💖 ùj unboxing kèpekkel

:star_struck: @Kokapu, mutasd a paletta belsejet,pliz! :innocent:Megkerdezhetem, mennyi ido alatt ert el hozzad a csomaga megrendelest kovetoen?

1 Likes

A swatchos topikba tettem képeket. Június 2-án rendeltem, és tegnap vettem át, szóval pontosan 1 hónap alatt érkezett meg.

3 Likes

Koszi az infokat😉Akkor meg en is nyugalommal vagyok a juni13-i rendelesem miatt.

@Kokapu, a lethal palettàt kipròbàltad már? Hű ez a propoliszos Vitamin szèrum jòl hangzik :heart_eyes:

Ez a szérum nekem is megvan, de egyelőre annyi van használatban, hogy még ki sem bontottam :smiley: Én is nagyon kíváncsi vagyok rá :slight_smile:

1 Likes

Hűűűű ez csodálatos!!! Gratulálok a nyereményedhez! :heartpulse: :heartpulse:

2 Likes

Csodaszép “zsákmányok” :star_struck:

1 Likes

Az Essence-nek megint új trend kiadása jelent meg, whats your fruit mood, eléggé le volt fosztva az állvány, kb az utolsó darabokat hoztam el.
A fényvédőről sok jó véleményt láttam, így inkább vettem egyet mielőtt hiány cikk lesz, a tusfürdőt kipróbáltam, egy kicsit mű az illata de egész frissítő
IMG_20200703_181531

13 Likes

De cuki a legyeződ! :heart_eyes: Az is drogériából van? És honnan?

Ez is ahhoz a fruit mood kollekcióhoz tartozik, rajta van hogy Essence csak a képen nem nyitottam szét eléggé hogy látszódjon

3 Likes

Nem smink, nem bőrápolási termék, mégis ide tartozik : megérkezett a várva várt könyvem.

IMG_20200703_195632

Aki pedig azt hinné, hogy unalmas rizsával van tele a könyv, befotóztam az egyik oldalt :sweat_smile:.

IMG_20200703_195556

19 Likes

Nem, még nem próbáltam, nem volt rá időm.

Kiko 3 DB blush. Nagyon szèpek 20200704_18064720200704_180518

15 Likes

Jesszus! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Egyik szebb, mint a másik! :drooling_face:

2 Likes

@Isabelle, gyönyörűek! :).

1 Likes

Az én beauty boxom is megérkezett. Tetszik a tartalma, de ha ésszerűen nézem az alábbi termékek feleslegesek számomra. A négy termék ajánlott postán maradóval 3000 Ft-ért vihető.
1593887354575-1702361210
A box mellett az alábbi két terméket szereztem be. Mindkettőt inkább ősszel és télen fogom használni. Addig pihennek egyet a szekrény alján.
1593887466216-527897238

14 Likes

Kihasználtam az ingyenes szállítást a Pink Pandán, a sötét bordó lakk az a Daisy kollekcióból van, a matricákra kíváncsi vagyok, még nem próbáltam ilyesmit
IMG_20200706_191913

15 Likes

Adós vagyok még @Isabelle rendelésével.
Az EL szettet karácsonyra rendelte meg nekem kint, mert a magyar webshopból addigra már elfogyott. A 2 db krémminta ajándék hozzá, a 2 db EL ceruza pedig Isabelle ajándéka volt.
A Guerlain gyöngyök már régi-régi vágyam volt, csakúgy mint a Becca arcpaletta. @Isabelle mindkettőt valóra váltotta. :blush:

141

142

BOLDFACE árnyalat:

143

LAVAFLOW árnyalat:

144

145

147

146

19 Likes

De gyönyörű a rendelés is, de a fotó is amit készítettél :heart: Még a ünnepi hangulatú terítő/sál is előkerült, annyira illik a csomagodhoz :heart:

2 Likes

A dohányzóasztalom terítője. De egyébként karácsonykor is ez volt fenn, épp stílusos, mert nálam most is karácsony volt. :smiley:

4 Likes