@Kokapu, mutasd a paletta belsejet,pliz! Megkerdezhetem, mennyi ido alatt ert el hozzad a csomaga megrendelest kovetoen?
A swatchos topikba tettem képeket. Június 2-án rendeltem, és tegnap vettem át, szóval pontosan 1 hónap alatt érkezett meg.
Koszi az infokat😉Akkor meg en is nyugalommal vagyok a juni13-i rendelesem miatt.
Ez a szérum nekem is megvan, de egyelőre annyi van használatban, hogy még ki sem bontottam Én is nagyon kíváncsi vagyok rá
Hűűűű ez csodálatos!!! Gratulálok a nyereményedhez!
Csodaszép “zsákmányok”
Az Essence-nek megint új trend kiadása jelent meg, whats your fruit mood, eléggé le volt fosztva az állvány, kb az utolsó darabokat hoztam el.
A fényvédőről sok jó véleményt láttam, így inkább vettem egyet mielőtt hiány cikk lesz, a tusfürdőt kipróbáltam, egy kicsit mű az illata de egész frissítő
De cuki a legyeződ! Az is drogériából van? És honnan?
Ez is ahhoz a fruit mood kollekcióhoz tartozik, rajta van hogy Essence csak a képen nem nyitottam szét eléggé hogy látszódjon
Nem smink, nem bőrápolási termék, mégis ide tartozik : megérkezett a várva várt könyvem.
Aki pedig azt hinné, hogy unalmas rizsával van tele a könyv, befotóztam az egyik oldalt .
Nem, még nem próbáltam, nem volt rá időm.
Kiko 3 DB blush. Nagyon szèpek
Jesszus! Egyik szebb, mint a másik!
Az én beauty boxom is megérkezett. Tetszik a tartalma, de ha ésszerűen nézem az alábbi termékek feleslegesek számomra. A négy termék ajánlott postán maradóval 3000 Ft-ért vihető.
A box mellett az alábbi két terméket szereztem be. Mindkettőt inkább ősszel és télen fogom használni. Addig pihennek egyet a szekrény alján.
Kihasználtam az ingyenes szállítást a Pink Pandán, a sötét bordó lakk az a Daisy kollekcióból van, a matricákra kíváncsi vagyok, még nem próbáltam ilyesmit
Adós vagyok még @Isabelle rendelésével.
Az EL szettet karácsonyra rendelte meg nekem kint, mert a magyar webshopból addigra már elfogyott. A 2 db krémminta ajándék hozzá, a 2 db EL ceruza pedig Isabelle ajándéka volt.
A Guerlain gyöngyök már régi-régi vágyam volt, csakúgy mint a Becca arcpaletta. @Isabelle mindkettőt valóra váltotta.
BOLDFACE árnyalat:
LAVAFLOW árnyalat:
De gyönyörű a rendelés is, de a fotó is amit készítettél Még a ünnepi hangulatú terítő/sál is előkerült, annyira illik a csomagodhoz
A dohányzóasztalom terítője. De egyébként karácsonykor is ez volt fenn, épp stílusos, mert nálam most is karácsony volt.