Használd egészséggel, gyönyörű!
Az én pirosítóm sajna már ramaty állapotban van.
Van ingyen szállítás a delivery kóddal és -15% a flash kóddal.
Csak hogy megadjam az utolsó lökést a rendeléshez😃
Próbáltam ujjal és direktben az applikátorával is felvinni. Utóbbi lehet jobb ötlet, mert az ujjamon maradt a festék fele. A zoeva luxe soft definerrel dolgoztam el, nagyon könnyen. Egy vékony rétegben bőrfinishű, simán lehet rá por alapú dolgokkal sminkelni. Több rétegben nem nagyon próbáltam, mert így is elég intenzív a bíbor árnyalat.
Sajnálom, hogy nem tetszettek a rúzsok.
Én az új Lisa Eldridge új rúzsomat látva éreztem mérhetetlen csalódást.
Bevállaltad a bíbor színt? Azta.
Az jó hír, hogy könnyű eldolgozni.
Majd próbálgatom őket, ha törik, ha szakad, barátok leszünk. Sajnos nagyon drága termékkel is be lehet fürödni, tudjuk, hogy az ár nem mindig egyenesen arányos a minőséggel.
Mi a baj az új Lisa rúzzsal?
Bámulatosan átlagos, és… nude.
Ez itt az Ashes of Roses árnyalat. A képen van egy minimális pirosas beütése, de élőben inkább barna. Olyannyira, hogy mikor megérkezett, kivettem a házából, hogy megnézzem, összecserélték-e a belső részt egy másik árnyalatra.
Ehhez jön az, hogy innovatív formula ide vagy oda, érzetre ez egy teljesen átlagos rúzs. Jól pigmentált, a hagyományos “normál” finisshel. Minimálisan hidratál, de szerintem egy drogériás simán tud annyit.
Én azért szerettem annyira a LE rúzsokat, mert formula (Velvet), vagy színárnyalatok tekintetében (Lucent) egyediek voltak. De így ez a minden csak nem különleges.
*A ház egyébként gyönyörű. De nem azt kenem az arcomra.
Egy ilyen árkategóriájú márkától elfogadhatatlan, hogy egy drogériás rúzs színvonalát produkálják és egyéni beállítások ide vagy oda, a swatchoknál is elvárt a valósághűség. Fotózzák le ötmillió fény mellett, 15 féle színű szájon stb.
Sajnálom, hogy csalódnod kellett.
Egyébként figyelemre méltó, hogy a drogériás márkák mennyire felfejlődtek minőség tekintetében, nálam egyedül a szemfesték és az alapozó az, aminél a high-end kategória lepipálja őket.
Jaj, de rossz olvasni, hogy ennyire nem tetszik ha a színnel nagyon nem tudsz megbarátkozni és sokkal másabb, mint amire számítottál a promóciós képek alapján, esetleg írj az ügyfélszolgálatnak, én már többször leveleztem velük, és mindig nagyon segítőkészek voltak, ha valami panaszra megoldást kellett találni
De szépek! A rúzsokat én is megrendeltem és a palettát is, az én csomagom még úton van. A pirosítón is gondolkoztam, végül mégsem tettem a kosárba. Majd számolj be róla, hogy milyen lett a két pirosító, megfelelt-e a várakozásoknak!
De jó, remélem hamar kézhez kapod a kis csodákat és szeretni fogod őket! A paletta is gyönyörű, engem is hivogatott, de végül letettem róla kivételesen.
Még nem próbáltam a pirosítókat, de írok majd róluk miután tesztelem, hétvégén fel fogom avatni őket.
De szép képeket készítettél róluk! Én a két rúzst és a szemceruzát rendeltem meg, a pirosítóknak ellenálltam (micsoda hős vagyok).
Remélem, mindannyian szeretni fogunk mindenkit.
Köszönöm a segítséget.
Nem tudom hibáztatni a márkát. A saját fotómon is látom benne a vöröset. Másrészt ez egy első benyomás, hosszú távon változhat a véleményem. A Luxoriously Lucent formulát is több, mint egy hónap használat után szerettem meg.
Ügyes vagy, sokkal színhűbb képeket csináltál a rúzsokról, mint én.
Azokat tuti szeretni fogjátok, nekem nagyon tetszenek.
Ma leteszteltem a bal oldali Catrice pirosítót. (Bal-C03 Chestnuts Roasting, Jobb-C01 Merry Mauve)
Nagyon folyékony, szérum állaga van és meglepetésemre pigmentáltabb, mint gondoltam. Nagyon könnyű volt dolgozni vele, a kézfejemre cseppentettem kicsit, picit elkentem és onnan vittem fel ecsettel az arcomra. Így szépen. egyenletesen terült el és a finishe is nagyon szép, természetes. Holnap ki fogom próbálni a másikat is, de első benyomásra tetszik, jó élmény volt használni. Nincs hasonló pirosítóm a kollekciómban, így jó kísérletezni vele (a C03-as szín pedig egyedi, különleges szerintem).
És most már be kéne vonulnom egy AP gyűlésre (Anonim Pirosítófüggők)…
@Amadea , meghoztad a kedvem a kattintgatós ajakápolókhoz.
Mi az a kis különbség a Catrice és a NYX között?
Igazából kb. semmi, szerintem arra gondoltam, hogy a Nyxnek bővebb a színválasztéka.
Köszönöm, akkor a Catrice lesz. Az olcsóbb