💖 ùj unboxing kèpekkel

Használd egészséggel, gyönyörű! :heart_eyes: :heart_eyes::heart_eyes:
Az én pirosítóm sajna már ramaty állapotban van.

1 Likes

Van ingyen szállítás a delivery kóddal és -15% a flash kóddal.

3 Likes

@Amadea Köszönöm!

1 Likes

Csak hogy megadjam az utolsó lökést a rendeléshez😃

2 Likes

Próbáltam ujjal és direktben az applikátorával is felvinni. Utóbbi lehet jobb ötlet, mert az ujjamon maradt a festék fele. :upside_down_face: A zoeva luxe soft definerrel dolgoztam el, nagyon könnyen. Egy vékony rétegben bőrfinishű, simán lehet rá por alapú dolgokkal sminkelni. Több rétegben nem nagyon próbáltam, mert így is elég intenzív a bíbor árnyalat.

Sajnálom, hogy nem tetszettek a rúzsok.
Én az új Lisa Eldridge új rúzsomat látva éreztem mérhetetlen csalódást.

1 Likes

Bevállaltad a bíbor színt? Azta.:grin:
Az jó hír, hogy könnyű eldolgozni.

Majd próbálgatom őket, ha törik, ha szakad, barátok leszünk. Sajnos nagyon drága termékkel is be lehet fürödni, tudjuk, hogy az ár nem mindig egyenesen arányos a minőséggel.
Mi a baj az új Lisa rúzzsal?

1 Likes

Bámulatosan átlagos, és… nude.

Ez itt az Ashes of Roses árnyalat. A képen van egy minimális pirosas beütése, de élőben inkább barna. Olyannyira, hogy mikor megérkezett, kivettem a házából, hogy megnézzem, összecserélték-e a belső részt egy másik árnyalatra.

Ehhez jön az, hogy innovatív formula ide vagy oda, érzetre ez egy teljesen átlagos rúzs. Jól pigmentált, a hagyományos “normál” finisshel. Minimálisan hidratál, de szerintem egy drogériás simán tud annyit.

Én azért szerettem annyira a LE rúzsokat, mert formula (Velvet), vagy színárnyalatok tekintetében (Lucent) egyediek voltak. De így ez a minden csak nem különleges.

*A ház egyébként gyönyörű. De nem azt kenem az arcomra. :upside_down_face:

13 Likes

Egy ilyen árkategóriájú márkától elfogadhatatlan, hogy egy drogériás rúzs színvonalát produkálják és egyéni beállítások ide vagy oda, a swatchoknál is elvárt a valósághűség. Fotózzák le ötmillió fény mellett, 15 féle színű szájon stb.
Sajnálom, hogy csalódnod kellett.:frowning:

Egyébként figyelemre méltó, hogy a drogériás márkák mennyire felfejlődtek minőség tekintetében, nálam egyedül a szemfesték és az alapozó az, aminél a high-end kategória lepipálja őket.

1 Likes

Jaj, de rossz olvasni, hogy ennyire nem tetszik :cry: ha a színnel nagyon nem tudsz megbarátkozni és sokkal másabb, mint amire számítottál a promóciós képek alapján, esetleg írj az ügyfélszolgálatnak, én már többször leveleztem velük, és mindig nagyon segítőkészek voltak, ha valami panaszra megoldást kellett találni

1 Likes

Egy kis szépség Notinoról :slight_smile:

19 Likes

De szépek! A rúzsokat én is megrendeltem :face_with_hand_over_mouth: és a palettát is, az én csomagom még úton van. A pirosítón is gondolkoztam, végül mégsem tettem a kosárba. Majd számolj be róla, hogy milyen lett a két pirosító, megfelelt-e a várakozásoknak!

2 Likes

De jó, remélem hamar kézhez kapod a kis csodákat és szeretni fogod őket! :heart: A paletta is gyönyörű, engem is hivogatott, de végül letettem róla kivételesen. :slight_smile:

Még nem próbáltam a pirosítókat, de írok majd róluk miután tesztelem, hétvégén fel fogom avatni őket. :slight_smile:

2 Likes

De szép képeket készítettél róluk! Én a két rúzst és a szemceruzát rendeltem meg, a pirosítóknak ellenálltam (micsoda hős vagyok).
Remélem, mindannyian szeretni fogunk mindenkit.:smiley:

3 Likes

Köszönöm a segítséget.
Nem tudom hibáztatni a márkát. A saját fotómon is látom benne a vöröset. Másrészt ez egy első benyomás, hosszú távon változhat a véleményem. A Luxoriously Lucent formulát is több, mint egy hónap használat után szerettem meg.

3 Likes

Ügyes vagy, sokkal színhűbb képeket csináltál a rúzsokról, mint én. :slightly_smiling_face:
Azokat tuti szeretni fogjátok, nekem nagyon tetszenek.

3 Likes

Ajándékba kaptam :relaxed:

12 Likes

Ma leteszteltem a bal oldali Catrice pirosítót. (Bal-C03 Chestnuts Roasting, Jobb-C01 Merry Mauve)
Nagyon folyékony, szérum állaga van és meglepetésemre pigmentáltabb, mint gondoltam. Nagyon könnyű volt dolgozni vele, a kézfejemre cseppentettem kicsit, picit elkentem és onnan vittem fel ecsettel az arcomra. Így szépen. egyenletesen terült el és a finishe is nagyon szép, természetes. Holnap ki fogom próbálni a másikat is, de első benyomásra tetszik, jó élmény volt használni. Nincs hasonló pirosítóm a kollekciómban, így jó kísérletezni vele (a C03-as szín pedig egyedi, különleges szerintem). :slight_smile:
És most már be kéne vonulnom egy AP gyűlésre (Anonim Pirosítófüggők)… :crazy_face: :pleading_face:

15 Likes

@Amadea , meghoztad a kedvem a kattintgatós ajakápolókhoz. :face_with_hand_over_mouth:
Mi az a kis különbség a Catrice és a NYX között?

Igazából kb. semmi, szerintem arra gondoltam, hogy a Nyxnek bővebb a színválasztéka.

1 Likes

Köszönöm, akkor a Catrice lesz. Az olcsóbb :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes