💖 ùj unboxing kèpekkel

És kötésépítőből melyik jött be, ha megkérdezhetem? :slightly_smiling_face:

A K18, de ezt az új Living Proof-ot még nem próbáltam ki. Részben szőkített, vékony hajszálaim vannak.

1 Likes

Nálam most főleg vintage ruhadarabok/ékszerek mennek, meg parfümcserebere. A vásárlásnak betett az új :poop: oldal…
A nem túl izgalmas DM vásárlásnál a lakk és az ecset beleestek a kosaramba :face_with_hand_over_mouth: Azért sokaknak még kellene a holo definíciót gyakorolni, azért vettem meg, mert annyira szépen csillogott, mint a hó egy másik univerzumból.

Az ecset nagyon puhi :smiling_face_with_three_hearts:

A Revox meg csak felb.szta az agyam. Drágább is lett és a glikolsav mennyisége még össze is ment. Megvettem, mert kellett, remek cuccok testre.

16 Likes

Ha van kedved, muti meg a parfümöket és a csecse-becséket is! :smiley:

1 Likes

Megérkezett a BF akció keretein belül rendelt PC csomagom külföldről @Gloria közbenjárásával, amit itt is nagyon köszönök! :heart:

A majd 410 euros rendelest az akció miatt 185 euroért tudtam megvásárolni, emellé három teljes kiszerelésű és egy travel size méretű terméket is kaptam ingyen ajándékba.

23 Likes

Váó, szép fogás! :star_struck: :clap: Használd egészséggel!
@Gloria neked is most érkezett/érkezik?

2 Likes

A múlthéten jött, lemaradt az unboxing.
Jó kis akció volt, 25% + a hámlasztó, a két booster és a mini ajándék.
Remélem, karácsony után is lesz hasonló kedvezménnyel.

21 Likes

Rendben, már elpakoltam őket, de jön még ruha+ékszer szállítmány, azt egyből lefotózom :grin:

4 Likes

Ezt a csomagot se dobnám vissza :heart_eyes:

3 Likes

Kis Wholegoods rendelés.
Egy blotting kompakt volt a lényeg, amiből már van egy, csak szerettem volna még egyet az irodába, és persze utántöltőket hozzá. Ügyes kis dolog, mert van egy puffni, aminek az alján egy ragadós papír van, és ezzel veszed fel a papírt. Ha már nem ragad, csak lehúzod a felső réteget (mint egy PostIt lapocskát a tömbről), és megint van ragadós felület.
A kivitelezése nem egy luxus minőség, de sebaj, amíg működik, addig nem bánom. :slight_smile:

14 Likes

Ez nagyon ügyes megoldás!
Én is szeretem ezt a fajta itatóst, mert nem kell vacakolni, hogy hogyan tartsd a lapokat, hogy az egész felületét tudd használni.

Ráadásul ennek a Novo-nak az ára is fantasztikusan jó! :star_struck:

1 Likes

Igen, van egy másik, amiben a lapok kis kartonborítékban vannak, és mire egyet nagy nehezen kiimádkozok és a kezemben van, már mindenhol máshol olajfelszívó lapocskák vannak. :laughing:
200w

2 Likes

Nagyon tetszik ez a megoldás! Régen én is használtam olajfelszívó lapocskát, de az újrapúderezes tartósabb megoldásnak bizonyult, persze, nem egyszerű megtalálni az ideális púdert.

A krémeket próbáltad mar, vagy most indul a felfedezés?

Szép a körömlakkod.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Nekem az újrapúderezés mindig azzal jár, hogy utána olyan vakolatszerű az arcom. Valszeg mert milliószor újra kellene púderezni. De előtte akkor is fel kell itatnom az olajat, különben aztán tényleg vakolat. Te milyen púdert használsz erre a célra?

Minden kence új nekem, kivéve a szemkrém, abból már majdnem elfogyasztottam egy tubust, kellet az új. (És ma adtam le egy újabb rendelést náluk, az hétfőn jön :grimacing:).

A körömlakk: egy réteg KBShimmer Rise & Grind, majd egy réteg Phoenix Indie Marvellous Unicorns. A R&G leírása szerint kávébarna kék csillámokkal, de utóbbit csak elvétve találni benne, nekem meg pont az tetszett volna, hogy meleg barna alapon a hideg kék csillámok, úgyhogy kellett egy kis extra hideg kék csillám. :smiley: (Jó, van benne türkizzöld is.)

Profi körömdíszítő kollegináktól elnézést kérek előre is, én csak szeretem ha van a körmeimen valami csillogós ( :girl:t2:) , de több nem telik ki tőlem ezen a téren, a körömágybőrömmel vívott harcot pedig rég elvesztettem. :sob:

9 Likes

Csodás ez a lakk párosítás, nagyon tetszik! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Notino, karácsonyi ajándék lesz a fodrász- körmös- kozmetikus szentháromságnak :slight_smile:

Szintén Notino a Frudia és a Baylis testpermet, a Kenzo a parfumbirodalom webshopból van, ajándékba kaptam még előző hónapban, csak nem volt időm befotózni. Nyilván màr használtam, friss- púderes illat, Alberto Morillas bácsi alkotása, az ő illataival mindig jóban vagyok.

11 Likes

A Charlotte Tilbury púdert, meg a Catrice Soft Glamet. Ezek is átfényesednek, de nem állnak össze csomókká az arcomon és száraz foltokat sem képeznek. Az alapozó az EL DW (nagyon alaposan aláhidratálva). A bőröm meg kombinált, már nem olyan zsíros, mint régen.
Soktényezős, drága játék.
Az Essie-nek vannak irizáló topper lakkjai, köztük egy kékes színű is.
Még több képen még szebbnek néz ki.:slightly_smiling_face: A képeken nem tűnik vészesnek a körömágyad. Az enyém is kínlódik, a kirepedés is fenyeget, úgyhogy a kesztyű hű társam.

1 Likes

A Soft Glam-hez vélhetőleg hasonló púderek (Meteorites, Dolce&Gabbana Solar Glow) rendben vannak, azokat bátran merem vele használni, de csak reggel, felvitel után.

Az a bizonyos kéken irizáló Essie megvan, kb. annyi mint hallottnak a csók, nekem legalábbis nagyon kevés. Már három Essie-re csábultam el, de mindet megbántam. Nekem a Nailland-nél kapható lakkok szoktak működni, nem is teszik tönkre a körmeim, és olyanok, mint amilyennek elképzelem őket a fényképek alapján.

A körmeimet megkentem fotó előtt egy kis Creme Abricottal, úgy tényleg nem vészes, de úgy általában rémesek. Folyamatos kenegetés meg dédelgetés kéne nekik, csak erre aztán már tényleg nincs kapacitásom. :smiley:

A Soft Glam púder szerintem Meteorites dupe akar lenni, úgyhogy igen, hasonlóak. Puffnival felvive highlighternek is elmegy.:smiley:

Ezt sajnálattal hallom! Az Essie krém finish-ű lakkjait imádom és a fedőlakkjaikat is, az ő ecsetükkel tudok a legprecízebben pingálni.
Régen nagyon sokat rendeltem a Naillandtől és másfél órákat töltöttem a nail arttal (akkor még nem sminkeltem). Hát még amikor az Ákádban és a Westendben is volt standjuk! Aztán valahogy elmúlt a nagy mánia, kicsit sajnálom, de ez van.

Akkor jól gondoltam. :smiley:

A krém finish nekem nem működik, mert olyan hosszanti barázdák vannak a körmeimen egy gyerekkori betegség miatt, hogy rettenetesen mutat minden ami nem csillog, és nem tereli szét a fényt rajtuk. Olyan szépek az Essie lakkjai, persze, hogy elcsábulok, de valahogy mindig visszatérek azokhoz amiket a Naillandnél vettem. (Évente egyszer vásárlok náluk, de már azt sem, mert csak ismétlések vannak, és persze, hogy rendre azon lakkok felé gravitálok, amik már megvannak egy verzióban. :laughing:) Van annyi, hogy sokáig elleszek velük, és még kabosonokat is tudok velük készíteni gyöngyhímzéshez. :grin: