💖 ùj unboxing kèpekkel

De szépek! Kívül is, belül is! :heart_eyes:

1 Likes

Egy kis Pinkpandás rendelés pár Catrice Mystic Forest (fekete rúzsom még sosem volt) és Finding Dory kollekciós termékkel.

17 Likes

Notino és vinted. Az egyik dobozban VT reedle shot 100. Én nem éreztem hogy szurkálnak a benne lévő “tűk” viszont az arcom kipirosodott tőle így elkél a nyugtató krém mellé. Csak kétszer használtam így a hatását még annyira nem látom, érzésre simább az arcbőröm.

14 Likes

A Krémmánia Instagram játékán nyertem tesztelésre. :blush:
Nagyon kíváncsi vagyok, a régi Double szérumból elhasználtam 2-3 üveggel (és szeretem), úgyhogy van összehasonlítási alapom. :slightly_smiling_face:

23 Likes

Hétvégi rendelés Douglas-nál, tegnap feladták GLS-el, ma már az automatában volt.
Beváltak a múltkori NYX cuccok, úgyhogy beszereztem még azokat a színeket, amikre kíváncsi voltam.

• Buttermelt Blush02 Butta Together (Szerintem pont eltaláltam a tónust, se világosabb, se sötétebb nem lett volna már jó. És szerencsére van egy kis rezes beütése, amivel sokkal természetesebb a napbarnította hatás nálam. Kissé fényes, meglátjuk, mennyire zavaró.)
  • Buttermelt Blush 12 All The Butta (Töményen lila, de ha eldolgozza az ember, ami egyébként irtó könnyű, akkor egy hideg pink lesz belőle. Tökély! Ő nem fényes szerencsére.)
  • Buttermelt Bronzer 02 All Buttad Up (Babapink ezüstös fénnyel. Ha mást nem, a másik két színhez keverve érdekes lesz.)
  • Slick Click 10 Double Tap (Pinkes piros, lehet növelni az intenzitást, de nekem egy vékony rétegben pont jó. Szerencsére ez a formula annyira gazdag, hogy vékonyan felkenve is véd és ápol.)

19 Likes

A Nyx teljesen korrekt márka, én néhány ecsetükbe is szerelmes vagyok.
Ezek a pirosítók nagyon szépek, az enyém iszonyú pigmentált, nagyon óvatosan suhintva kell felvinnem.
A Slick Click formulát imádom, a 04-es árnyalatot szereztem be, önmagában vagy szájceruzával körül-/telibe rajzolt ajkakon is jól néz ki (de ez a nyomogatós megoldás a halálom).
A Catrice-nek is van egy majdnem ugyanilyen terméke, ápoló hatását tekintve nekem egykutya a kettő.
Kár, hogy a boltokban összetrollkodják őket, az a pár darab, ami a displayen árválkodik, az is meg van gyalázva.

1 Likes

Igen, velük még nem lőttem mellé soha. (Melyik ecsetekbe? :smiley:)
Pont onnan jött a vágy utánuk, hogy a Douglasban kipróbáltam őket, de alig volt valami kitéve. Az a pirosító árnyalat amit mindenképpen akartam, az viszont szerencsére kint volt (a múltkori rendelésemben volt, My Butta Half), így meg voltam véve kilóra. :smiley: A Slick Click-ből ha jól emlékszem 3 vagy 4 árnyalat kornyadozott, de ott is kint volt amit kinéztem magamnak. És az Dior új alapozó stickje is érdekelt volna, ott viszont vagy a W1 vagy a W2 nem volt kirakva, szóval irgum-burgum. (Shopmark Douglas)
A 04-es Going Viral tényleg nagyon szép, nekem is megvan. :slight_smile:
És igen, bármi jobb lenne mint ez a kattintgatás, utálok mindent amivel zajt (és feltűnést) keltek magam körül. :laughing:

1 Likes

https://www.notino.hu/nyx-professional-makeup/pro-brush-blending-ecset/p-15792015/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwmt24BhDPARIsAJFYKk3e42aACKn2JXIZcICTeTiTvS3OFhzdYLdD0khpn8eR59DvYtd8q9UaAllfEALw_wcB

Ez a szerelemecset, kettő is van belőle. Puha, jó méret, imádom.
Douglasben eszembe se jutott megnézni a Nyxet, látszik, hogy ritkán vásárolok náluk.:see_no_evil:

3 Likes

Köszi, ez pont olyan ecset amiből nem próbáltam csak egyet, úgyhogy lehet, hogy beszerzem! A Notinón olcsóbbak voltak a NYX cuccok, csak éppen majdnem semmi nem volt készleten amit szerettem volna. Így maradt a 20%-os Glamour kedvezmény a Douglasnál. :slight_smile:

2 Likes

2 db Notino Discovery Box, kedvem volt egy kicsit játszani.
A Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow Stick minta 0,9 g, a teljes méret 1,6 g. És hát árban ég és föld. :wink:
Csudijó egyébként, felkenéskor puha, könnyen siklik mintha ott sem lenne, aztán ahogy megszárad, megmozdíthatatlan. Az árnyalat Golden Bronze, tökéletes mindennapi one-and-done szín.
Pici üröm az örömben, hogy sima Black Opiumot kaptam az “Over Red” változat helyett, de emiatt nem reklamálok. A MAC alapozókból pedig persze, hogy az NW árnyalatokat rendeltem, nem voltam ezek szerint magamnál. Pillanatnyi elmezavar, mert normál esetben tudom, hogy NC kell…

18 Likes

Én is nem rég próbáltam ezt a Bobbi sticket, Douglas rendeléshez kaptam egy minit, de golden pink árnyalatban. Hozok majd róla első benyomást, de lelövöm a poént: nagyon szuper szerintem is :blush:

2 Likes

Én is rendeltem mintákat meg egy Zadig & Voltaire This is her dezodorsprayt. Nos szerdán vettem át, csütörtökön vittem is vissza. Csak alkoholszag távozott belőle, semmi más. Vagy hamis vagy nagyon régi volt, előbbire tippelek. Mutattam egy osztályvezetőnek a parfümös részlegről, szerinte is nagyon gáz ilyet eladni. A boltban nem problémázott a Notino alkalmazottja, viszont a pénzemet azóta se utalták vissza. Üzletben vettem át, már ez is 2 Euro, postán visszaküldeni nem akartam, még azért is én fizessek. A hamis YSL rúzs után ez a 2. termék ami egyértelműen átverés. Azt sokszor olvastam, hogy a parfümöket hamisítják és a Notino is ad el ilyet, de ez egy dezodor, gondoltam ezzel talán nem lesz gond.

Megérkezett a rendelésem a Sipo Patikából. :slight_smile: 1 évre elég lesz ez a mennyiség.
A kedvenc Mighty Melt mellett ilyen kedvezményes áron muszáj volt megrendeljem és leteszteljem majd a BOJ arclemosó balzsamját is. :slight_smile:

19 Likes

Majd várjuk az összehasonlítást! Én a Mary&May darabját próbáltam ki, de nehezen puhult és még az alapozóval sem bírkózott meg, nemhogy a szempillaspirállal.

2 Likes

Ugyan nem beauty beszerzés, de mindenki átérzi, miért volt erre nagy szükségem:

21 Likes

Rendben, igyekszem nem elfelejteni és írni róla, mikor elkezdem használni. :slight_smile:

1 Likes

Sipo patikától rendelt dolgok.

17 Likes

KM-n már csak a fórumolvasgatás maradt meg nekem, az is csak elvétve, egymás mardosása ugyanis nem igazán pezsdít fel, a kedvenc tagok is fogyatkoznak, de azert megosztom most a Yesstyle rendelésem.

24 Likes

Megértelek, én töröltem azt a topikot, nem látom, azóta szívesen jövök.
Alulra kell görgetni és ott a legalsó opciót kell választani követés - némítás és huss, eltűnik. :grinning:

10 Likes

Ah, príma, meg is történt, köszönöm szépen! :grin:

5 Likes