenere azonnal feladtak trackinggel es kezbesiteskor az Etsytol kaptam mailt is. Nagyon aranyos es biztonsagos csomagolasban erkezett. Nem surgetlek a vasarlassal, de ha raszanod magad tuti OMG-zni fogsz. :smiley:

2 Likes

Ezek az en fejem is elcsavartak, plane miota lattam roluk swatchokat Christinenel de jelenleg csak elorendelni lehet oket szeptemberi szallitassal.

Nekem is, főleg, hogy itt angol opciót se látok :sweat_smile: Azért vannak ám itt is pigmentek amik értünk könyörögnek :pleading_face: :pleading_face: :pleading_face:

1 Likes

Én is majdnem ráugrottam néhány körömre való darabra, egyszerűen olyan szépek, hogy csak magát a színt látja az ember.
Örülök, hogy a másik ilyen jól bevált.:slight_smile:
Én is fogok még rendelni tőlük.

2 Likes

De szuperek, én egy hónapja rendeltem több pigmentet is tőle, szintén az etsy boltjából, de még sehol sincs. :frowning:

Meglepeteskent ert, hogy ideert a UK-be ilyen hamar. Junius 8-an adtak fel es aug. 15-i vegso hataridot igertek kezbesitesre. Vegig porgettem az emailben kuldott postai kovetest mult penteken (eletemben nem lattam annyira hosszut korabban) es meg mindig az anyaorszagban volt. Par nappal kesobb jott etsytol a kezbesitett email, hogy megerkezett. Kimentem a postaladahoz, es ott volt egy bubis boritek. Kb. 3 cm vastag, nem tudom hogy ez belefer-e a magyar postaladaba vagy sem. :thinking:

Remelem a te csomagod is hamarosan megerkezik es megmutatod hogy milyen szineket valasztottal. Kivancsian varom!

1 Likes

Nem tudtam ellenàllni, az nd kivètelèvel minden fèlàron volt. :see_no_evil::crazy_face: 20200702_140029 20200702_134516

20 Likes

Nagyon szépek! Ezt mind egy helyről szerezted be?

1 Likes

Fb csopiban, de több eladòtòl, csak most fènykèpeztem le együtt.

3 Likes

Nem, nem őrültem meg, 140 eurò + 30 € adòt nem vagyok hajlandò adni egy palettàèrt., hanem nyertem fb sminkes csopiban . Màr bele nyùltam vigyàzva , nem tudom, milyen lesz szemre rakva. A pici pat paletta tetszikami akciòs volt. 20200702_134726 20200702_134756

21 Likes

Gratulálok! :).

1 Likes

Megérkezett az Essence witch palettám, hihetetlen gyönyörű a külseje :heart:.IMG_20200702_220207

IMG_20200702_220430

15 Likes

Azta, mennyi szépség! A Laura Geller pirosító és a Kiko bronzer meglepően szép, az Hourglasstól nem is várunk mást.:joy:

1 Likes

YesStyle rendelés érkezett ma. @Amadea - tól kaptam az Iunik szérumból, és annyira bejött, hogy megrendeltem, a szemkrémmel együtt. A korrektor SPF 28-as, direkt szem alá - nagyon kíváncsi vagyok rá, és egy pici Rude paletta, csak fényes színekkel.

IMG_20200702_175424

14 Likes