💖 ùj unboxing kèpekkel

Ez melyik pigment? Én is most vettem nemrég a NYXtől :slight_smile:

A Vegas Baby. A csillogó pigmentek közül választottam, az üvegén is simán csak a “Pigments” felirat van. :slight_smile:
Te melyiket vetted meg? :slight_smile:

1 Likes

@Brunettee, NYX-es cuccok :heart::heart_eyes:. Kiváncsi leszek a véleményedre róluk :). Ezek a pigmentek szemhéjra valók? :rofl:

1 Likes

Én is, ugyanis eddig csak a glitter primerjüket használtam :smiley:
Igen, szemre valóak :slight_smile: És veszélyesek (az ember pénztárcájára), mert kis csillogó csecsebecsék :smiley:

2 Likes

Én az Old Hollywood-ot. :slight_smile: Használtam már kétszer és tényleg szépen csillog, de annnnnyira pici a lyuk a tetején, hogy kb lehetetlen kiimádkozni a megfelelő mennyiséget a tégelyből. És mivel nem is tudok annyit rátenni a primerre, mint amennyit kéne, ezért néhol ilyen üres csíkok lesznek a szememen már pár óra után… :frowning: Nekem kicsit csalódás, de szerintem tényleg a tégely miatt.

1 Likes

Meg is lepődtem, hogy ezen a három pici lyukon majd hogyan imádkozom ki a pigmentet. De ezek szerint akkor sehogy, nagyjából.
Holnap kipróbálom, aztán meglátjuk.
Viszont az jó hír, hogy magával a pigmenttel nincs semmi meglepi. :slight_smile:

1 Likes

Megbolondítottál a nyx pigmenttel annyira szépek úúúgy rendelnék :heart_eyes: Mesélj majd, hogy tetszik a Black Opium majd, kíváncsi vagyok, hogy tetszik :slight_smile:

1 Likes

Az én orrom a parfümökhöz annyit ért, hogy büdi vagy sem :sweat_smile: fújtam a csuklómra, el vagyok ájulva. Elsőre erős volt, édes, de mégse. Aztán valami csodás vanília latte illata lett (kávéfüggő vagyok), és most már csak kellemesen édes, de nem vattacukros. Remélem ennek van így értelme, de sajnos meg kell majd vegyem :smiley:
Csodálatos színekben van ez a pigment, elsőre nem akartam durvát :smiley: Ha bejön, akkor szerzek még :smiley: Egy lengyel márkának vannak még ilyen brutál pigmentjei, hát azokra szavak nincsenek. :star_struck:

5 Likes

Örülök, hogy nem a büdi kategóriába esett bele :smiley: Van értelme annak amit írtál, köszönöm a véleményed :blush:

Én persze szokás szerint a kék-ződ-liladuokrómokra repültem rá fejben :sweat_smile: Mesélj arról a lengyel márkáról :pleading_face: :pleading_face: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Glazel Visage. Csak a pigmentekről tudok nyilatkozni, azok csodálatosak. Egyik-másiktól leesett az állam, abban is van mindenféle kék-zöld duokróm, meg csodaszép rózsaszínek is. :star_struck:
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy sose találkoztam volna velük, ha nem kezdek el suliba járni (sminkesnek tanulok :sweat_smile:, de ezt nem hirdetem, mert még jóóó sok tanulni valóm van)

4 Likes

De szép szakmát tanulsz :blush:
Kerestem weboldalt a pigment mennyországba de nem találok… Hol szoktad rendelni, ha rendelsz? :slight_smile:

1 Likes

Hűha, szerintem nagyon szép tusvonalat húzol már most :smiling_face_with_three_hearts:, nagyok ügyes vagy! :). A szemsminkjeid is nagyon-nagyon szépek :). És ez csak egyre jobb és jobb lesz :).

1 Likes

Annyit beszéltünk a pigmentekről, hogy megérezte a rendelésem, hogy meg kell jönnie :smiley:
Aliról rendeltem Focallure pigmenteket (kövezzetek meg, én szeretem a márkát), és tökre meglepődtem, de a Sprinter futárszolgálat hozta házhoz, úgy, hogy 2 hete rendeltem csak… :smiley: Néztem is, hogy mi a fene jött? Nem rendeltem semmit kivételesen… :smiley:

Ja és, el vagyok ájulva! Itt aztán nincs lyuk, semmilyen, leszeded a tetőt és ott a pigment, de annyi, hogy 1 életre elég! 946 Ft volt darabja… :smiley:
20200701_132654
20200701_132944
20200701_133045

15 Likes

@macooka, nem tudom mi van most :rofl:, hogy ilyen gyors a foxpost is meg a posta is, most is érkezett egy cuccom, hétfőn feladták szerdán reggel meg megérkezett :smiley:

2 Likes

Ó elfolyok :drooling_face: :drooling_face: :drooling_face: Csodaszépek! :heart_eyes:

1 Likes

@macooka, jól néznek ki nagyon, van még kedvenc terméked az Aliról? :D.

1 Likes

A Beauty Glazed cuccokat szeretem, na meg természetesen onnan rendelem a Jessup és a Docolor ecseteket is, sokkal olcsóbbak, mint PinkPandán :slight_smile: Most is várok még onnan ecsetszetteket, mert imádom őket :smiley:

3 Likes

Igen, én is meglepődtem, hogy milyen csodásak :smiley: Szerintem lesz még ebből részemről rendelés :smiley: Még a korrektorra is kíváncsi vagyok, állítólag jó fedése van.

1 Likes

3 hettel a feladas utan megerkeztek Moszkvabol a Tammy Tanuka pigmentjeim. Az elsot inkabb pehelynek neveznem, egyelore ki kell talalnom hogy lehet megszeliditeni. (Duralinenel nem mukodik, ecsettel nem lehet szepen feltapogatni, mert a tapogato ujjamra simulnak a pelyhek.)
Koszonom az ajanlast @Amadea :smiling_face_with_three_hearts:
IMG_1670 IMG_1672

13 Likes

Csak a kedvencemet vettem meg újra. Az előző nagyon sokáig elég volt.
IMG_20200701_184426

11 Likes