💖 ùj unboxing kèpekkel

Majd írd meg, hogy tetszik!

1 Likes

Hajbizgető a Douglas-tól, és persze csak bemászott mellé a maci. Nem volt szívem otthagyni. :smiley:
Montale Wild Pears a zsibiről egy nagyon kedves eladótól, második üvegem. Eddig egy 100 milist nyúztam, valahogy nem akart elfogyni, de most már tényleg kezd, úgyhogy kellett az utánpótlás.
A Gioconda krétakészlet öregebb mint én vagyok, Galéria Savaria-ról költözött hozzám.
A Daniel Smith 266 színes dot card most akciós. Így is botrány persze az ára, de régóta elhatároztam, hogy egyszer ki akarom próbálni az összes színüket, hát itt volt az alkalom.

16 Likes

Óh, de szép az a Gioconda! Használni is tervezed vagy ez annyira régi, hogy inkább műemlék? Látom, hogy még Csehszlovákia szerepel rajta :smiley:

Mennyi szín! :hushed: Ezek a dot cardok azért párszor használhatók, ugye?

2 Likes

Mindenképpen! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, szerintem használni is fogom, legalább egy vagy két kép erejéig. A hogyan továbbot még nem tudom, vagy megmarad műemléknek, vagy az előző nagynéni tulajdonos legnagyobb örömére képek születnek belőle. :slight_smile:

Pontosan, a dot cardok azért jók, mert ha az ember nem dolgozik túl nagyban, akkor egészen sok mindent lehet velük festeni. Itt a második amolyan firka (ennek megfelelően tele hibával és még messze sehol nem vagyok vele), a Baohong papírt tesztelem vele (meg persze a DS dot card egyes színeit).
Az első Arches papírra készült. Ha tehetném, életem végéig arra festenék. Ég és föld a különbség cellulóz és 100% pamut papír között. Előbbi egy kínlódás, az utóbbi az igazi akvarellfestés. :heart_eyes:

21 Likes

Ótejóég! :star_struck: Nem tudom mik a hibák szerinted, mert nem értek hozzá, de valódi tehetség vagy és ezek csodásak! :heart_eyes:
A sötét hajú lány fantasztikusan tetszik :star_struck: :star_struck:

2 Likes

Köszönöm szépen, aranyos vagy! :relaxed:
Van bőven hiba, de nem baj, ha nem látod, annak csak örülök. :smiley:
Fekete hajú lánynak már csak valami háttér kell, majd kiötlök valamit.

1 Likes

Igen, némelyik formulához idő kell, míg az ember megszokja, de utána sokszor pont ezek lesznek az állandó darabok. Majd mindenképpen update-elj :relaxed:

2 Likes

Cultbeauty
Az Ultra Violette mineral sunscreen az idei év felfedezése, és újravettem. (Úgy, hogy idén kipróbáltam vagy 10 fajtát.)
Cleansing balmok versenyezni fognak, úgy emlékszem a TO hajszálnyival marad el, de már rég használtam.

22 Likes

Helló ❤️‍🔥

Notinos garázdálkodásom eredménye :fire:

A Catrice Festive Treasures-t a Merry Kissmass! C01 árnyalatban vettem meg a Ti ráhatásotokra :grin: amit köszönök szépen, mert tetszik!!! Az utóbbi időben annyi matt rúzst használtam, hogy szanaszét száradt a szám, ennek viszont valóban van hidratáló hatása. Meglátjuk hosszú távon mit mutat, de eddig tuti a dolog.

A Catrice Mystic Forest zöldikéit is kipróbáltam, a folyékony szemfestékkel nem vagyok elégedett, nekem nagyon hogyismondjam összetapasztja a szemhéjam, húzódik és emiatt nagyon hamar elfárad a szemem, ha értitek mire gondolok, nekem kényelmetlen a viselete.
A lakk…1 napot bírt ki két rétegben fedőlakk nélkül :roll_eyes: leszedni a maradékot meg gyötrelem, szóval ez a széria nekem nem a legjobb választás.

Parfümrendelés nélkül nem élet az élet, Lattafa Teriaq (Quentin Bisch alkotása), plusz egy jó kislány TF - Lost Cherry dupe a Zimaya márkától a Zukhrif Cherry :cherries::heart_eyes:

19 Likes

Most hozta a futár, a hivatalos oldalról voltam kénytelen rendelni, mert 2W színben nem árulják sehol a kompaktot. (Tudom, refill van a Notino-n.)
Vakon rendeltem (olyan értelemben, hogy csak egy kis mintám volt ebben a színben a folyékony alapozójukból), de tökéletes lett. :slight_smile:

22 Likes

Gyönyörűség😍

1 Likes

Nekem is jött Notinoról pakk. A bevált dolgok, plusz pár újdonság. A fényvédőt kiválaszthattam ajándékként.

A Catrice kattintgatósát azonnal kibontottam. Sajnos nekem nem válik be, úgy látszik, mert száraz marad a szám utána és egy kicsit húzódik, feszül is. :confused:

A Revlon alapozóival régóta szemezgetek, nagyon lehúzták ezt az új formulát, de hátha bejön. Már annak is örülnék, ha valamelyik színe stimmelne.

18 Likes

Notinos rendelésem. Néhány koreai maszk, Catrice, Essence sminktermékek és egy discovery box Kiehl’s 4ml-es mintákkal!

20 Likes

De szép a csomagolás. :star_struck:

1 Likes

Szomorú vagyok.:frowning:
Minden éjszaka kenek fel ajakápolót (most Laneige és Carmex felváltva), így reggel kb. mindent felkenhetek, de, gondolom, te is alaposan hidratálsz.

2 Likes

Müllernek van online shopja?

Németországban van

Egy régebbi Dm és egy 3 hetes szállítási idős Notino. Ilyen sokáig még nem hoztak ennyi cuccot :grin:

A Jelly Grip ötlet @Kokapu tól van, a Skin Glaze pedig @Szeliger_1 től.

Ezt a furi kefét figyuzzátok :smiley: Remélem bírja majd a strapát- a hajam is. A másik sztem Denman utánzat. A toner a második példányom. Olcsó, lájtos ugyan, de mégis számít a rétegzésnél.

20 Likes

Ezt a kis cuki pirosítót ajándékba kaptam egy barátnőmtől a tegnap este, annyira egyedi és cuki, hogy muszáj megmutassam nektek :blush:
Morphe Huephoric Rush - Energized árnyalatban.

18 Likes