Hétvégi Notino-s rendelés,
(nem tudom, ki hogy van vele, de nem sok kedvem van 408-as euróval rendelni, javítok már 410) szóval maradtam itthon, minden akciós volt.
A Fanola Botugen hajmaszk újravásárlás, nagyon szeretem, a többi újdonság.
Wella hajszinező maszk golden gloss, Fanola kézkrém ( jó lesz az irodában).
Inglot színtelen és spf30 színezett ajakápolók, Vaseline ajakbalm.
És arcra két termék, szlovák és horvát márka, INCI alapján választottam, az kifejezetten szuper, úgyhogy ez vagy jó lesz vagy xar.
Mindre nagyon kíváncsi vagyok.
Ma befutott a Sephora rendelésem a Huda Beauty Icy Nude palettával. Sajnos nem bírtam ki, meg kellett rendelnem… Nagyon szép színei vannak, biztosan sokat fogom használni (kivéve a préselt glittert, nem is értem hogy jutott eszükbe beletenni a palettába)
A mini Huda arcecset ajándék volt (ha jól emlékszem 40 EUR fölött adták Huda termékekhez).
Csodás ez a paletta!
Stylevana rendelést továbbra is nyomom, euró ide vagy oda, mert még így is fényévekkel olcsóbb ott minden, nem beszélve az ajándékokról.
Persze, egy rendelésnél pár ezer Ft plusz, nem ez zavar, hanem összességében az sokkol, hogy milyen gyorsan lett 360 helyett 410 az árfolyam.
Félek, hogy gyorsan átlépjük a 450-et, onnan már csak az ugrás az 500.
Valamelyik nap kíváncsiságból átváltottam a fizetésemet 300/400/500 árfolyammal, nem is kellett kávét innom utána.
Rengeteg gazdasági hírt olvasok, finoman fogalmazva sem jók az előrejelzések.
És akkor jön ez a dídzsé Trump már megint és zuhanásba kezd a forint és az IQ szintem is
Ha a dollár erősödik, ami valószínű, a jó magyar forint durva mélyrepülésbe kezd majd.
Igen, igazad van. Nálunk már mindennapos téma lett a férjemmel, mikor kellene eurót váltani stb…
Rossmann 5 perces beszerzés.
A kis Essence fényes pirosító tubus nem volt tervezett. Halvány és nem metálos, hanem selyem hatású a kézfejemen elkenve.
Az egyre jobban felzárkózó drogériás, göndör hajra való, termékkínálatnak is örvendezek, Syoss curl control (%).
Sudocrem popóra nem, de minden másra jó (% 15-éig).
A napokban akartam használni az Essence szemöldöktapasztóját és talán a nyári meleg nem tett jót neki, teljesen elfolyósodott a cucc, tehát kellet egy új (nézem, h csak 6 hónap a szavatossága, inkább lejárt). Rákerestem az ABH brow freeze-re, de még akciósan sincs kedvem kiadni az árát.
(Bocs, lófa… és esti fény, ahogy a férjem mondaná )
Kb. tavaly ilyenkor kellett volna… 🫢
Megint én. Múltkori apróságokkal a másik drogériából.
Maszikefe fejbőrnek, hajháló éjjelre és lakk, de nem a hajamnak, hanem festett oldalak fixálására méregdrága fixatív helyett
A hajhálóból egy már használatban van. Szépen megakadályozza a reggeli szénakazal fejet. Remélem kitart sokáig, óvatosan hadonászok vele.
A héten beérkezett csomagjaim nagyja. Kicsit haul, kicsit első benyomás.
Az Eveline color&care lakkok csalódások, kettőt már bekevertem hogy legyen némi színe, fedése. A 4 Mavala lakkból is kettő elég halovány, de valamire csak jó lesz…
A The Doctor termékek számomra újak, vakon rendeltem őket, a sprék fejbőrre valók, valamit csak használnak majd… a jobb szélső pedig egy arctonik, és a harmadik összetevője a bakuchiol, ezután pedig rögtön a ceramidok jönnek, szóval nem kevés lehet benne… remélem lesz látszatja
Az a stick jobb felül egy ilyen mentolos inhaláló, orrdugulás ellen, sajnos jön a tél.
Képről lemaradt egy koreai hámlasztó kesztyű (nem a klasszik italy towel, de valami hasonló, nem rossz de nem egy csoda) és egy ordinary salicylic anhydrous, de azt még nem bontottam meg. Illetve úton van egy hajolaj, azt majd pótolom.
Ezt a The Doctort most lestem én is a Notinon. nagyon kedvező az áruk és elég jók az INCI-k. Pont ezzel a tonerrel szemezek én is
A fejbőr-szérumok se rosszak, csak a kis szilikon miatt hagyom ki.
Remélem beválnak! Majd mesélj róluk, ha lesz időd!
A fejbőr sprék (“scalp spray” a ducik), legalábbis amiket én vettem, elvileg szilikonmentesek, de mindegyikből van haj spré is (“hair spray”, keskenyebb csomagolás), azokban van szilikon. Notino összetételt ne vedd készpénznek, simán összekeverik két hasonló nevű termék összetételét.
Szerk: Én kérek elnézést, valóban van a bojtorjánosban szilikon. Érdekes módon a hatóanyagok után van, de van…
Nincs bajom egyébként a szilikonokkal, csak a hajamtól/fejbőrömtől tartom távol. Arckencékben szívesen veszem
Drogériás garázdálkodások mostanában:
A Catrice Space Glam folyékony szemfestékeiről @Blanky tehet. Véletlenül bukkantam rájuk a Müllerben, gyorsan manipuláltam @Kokapu -t, hogy erre neki is szüksége van, egy rózsaszínű erejéig sikerült a bűnbe taszajtani.
Ez a kattintgatós, ápoló ajakbalzsam szörnyen addiktív, nem látok nagy különbséget a Catrice és a Nyx között, de legalább mindkettőt szeretem. Nekem tényleg nagyon száraz a szám, aki szintén ilyen, nyugodtan vegyen ilyeneket (ha kíváncsi rájuk), nálam sok ajakapoló/balzsam elvérzik, ők nem.
A Finding Dory Balmy Lipstick viszont szárít, a Bloomlight rúzs elvileg matt, de a teszter alapján nem a kopogós fajta, ezért merészen megvettem. Gyönyörű, sötét bogyószíne van, dombornyomott a rúzstest oldala, ami egy újabb ellenem irányuló divat. Nagyon tetszik ez a kollekció, a blushlightert és a sötétlila szemhéjtust is beszereztem.
A Catrice Mystic Forest is felcsigázott, a világosabb krémes pirosítót és a zöld folyékony szemfestéket zsákmányoltam belőle. A pirosító nagyon tetszik, gyorsan eldolgozható és tartós, a szemfesték jól viselkedik, de maga a szín nem duokróm, nem olyan extra. A szemhéjtus is bejön, fel tudom pingálni és illik a szememhez.
A Finding Dory aranyszemhéjtusa viszont hülyén néz ki rajtam, ez nem tartott vissza attól, hogy a metálos kéket is megvegyem.
A Tirtir mini cushionje is tetszik, nem a párnájával, hanem egy pici fejű, tömött alapozóecsettel (Zoeva) használom, 17 Porcelain az árnyalat, nem ez a legvilágosabb, de jól választottam, mert a koreaiak színskálája más, mint amit megszoktunk.
A Catrice Care&Color vagymianeve ajakápoló is működik rajtam, erről meg @umpalumpa tehet, az ajakápolók házi szakértője.
Nehany hete vagy honapja vettem egy The Doctor sampont es el vagyok ajulva tole. Pedig vakon rendeltem, csak ugy gyorsan kutyafuttaban, mert surgosen sampon kellett. A hajam hullamos/gondor, ennel fogva kicsit szaraz es hajlamos oroszlankodni. Hajmosas utan altalaban akkora a fejem, hogy az valami borzaszto. Miota ezt a sampont hasznalom, nincs hatalmas soreny; a hullamok megmaradnak, de szepen selymesen “osszeallnak” - a gondor hajuak biztosan ertik, hogy mire gondolok.
Nagyon bizakodo vagyok a The Doctor termekeivel kapcsolatban!
A közelmúlt vásárlásai:
Először is az @Amadea manipulációja által beszerzett Catrice Space Glam folyékony szemhéjfesték, mellette az ajándékba kapott csodaszép zöld körömlakk.
Mellettük a Sipo patikából még az akció ideje alatt (konkrétan utolsó nap este 11-kor) rendelt két G&G termék. Még egyiket sem próbáltam korábban, kíváncsi vagyok rájuk.
A kicsi tubusban kézkrém van, ennek az az érdekessége, hogy saját magam töltöttem be a tubusba (ez látszik is rajta ), és zártam le a végét, az EGIS gyógyszergyárban, a múlt pénteki Modern gyárak éjszakáján.
Végezetül a mai beszerzés. Ez javarészt a ti bűnötök, remélem érzitek a felelősségét!
Igazából csak az Azelaic acidért mentem és a Mizon tapaszokért, de aztán megláttam a Mystic Forest kollekciót a Catrice állványon, és hát olyan szépeket olvastam itt róla, hogy kipróbáltam a tesztereket, és a két szemhéjfesték és a másik lakk könyörögtek, hogy jöjjenek velem. Ki vagyok én, hogy ellent mondjak nekik?
A Jelly gripre pedig egyszerűen csak kíváncsi vagyok.