💖 ùj unboxing kèpekkel

Gondolom, mindenféle alaplakkot próbáltál már.
Két ujjamon nekem is barázdált a köröm (régebben nem volt), az egyiken olyan bemélyedés van, hogy beleüll a körömlakk, de az alaplakk nagyrészt eltünteti ezeket.

:smiley::smiley: Nem egyformák, csak hasonlóak! Igenis van létjogosultsága 15 zöld/kék/piros lakknak!

1 Likes

Megjött a második Wholegoods rendelésem. Pár mini arckrém, szappanlapocskák, és egy csecse kompakt, ami 2000 Ft-ért leárazva teljesen megérte a bennem lakozó hatévesnek. :smiley:

22 Likes

Ah, de szép az a kontúr vagy milyen csodakompakt! :heart_eyes:
Jó fogás! Azt hiszem ezt nem is lehet már kapni.

1 Likes

Ezt már sajnos nem, én hoztam el az utolsót. A másik színt igen, csak az 4500 Ft.

1 Likes

Próbáltam, de igazából nekem a krém finishek nem is tetszenek magamon (másokon igen), úgyhogy probléma megoldva. :smiley:

1 Likes

Megérkezett végre. :heart_eyes:
Kencevásárlások idénre befejezve.

19 Likes

Rephr és Kell a Púder ecsetek érkeztek.
Az előbbiket még a black fridaykor rendeltem, mert nagyon jó akció volt náluk (az ecsetek féláron voltak, a 2 db-os blender szett pedig ajándék). A KAP ecseteket is nézegettem már akkor is (nekem még a régi, fekete szőrű ecseteim vannak tőlük), de akkor végül a rephr mellett döntöttem. Viszont a vasárnap délutáni 40% kedvezménynek már nem tudtam ellenállni. 🤷
Volt még 1-2 dolog, de mivel azok ajándékok lesznek, így nem teszem fel őket.

18 Likes

Jaj, azok a Rephr ecsetek! Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam vannak olyan dolgok, amik évek óta kívánságlistásakat, és minden akciókor rájuk nézek, de még nem lett belőle vásárlás. Ez nálam a Rephr :laughing: Na, de majd egyszer, ugyanis a kíváncsiságomat töretlenül birizgálja, még ha alapvetően az ecsetkészletem teljes is :smiley:

@Kokapu majd írnál róluk, ha használatba vetted őket? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen véleménnyel leszel róluk :relaxed:

1 Likes

Én is nézegetem őket néhány éve.
Most ennek az akciónak már nem tudtam ellenállni. :slight_smile: Igaz, most az ecseteken kívül semmilyen szépészeti dolgot nem vettem.

1 Likes

Sajnos nem lesz itthon elérhető idén a parfüm, amit karácsonyra szerettem volna megvenni, magamnak.
Ez itt a B terv :grinning: a Guerlain KissKiss a kedvenc színezett ajakbalzsamom, a lip oil újdonság nekem, azt még nem próbáltam.

22 Likes

Jajjjj, ez olyan gyönyörű! :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

A lip oil álom, minden színben akarom. 🫠

1 Likes

Részemről az év legizgalmasabb rendelése, ma megérkezett minden, ásványi fényvédők + lip&cheek tint Ausztráliából.
Avocado zinc, Ethical zinc, Beautifltr márkák.
Majd írok a fényvédős topikba bővebben.
Slusszpoén, az Avocado zinc instáján a múlthavi játékot szerény személyem nyerte,
kupon 200 AUD értékben, cirka 50000 HUF. :grinning:

24 Likes

Mekkora :pig:-od van! Használd örömmel, remélem beválnak!

1 Likes

Sziasztok!

Egy ideje nem írtam a topikba, de figyelgetem, ki mit tölt fel. :heart_eyes: Eléggé elkapott a shopping láz az utóbbi hónapokban, de nem volt időm fotózni, sőt kiélvezni sem a termékek használatát.
Mindenesetre megmutatom a hétvégi Notino rendelésem, Avéne márka mind: arckrém, dezodor és szemöldökceruza. Bocsi a képminőségért. :see_no_evil:

Szeretnék most jobban figyelni a kozmetikumok összetevőire. :blush:

22 Likes

Remélem beválnak! A szemed köré milyen fényvédőt használsz?

Egy kis Vinted vásárlás. Ez a második alkalom, h innen veszek valamit.
Van már ugyan újabb arclemosója a márkának, de ezt nagyon csípem. A toner is nagy favorit nálam.
Esti fényben :confused:

21 Likes

Az idei utolsó beszerzések az elmúlt kb 1 hónapból.

A tretinoin zsibiről van, a többit pedig nagyon jó áron sikerült beszereznem ebben az ünnepek előtti akciózós időszakban.

Smink terén a fixálóké és a primereké lett a főszerep. Nemhogy a kedvenc Mac primerem nem váltottam le drogériásra, de megvettem a régóta vágyott Smashboxot is. A Frosted blur is izgalmasnak ígérkezik, erre kb 50% volt a Douglasban, mert azt hiszem tavalyi kollekció.
Újravettem a kedvenc korrektoromat is.

Clinique és TO AHA szintén újravétel. Újdonság a Skin1004 krém és a Beauty of Joseon klasszik fényvédője(ez lemaradt a képről). Előbbit még nem próbáltam, utóbbi azonnal kedvenc lett.

A vásárlásokhoz ajándék volt a Lancome mini parfüm és mini korrektor, UD mini primer potion és egy mini Smashbox Halo.

23 Likes

No megjött a hajolaj - na nem most, már egy ideje (talán egy héttel a többi után?),

csak közben egy másik rendelésem cigányútra ment.

Sikerült eltörnöm a szemüvegem - szerencsére csak a keretet, szóval rendeltem egy ugyanolyat csak “ablaküveggel”. De rábaszarintottam mert világot látott a csomag, hat héten keresztül keringett különböző országok postáin. Szerencsére volt annyi eszem hogy rendeltem egy másik szemcsit is máshonnan, az viszonylag gyorsan megérkezett, így végül most megvan az új szemcsi is, meg a pótkeret is - majd valamikor ünnepek után elmegyek optikushoz lencsecsereberére. (De szép szó.)

Lényeg hogy megvan az új szemüveg, plusz most már a pótkeret is, és megjött a hajolaj is.
Ami egyébként biztos jó, csak nem nekem - a hajtöveimen nagyon zsíros látványt kelt, a hajvégeimen meg nem látok hatást. Talán pre-shampoo kezelésnek jó lesz, pakolásként.

9 Likes

Profimed :
A samponokat sokadszorra veszem újra, hajhullásra kiváló a lila pedig a szőke hajam megmentője. A fogkefét a rendeléshez kaptam ajándékba.
Elfogy az Orofluido hajolajam amit imádtam de amióta megújult már nem olyan hatásos és hiába csak a pici kiszerelést veszem bazi nehéz az üvege.
Gondoltam kipróbálom a Lee Stafford hajolajat, remélem jó lesz, kb. 20 féle dolgot vásároltam már innen, eddig csak 1 termék volt ami nem vált be.

Parfimo:
A Clinique ajándék lesz a műszempillát pedig vészhelyzetekre vettem, ha nem jutok el időben töltésre akkor felbiggyesztem, ez volt a legszolidabb az összes közül.
A minták ajándékba érkeztek az Euphoria megidézi a megboldogult Pink Sugart, csak még gejlebb.

17 Likes