Természetesen van Ausztriában.
Milyen jó, hogy felraktad ezt a képet, és ki is emeltél!
Így eszembe jutott, hogy miután lefotóztam és felraktam, elraktam a jelly gripet a tartalékok közé a G&G cuccokkal, majd ezek után totálisan megfeledkeztem róla.
Szóval köszi!!!
Megérkezett a Rossmannba az Essence karácsonyi kollekciója
Én ugyan nem használok szivacsot, ajándék lesz, de nem bírom abbahagyni, hogy nézegessem
Akkkor elő vele Én köszönöm az ötletet!
Én is, de azért kenegetem napközben, tényleg függőséget okoz.
Minden este Carmexet használok, csak ez teszi puhává az ajkaimat. Reggelente meg a régi, zöld, ph-ra változó Catrice ajakápolót.
Akkor te is szaporán lövöldözöl vele.
Rajtam is csak a Carmex működik, még a Primus csak-csak, de télen vagy megfázás idején nem is merek mást használni, csak a Szent Carmexet. Van egy a neszeszeremben és egy az éjjeliszekrényen, régen a fürdőszobában is lakott egy példánya. Télen futni is viszem.
Egyformán kezeljük az ajak témát.
A Primus is jó volt, tényleg!
Tegnap voltunk párommal Győrben.
Az Inkey list starter kit és a Douglas blotting púdere Douglasos szerzemények. Online vásárlással olcsóbban jöttem volna ki, de ezt most elengedem. Többször viszont nem is megyek be az üzletbe sem. Harmadszor voltam náluk vásárolni, mindhárom alkalommal az eladók nem voltak kedvesek, a boltban pedig amire kíváncsi lettem volna leginkább az nem volt, a teszterek rossz helyen vannak, vagy nincsenek. Jó lesz nekem online vásárolni tőlük.
A két Yves Rocher hajápolót vélemények alapján előre kiválasztottam. Jó kis akció is volt rájuk, akárcsak online.
A Pupában most egész sokan voltak, a két eladó csajszi kedves és segítőkész, náluk is most jó akciók voltak. A szempillaspirál élénk kék színű, a rúzs pedig tőlem nem megszokott csillogó.
A The body shopban is sok akciós termék volt, ez a kettő is az, a tusfürdő illata nagyon tetszik, az arclemosó impulzus vásárlás volt, remélem beválik.
Voltunk még a HalfPrice-ban, ott sikerült táskát, sapkát és sálat is vennem. A sálra a blokkon az van írva, hogy férfi sál, de ez engem nem zavar, puha meleg egyszerű fekete darab. Ajándékba vettünk gyertyát, fénykép albumot. A kasszánál vannak kirakva nasik, egy barackos Oreora lecsaptam, isteni íze van.
Enni az Árkádban ettünk végül a Zing burgernél, nagyon jó volt, csak ajánlani tudom.