💖 ùj unboxing kèpekkel

Douglas: A Valjues minta 5 ml-s és kóddal járt a vásárláshoz. Rendeléshez mindig lehet választani 2 ingyenes mintát, gondolták akkor a második kiválasztott mintát nem küldik el. Boltban vettem át a kartont, sikerült olyan alkalmazottba belefutni, aki azt se értette, hogy működik az átvétel, hiába mondtam 3x, hogy nem terméket foglaltam le (elkezdett kotorászni a foglalt termékek között) rendeltem és a kartont se találta meg. Egy másik alkalmazottnak kellett segítenie. Az első azt mondta, csak 3 napja dolgozik ott. A legrosszabb értékelésű Douglas. Csak azért rendelek boltba, hogy ne én szívjak a DPD miatt. Ilyen emberektől tanácsot se kérnék nyilván.

Tk online:

Tk:

19 Likes

Hmmm, de szép az a L’Occitane doboz! :heart_eyes:

A doboz szép, de csak akciósan veszek termékeket tőlük, mert erősen túlárazott márka. Ajándéknak viszont tökéletes.

2 kolléga kap tőlem ettől a márkától ajándékot. Egy szettben van 4 nagy szakoncukorra hajazó csomagolásban minitusi és kézkrém, 2-2 mindegyikben.Ebből kettő jó helyre indul majd, mert ezek folyton nyaralnak. Szerintem még kapható a márka üzleteiben, én 1 hónapja vettem.

2 Likes

Melyik parfüm?

Niche, nincs még itt a forgalmazónál.

Rossmannban ugrott a kosárba.

17 Likes

Tegnap Müllerben vadásztam a gyeröknek ajándékokat, mert dupla adag kell neki, szülinap és kari is lesz pár nap eltéréssel. Közben belebotlottam egy akciós dobozba, amiben előző típusú Envy rúzsok sorakoztak és mivel nem találom a mini rúzsomat ebből a színből, hát megvettem ezt (Rebellious Rose) erősen leárazva.

Ez pedig az uccsó Sipo Patika rendelés :cry: Nem vittem túlzásba a beszerzéseket innen, de azért 1-2 jobb akcióban szívesen vásároltam. Gyengéd koreai hámlasztó és 2 Vichy golyós deó.
Szerk.: huh, nem is olyan gyengéd. Este használtam. Éreztem a cellulózbigyókat, vagy miket, rendesen. Óvatos leszek vele.

21 Likes

Little Wonderland Black Friday rendelés goodie baggel és egyéb ajándékokkal (Nov. 22-én reggel rendeltem, 26-án már Bécsben volt, csak most jutottam el a fotózásig).

18 Likes

Ezt a fluidot én is nézegettem, de ellenálltam. Összejátszottak, mert amíg ő lekötötte a figyelmem, addig egy Pantene hajbalzsam beugrott a kosárba és elbújt a felmosófej alá.

4 Likes

Ó, micsoda zsákmány! Én is szeretem ezt a rúzst, miniben van meg.

2 Likes

Gratula, szép csomag :heart_eyes:
Ilyen jött nekem is a Stylevanatól. :smiley:

1 Likes

Kedves @Amadea, isten ments, hogy rábeszéljelek a vásárlásra :joy: de a Nerds fluid minden pénzt megér.
Használtam pár dolgot az arcomra, de ez, wow, olyan textúra, hogy elájulok. Folyékony, mint egy vizes toner, de mégis tejszerű, de nem sűrű, folyik a palackból. Sima és tejes toner közötti valódi fluid állag (nem gélkrém) és hidratáló krém minőségű hatás. Szépen rétegezhető, simán kiváltja a krémet vagy szendvics metódhoz is lehet használni. 🫠
A szemkrémet is megvettem, az is megér egy misét. Kénytelen leszek kipróbálni még több terméket tőlük.
Esetleg, ha itt olvassák, nem bánnám, ha meglepnének egy tesztcsomaggal, köszi. :grinning:

A csomagolást majd elfejtettem megemlíteni, nagyon igényes, a palack tetején kis visszazáró pöcök van, a kupak meg duplafenekű, zárófóliával.

6 Likes

A L’occitaine dobozba én is szerelmes vagyok :slight_smile:
Nagyon jók ezek az unboxingok arra is, hogy olyan feledékeny egyedek mint amilyen én vagyok rájöjjenek, hogy mit nem vettek meg .:smiley:
Esetemben ez a Mary and May dobozos maszk , Frudiát vettem legutóbb, amihez ezúton is gratulálok magamnak…

Ha papírra írom akkor azt elhagyom, a telefonban lévő jegyzetet meg elfelejtem.
65 évesen jobb alkarra fogom tetováltatni a heti és bal alkarra a havi bevásárlólistát.

3 Likes

Mint látható, az ellenállás hasztalan.:see_no_evil:
Mindig örülök a jó hidratálóknak, már le akart esni az arcom (az EL DW-t elfelejthetem egy időre), amilyen mezei kategória a hidratáló krém, olyan háklis vagyok rá.
Megyek a Rossmannba, ha túlélem a munkát.

1 Likes

Ezek tényleg jó cuccok! Köszi szépen a részletes leírást!

1 Likes

Ha egy business beindul…:joy:

26 Likes

Uh, kérünk szépen részletes review-kat!! :grin: Használd őket egészséggel!!!

3 Likes

Mindenképpen :kissing_heart:

1 Likes

Ma lecsaptam a színezett ajakápolóra.:see_no_evil:

1 Likes

Makeup Academy szemhéjpúder paletta a Müllerből. Ilyen liláskéket kerestem már időtlen idők óta, mint amilyen jobbról a második. A többi szín sem rossz, kivételesen a mattokat is abszolút ki fogom tudni használni. :slight_smile:

20 Likes