💖 ùj unboxing kèpekkel

Igeeeen, és szerzek még tarcsiba, mert olyan jó! Köszi az ötletet! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Tegnap délután érkeztek, celofánt letépkedtem róluk azonnal, nanááá :slight_smile: Rég örültem ennyire illatoknak. Nem azért, mert hűhadenagyon drága és különleges darabok, viszont nagy “szerelmem”, Michael Bublé neve olvasható a dobozokon. :heart_eyes: :heart_eyes: Nem is értem, hogy kerülhette el a figyelmemet eddig pont nekem, a megszállott parfümmániásnak és Michael Bublé imádónak.
Véleményt már nem írok a KM-re (értelmét nem látom), itt sem fogok ömlengeni, mert elfogult vagyok.
Annyit megjegyeznék, hogy celebillatok között felső kategóriás mindkét MB illat. A Premiere Note parfüm csodaszép külsővel és hasonlóan elragadó tartalommal rendelkezik. Ennyit arról, hogy letettem a nagyesküt, soha többé niche! De ez legalább nem uniszex, hanem női parfüm. :slight_smile:

15 Likes

Az ajakápolót én is megvettem, és a Melt & Shine nevű testvérét is (KM-án nincsenek túl jó értékelései, de nekem nagyon bejön az ápoló hatása, főleg kicsit sötétebb szájceruzával kiegészítve).

1 Likes

Tegnap délelőtt rendeltem a Douglas-tól, most hozta a GLS. Egy hete itthon esz a náthás, köhögős nyavalya, így ez most sokat hozzá fog tenni a gyógyulásomhoz. :grin:
Pár hete bent jártam a D-ban és megmaszatoltam kicsit az újdonságokat. Ez a szín és a textúra nagyon tetszett (pirosító: My Butta Half), így már csak egy 20%-os akcióra vártam, hogy megvegyem. A Click Slick Thriving és Going Viral árnyalatban érkezett, az első értelemszerűen kötelező volt, a másik pedig egy jó kis mindennapi MLBB szín. A mintából a CC-re kíváncsi vagyok, a J’Adore fufuka pedig mindig jól jön. :smiley:
A Biobalance Magic Touch a második tégely, az első nagyon fogyóban van már. Holy Grail státuszban van, kell legyen itthon, még akkor is ha esetleg majd beruházok egy Lisa E. alapozóra.

20 Likes

Nekem ezt “tojta” a nagy glamúr. A km-en nincs fenn, és amíg ekkora a kupi nem is fogom feltölteni, pláne véleményezni. Jellegében hasonló, mint a Dusita Erawan, csak vanília helyett tonkával. Még szoknunk kell egymást, egyelőre édes, de nem kizárt, hogy hűvösebb időben kihozza a maximumot magából. Akárhány L’Occitane-t vettem, mind 2-3 hónap múlva kezdett el tetszeni, de akkor nagyon.

17 Likes

Egy kis vigaszcsomag és szükséges vackok is :sweat_smile:
Adok a körmeimnek még esélyt: olaj és bond repair nevű lakk. A mosószappan a konyhába kell a zsíroldás miatt.
Nekem új felfedezés ez a 2 maszk, 450 volt, ha jól emlékszem, koreai és tetszik, amikor átlátszik a tasak. Najó, nem csak ezért. (Rossmannból vannak.)
Bocs, ma nem megy a képkészítés.

18 Likes

Megjött a Sipo patika rendelés (semmi extra, vitaminok, tea, fogkrém stb.) és ezt kaptam ajándékba.
(Amúgy nem tudom, ki hogy van a rendelgetéssel, én max. ruhafélét mostanában, mert van két fiókom, amit ha kihúzok mindig rájövök, hogy nem kell semmi. :grinning:
Parfüm se, nem tudom minek nézem azokat is. :joy:)

21 Likes

Jut eszembe, tudsz már véleményt mondani a Black Sugar parfümödről? :slight_smile:

1 Likes

A bőrápolással én is úgy vagyok most, hogy van elég. Segít a KM oldal elszúrása is, mert nem nézem és így nem vágyom ezekre a holmikra.
Azzal kell vigyáznom, hogy színes kozmetikumot ne vigyek haza, amikor vigaszvásárlást tartok. Azok is itt állnak dobozokban :sweat_smile: :smirk:
Kabátra vadászom, még nem jártam sikerrel.

3 Likes

Írtam a parfümös topikba. :kissing_heart:

1 Likes

Milyen kabátot szeretnél? Én mindig vadászok, hátha ráakadok. Akár küldj képet üziben.
Én is rendeltem most egy olyan kabát, ami komfortzónámon kívüli, kíváncsian várom. Ha nem tetszik, megy vissza.

1 Likes

Igazából nem tudom milyet szeretnék. Olyan meglátom és jó lesz alapon keresgélek.
Egy Remixshopost most küldök vissza, ami a méretemben volt hirdetve és a 12 éves fiamra jó :joy: :face_with_raised_eyebrow:
Van egy hosszú paplanszerű pufidzsekim, ami ronda, akkora vagyok benne, mint a ház, :sweat_smile:, de meleg. Szóval valami kicsit szebbet is elviselnék.

2 Likes

Fu számomra a legutáltabb darab ruhavásárlási szempontból az a télikabát. Minden évben egész télen nézelődők, aztán végül én is egy paplan-szerű darabbal próbálom kibekkelni a leghidegebb időszakot. Évek óta nincs meg a szerelem darab.

2 Likes

Olyan érdekes, nekem a kabát az egyik kedvenc ruhadarabom, több imádott darabom is van, nem is tudnék egyet választani :grinning: és még így is folyton újakra vadászom, vinteden szerencsére teljes anyagi csőd nélkül is megy :sweat_smile:

1 Likes

A téli kabát vadászat borzalmas. Legyen meleg, de nézzen ki valahogy. Lehessen benne mozogni, de szigeteljen… Lehetetlen küldetés. :upside_down_face:

2 Likes

Őszre és tavaszra való nekem is van több és azokban jól is érzem magam. De a téli az brrr :smiley: főleg mikor az ember cipelheti kézben a plázában kabátvadászaton. :sweat_smile: Jó, h van már sok rendelős oldal.

2 Likes

Ó csajok, én tudom hol rontjátok el a kabát vásárlást. Rosszkor kerestek. A boltokban már júliusban ott vannak a szebbnél szebb, rettentő meleg kabátok. Igaz, olyankor kinek van kedve a télre gondolni… Hát még a 40 fokra egy fűtőházat felpróbálni.

4 Likes

Én már évek óta ellenkező szezonban vásárolok, nyáron kabát, télen szandál. :grinning:
Csinálni kellene egy topikot, ahol a nagyon jó vételeket gyűjtjük, ruházat vonalon.

8 Likes

Ajándékom érkezett, tavaly töltöttem a 30-at, de nálunk nem szokás időben ajándékozni, így ezt most kaptam meg. A Douglas küldött pár termékmintát is, kifejezetten örültem neki, egyedül a krémet fogom továbbadni.

19 Likes

Catrice Mystic Forest a makeup.hu oldalról :smiling_face_with_three_hearts:

balról jobbra: folyékony szemhéjfesték, primer, körömlakk (Élőben is ilyen sötét a csomagolás, a Catrice C betűje gyakorlatilag nem is látszik a körömlakkon)

A szemhéjfesték 01 Enhanting Lights árnyalatban (a képen a baloldali), összehasonlítva a Chanel Ombre Lumiére Laque 46 Lumiére árnyalatával. A kéz bőrén mindkettő ledörzsölhetetlenül tartós, remélem, hogy a szemhéjon is elégedett leszek vele :slightly_smiling_face:

19 Likes