💖 ùj unboxing kèpekkel

El se bírjuk a felelősség súlyát.:grin::sunglasses:

1 Likes

1 hétig otthon voltam szabin, útközben vettem észre, hogy a temérdek ajakápolómból nincs nálam egyse, ezt a DM polcán találtam. Ha tudom, hogy retró gyerekrágó illata van, nem veszem meg.

Az első Sipo rendelésem. Volt még két termék (családtagnak rendeltem), azokat nem fotóztam.
A sprayt már ismerem. Az ajakápoló megvolt régen, azért vettem, mert ezt nem fogalmazzuk, nem is fogjuk. Nyugodtan megyek vele a munkahelyemre. A Mighty Melt és a Smooth Out számomra új próbálkozások lesznek. A Banila Co hasonló termékét kedvelem, ez olcsóbb.
A feketenadálytő ajándék volt, a kettő választhatóból már csak ez volt kapható. A kollagénital mintát csak beletették a dobozba meglepinek. Örültem neki. Az üres üvegbe más szérumot öntök majd.

17 Likes

Elcsábított @Mse és a Violette FR világa.

Bal oldalon a Bisou Balmok, jobb oldalon a Bisou Jellyk.

16 Likes

Majd mesélj. :star_struck:

Neeeeeee!

Annyira kíváncsi vagyok a véleményedre. :heart_eyes: Főleg, hogy melyik változat válik be. Az Oh My Cream-től rendelted?

2 Likes

Majd légyszi írj pár sort róluk. Én egyet-egyet rendeltem, egy Bisou Balmot és egy Bisou Jellyt, de még csak egyszer használtam őket.
Nagyon gáláns webshop az Oh My Cream!, olyan ajándékokat küldtek, hogy majdnem jobban örültem nekik, mint a rúzsoknak.:smiley:

4 Likes

Notino és Reálwebshop.
A Swissdentet sokadszorra veszem újra, nagyon szeretem.
Frudia maszkból nyáron már elhasználtam nyaralás alatt egy 10 darabos szettet, csak az Air Snowy volt, hasonlóan fehérítő hatással. Életmentő volt és úgy látszik, hogy igen alaposan kenekedhettem, mert a bőrgyogyó megdicsért augusztusban, hogy sokkal szebb a bőröm mint tavaly.
A noteszekből a Monet lesz az enyém a másik kettőt ajándékba vettem.

A fényekért bocsi de most értem haza.

18 Likes

Semmi izgalmas beszerzés. Elyn’s lab, ezzel egy darabig elleszek. A retinol szérumot kifejezetten szeretem, és a c vitamin is hosszú idő óta nagy kedvenc. A két krém most a hideg időben már hiányzott. A fényvédő tartalékba jött, a másik három Revuele és egy márkatársa mellé. :grinning_face_with_smiling_eyes:
A Catrice szemfesték pedig tényleg kellett, hát hogy élhettem volna nélküle. A zöldet is megnéztem, de azt végül otthagytam. Fejbőr masszírozó meg a szérumokhoz remélem jó lesz :slightly_smiling_face:

20 Likes

Az All-in nagyon szuper, szinte hiányzik.

1 Likes

Abszolút egyet értek :blush: Ráadásul ezt a férjem is elviseli magán :slightly_smiling_face:

1 Likes

Honnan rendelted?

1 Likes

Az Oh My Cream oldaláról. Sajnos a hivatalos Violette FR oldal nem szállít Magyarországra.

1 Likes

A Bisou Balmért öltem volna néhány éve. Akkor kifejezetten azt szerettem volna, hogy pigmentáltabbak legyenek az ajkaim, fényes finish nélkül. Ennek ez a formula tökéletesen megfelel. A hagyományos blotted lippel szemben nagyon természetes finisht ad, képtelenség túl sokat feltenni belőle. Sajnos az ősz vége felé már nagyon szárazak az ajkaim, így valószínűleg hanyagolni fogom most ezt a formulát, mert picit szárít.

A Bisou Jelly kellemes meglepetés. A promó képek alapján jóval fényesebb finishre számítottam. Szerencsére inkább krémes, mint fényes, kifejezetten jól hidratál. Pigmentáltabb, mint egy hagyományos ajakbalzsam. Az Aissa szerintem a Black honey dupeja, a Clinique kellemetlen szaga nélkül.

Rendeltem egy matt Yeux Paintet. Pozitív meglepetés az is. Nagyon jól működik tusként, de szemhéjfestékként is. Száradás után lerobbanthatatlan. Tegnap a 12 órás ügyeletem után is ott virított a szemhéjamon. :slightly_smiling_face:

Neked hogy tetszettek a rúzsok?

5 Likes

Nagyon őszintén? Egy kicsit csalódott vagyok, mert annyira nem vilagmegváltók ezek a termékek. Ha egy drogériás, szintén semi matte rúzs nem szárítja a számat, akkor a sokszorosába kerülő gourmet/indie márka darabjától is elvárom. Nekem már nagyon száraz a szám, úgyhogy a Bisou Balmot szintén hanyagolom egy kicsit.

A Bisou Jelly családból én is az Aissát rendeltem meg, de még őt is csak egyszer használtam, rajtam inkább csak fénye van, mintsem színe, ami miatt kicsit bosszús lettem.

De várok egy kicsit, hogy a szám jobb passzba kerüljön (meg én is), annyi történt, hogy az első benyomás alapján nem rendelem meg a teljes készletet.

A matt szemfesték jó hír! Könnyű eldolgozni? Ha felvitted a mélyítővonalba, ott milyen ecsettel satíroztad el?
Ezekből nem rendeltem, mert kb. sose használok folyékony szemfestéket, de ha ilyen jó, lehet, hogy egyre beruházok.
Annak egyfelől nagyon örülök, hogy Violette új termékei műanyag kis strasszkövek, ezek biztosan nem fognak kísértésbe vinni.:smiley:

4 Likes

Notino rendelés, ahol már elérhető a Catrice Festive Treasures kollekció.
Szerintük hidratáló szájfény, a terméken Hydrating shine lipstick elnevezés szerepel, és inkább ez a megfelelő rá, mert rendesen van fedése (bár a képen nem biztos, hogy úgy tűnik, de a világosabnak is). Egyébként nagyon kellemes viselet, megkockáztatom, hogy tényleg hidratál, bár nekem általában egyébként sem szárazak az ajkaim.

15 Likes

De csinosak! :heart_eyes: Remélem szeretni fogod.

2 Likes

Mivel a Douglasban 25% kedvezmény volt rá, beadtam a derekamat, muszáj volt beszerezzem a Dior 006 Berry pirosítóját.
@Piko888 @koalace Nem voltatok nagy segítségek abban, hogy lebeszéljem magam róla. :smiley:
Élőben gyönyörű, sajnálok belenyúlni. :smiley: De hamarosan biztosan felavatom, mert annyira szép és hivogató! :heart:

21 Likes

Gyönyörű színe van!

2 Likes

Juhuuuu! :partying_face: (azaz bocsi :grinning:) Használd örömmel!

2 Likes

Mindkettő gyönyörű! :heart_eyes: Már én is gondolkoztam rajta, de eddig még nem láttam sehol. Köszi, hogy írtad a Notinot, este meg is nézem majd:)

1 Likes